Nou stil de viatza (190)
Raspunsuri - Pagina 4
hcclara spune:
Crys, pai de tine e fain, find ondulat nici nu trebuie sa-i faci mare lucru, il dai cu spuma si zici ca vii de la coafura!
liris, faci praji?
Eu fac saptmana viitoare, da nu cine stie ce, mi-a facut mami cand a fost la mine foile (alea stau ca sunt cu miere) si eu numai le umplu, cu o crema de gris frecat cu un pachet unt, si apoi la mijloc gem piersici sau caise.
As face drob dar n-am facut niciodata si nu stiu daca gasesc maruntaie pt el!
eu am asteptat inima de tigan, dar azi e dansez pt tine, si eu nu m-am uitat pana acum!
CRISCOSTY spune:
Claudia nu-i asa de simplu cu parul ondulat, cateodata imi vine sa ma tund la chelie Mi-am facut ochii cat cepele, plang la povestile de viata ale copiilor pentru care danseaza concurentii de la Dansez....Of, ce nedreapta este viata uneori
Crys si Dany
tumpi spune:
Cris ma uit, e a doua editie care o vad.Prima mi-a placut mutl, defapt a fost si singura pe care am vazut-o fiinca eram inca in tara.
Cristina imi place si Andra dar si Laura(parca asa o cheama pe tipa de joaca in "Un pas inainte")
Claudia, e drobul anul trecut l-am facut cu maruntaie de porc si pui.Anul asta am sa vad poate iau de pe la crescatori, ca as vrea si prapur si am o fosta colega turcoaica care are pe cineva de unde cumpara miei.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
hcclara spune:
Tumpi, nici nu mi-a trecut prin cap ca se gasesc prapuri si aici...ma uit si eu maine la magazinul rusesc ca au si macelarie si pe la ei mai gasesti maruntaie,(de pui am vazut) coaste si alte cele, sper sa aiba si de porc...si mai stiu si un magazin turcesc, poate ar trebui sa ma uit si acolo! as face si eu ca mie imi place!
Crys,si eu care ma gandeam ca parul ondulat e cel mai simplu de intretinut ...
tumpi spune:
pana acum nici eu nu ma gandeam ca as gasi, dar m-am interesat cum senumeste si am sa caut.Anul asta chiar as vrea sa fac.Anul trecut am facut asa cum spuneam, dar parca acum as vrea sa incerc cu prapus,dar tot cu maruntaie de porc si pui.
Gusta, inviti fetele la petrecere si tu dispari?Pai ce gazda esti tu?
O maslina, o aluna, ceva?
Eu deja am baut o bere cu aroma Tequila, dar asteptam sa apari si tu .
Cris, si pe mine m-au impresioant toate cazurle copilasilor, of
violeta70 spune:
Buna seara!
Bianca, sa fi sanatoasa si voioasa
Gusta felicitari!, arati super, se vede foarte clar diferenta. Succes la mentinere sau la slabit, depinde ce vrei in continuare! Iar Mara este o dulce.
Sanatate bolnavioarelor!
Delia unde esti? ne sperii! da macar un semn de viata.
Va doresc un week-end cat mai placut (nu stiu daca mai intru pana luni). Nu am dispozitia necesara. Sunt intr-o pasa mai proasta. Dar de citit sa stiti ca citesc tot. Comentarii nu fac.
Va pup pe toate
tumpi spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Ma duc la somn, imi pica ochii in gura....noapte buna!
Crys si Dany
NU mai stai pana la final?eu sper sa rezist pana la fina, desi maine dimineata ma duc la munca si parca vad ca o sa-mi pice ochii in gura de somn, noroc ca am dormit azi aproape 4 ore la pranz.Si noroc ca la ora la care plec nu e mai nimeni pe sosea si pot merge si pe mijlocul strazii daca nu vad bine soseaua
Tzuni spune:
Buna seara!
Va pup pe toate in grup
Gusta, io in fiecare dimineata ma "zugravesc", indiferent ca ies din casa sau nu. Si pun: anticearcan (obligatoriu), pudra, fard de pleoape, dermatograf, mascara si fard de obraz. Eventual contur de buze pe care-l intind ca pe un ruj.
Mephala, faina negresa! Cred ca si buna....
Ma duc sa scot niste poze noi cu Meri si sa vi le arat.
Revin
LA MULTI ANI, BIANCA! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!!!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA