Nou stil de viatza (190)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

POZE CU MERI IN ARMATA

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

pupici multi soldatului Maria, tare dulcica e.Tzuni esti o fericita ca o ai pe Maria langa tine, e o binecuvantare de la Dumnezeu.

Eu nu mai rezist pana la finalul emisiunii, pic de somn, asa ca ma retrag catre culcus.
Marilena, cred ca ai adormit de nu ai aparut.Maine astept sa dau un ness.
Pup fetele si va doresc un somn linistit fara virusi si febra.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Noapte buna, Tumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Raceala mi-a mai trecut, m-a luat tusea.
Am disparut pentru ca am avut o urgenta in familie, parintii mei sint imobilizati la pat cu afectiuni diferite, vizite la doctor, avut grija de ei acasa, am gatit , abia azi m-am intors acasa, plecata de miercuri seara. Colac peste pupaza trebuie sa citesc "Murder in the cathedral" de T.S. Elliot pentru luni, as vrea sa cumpar cartea si nu stiu de unde , miine ma duc s-o caut la librarii prin oras, daca n-o gasesc ma duc la biblioteca. Din pacate n-am gasit-o pe net.
Nu am starea necesara sa stau sa raspund fiecareia in parte, desi mi-as dori, va pup pe toate si va multumesc ca v-ati gindit la mine si sper sa imi scuzati absenta in continuare.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by mamica dulceMai fetelor, dar ce s-a intamplat azi? Miroase a hormoni de primavara in aer de am patit-o toate cu cate un mascul fara stapan?Oare de asta n-o posta Vikinga? Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away. POZE NOIhttp://www.flickr.com/photos/21547972@N03/
Lol esti de coma M-o fi furat vre-un viking de draga ce i-am picat:)Pai ce sa scriu, ca eram cu floricele in fata la asa film ce s-a desfasurat pe aici si vai de mine ca nici nu am terminat de citit:)Fringeti inimile pe la doctori, eu mai rau sunt, fring inimi de doctori. Asa niste zimbete late, cum intru imi stiu numele si de unde sunt chiar de nu am mai trecut p'acolo de-o juma de an, si numa' complimente:)) Acu' nah poate o fi de la asigurarea mea grasa privata, dar tre sa am parare bune de mine asa ca ma mint frumos in continuare ca face bine la ten Eftimine, fa ca mine mama draga, ei da' ce daca ne iubim si noi un pic:)Eu am vazut femei durdulii sua chiar grase bine dar cu un stil de a fi asa de sigur pe ele si pe feminitatea lor, ceva de necrezut! Pai depaseau insex appel si capuri intoarse pe foarte multe altele cu dimensiuni mai mici, ce pareau ca niste prune uscate fara haz pe linga ele. Cind o femeie e sigura pe ea si pe frumusetea ei, va fi perceputa de cei din jur cam la fel. Bine sa ne intelegem, e vorba de limite de bun simtz nu de extreme, stiti voi.Gusta, mie-mi place sa ma aranjez, in 75% din iesirile din casa sunt bine dar am si un 25% de stil lejer fara make up, fara tocuri, cu parul strins neglijent la spate si o sapca pe cap. Seara pun make up cu fond de ten, blusher si un ruj mai intens, ziua doar mascara si gloss. In fiecare zi ma imbrac altfel, uneori ma schimb de vreo 2-3 ori si in aceeasi zi, pt ca activitatile mele sunt destul de diferite, dar si pt ca asa am eu chef. Ba merg sa iau copilul, ba la birou la sotz, ba cumparaturi, ba un resto de fitze, ba la cinema, ba un drink cu fetele, ba sport, mers cu ciini, etc etc. Si inainte cind munceam aveam aceeasi manie, cum ajungeam acasa neaparat alte haine si pe urma in oras ori unde trebuia sa mai ajung. In Romania eram si mai aranjata aici is ok in functie de timp, starea copiilor, dispozitie, somn. Dar incerc sa am grija de mine, ma plac aranjata si frumoasa! Pt mine e important. Parca am mai multa energie pozitiva in mine, imi da asa o buna dispozitieMerg sa termin de citit.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

La multi ani Bianca!Tzuni e o frumusete de fata Meri a ta! Da' frumoasa foc!Delidana imi inchipui cit de greu iti este avind atitea responsabilitati! Sanatate parintilor tai!Liris nah ca-ti raspund acum dupa 2 capitole despre pantofii wedges. Moda in Europa vine din Italia si cum sunt in nord ajunge greeeeeu. De multe ori sa rataceste pe drum chiar. Oricum pantofii si sandaletele in acel format nu mai sunt in, din revistele nemtesti, ca pe strada nu e strictete. Ok sa vad cind vin turistele fitzoase din orase mai mari, sa mai imi clatesc si eu ochii. Pantalonii largi inca nu au ajuns aici la mine:)), pt jeansi largi cu talie inalta nu sunt inca pregatita psihic dar am vazut niste pantaloni de vara super frumosi. Se potrivesc cu camasute pe corp pina in talie ori topuri bagate in panataloni ori bodyes inchise intre picioare ma refer si partea superioara stil camasa frumoasa, ceva stil romantic nu exagerat dar elegant. Ma bucur ca mai ies pantalonii strimiti ca m-am saturat de ei sa-i vad peste tot, era timpul pt altceva. Si de freza poney ma saturasem! Si chiar de aia gen posh. Si de postele XXL. In sfirsit buclele cica ar fi la moda iar si postele marisoare dar nu XXL intr-o forma cu contururi indulcite si multe catarame. Ok astea-s impresiile din mama nordului din magazinele de moda ce imi vin acasa(eu cumpar din APART aici), ce o fi in italia acum ajunge aici la anul. Dar chiar tre sa schimbi niste impresii cu amicele mele de pe acolo, idee buna ca tot ma apropii de cele 70kg ale mele cind mi-am promis shopping.Mamica dulce da-le incolo de lantice, ia-ti niste margele, zorzoane si pietricele, ca iti dau un feeling extraordinar! Ai sa vezi, iti promit! Gusta eu n-am inteles ce s-a intimplat exact cu decolteul tau mai. Au fost sinii mari si acu's mai mititei, cum si de ce, mai zi odata la cei grei de cap Ca de slabit e treaba clara, se vede diferenta mare. Eu ziceam ca de la boala ai slabit tu alea 3,5kg din concurs, la ele ma refeream de-ti ziceam mare grija. Vad ca zici ca numai 2 is de la boala, oricum grija si la ele, ca e enervant cind revin deodata si nu stii de ce. Din experienta zic. Si machiaza-te si aranjeaza-te mai, tre sa ai grija si de tine o sa-ti priasca treaba asta! Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Nah ca m-a lovit trifoiul chiar cind sa ies de pe net, acum 2 minute si ma gindeam la tine AnkyOricum is de pe descktop si aici potul e doar 160€Noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Vikinga eu nu le am, da' sunt sigura ca e cineva care scrie la masina de scris (facusi si eu cursuri si la o masina mecanica asa se aude).Cand se castiga sa-mi spuneti daca m-am inselat
Noapte buna tuturor!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Neata, frumoaselor!

Fac eu cafeaua si ceaiul ca n-am inchis un ochi azi noapte: febra mare si tusesc ca vaca-n targ

Hai, trezirea, nu mai leneviti! Lenevitul ingrasha!

Mergi la inceput

Delidana, sanatate multa!

Haideti fetelor, treziiiiiireeeeaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza la toata lumea.M-am trezit pana si azi la 6 fara un sfert de i-am pregatit pitica la sotz sa o duca la socrii,asa pot face si eu curatenie linistita si bineinteles formulare.
Merg cu "pufuletele" la pisu si ma intorc la cafelutza.

Da' pana plec...Tzuni ai o papusa de fetita,sa-ti traiasca sanatoasa si sa va bucurati impreuna de o viatza frumoasa si sa fiti fericite.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput