Nou stil de viatza (190)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Carmen: cum ma cunosti tu pe mine . Normal ca sunt la munca pe baricade.
Marilena: eu sunt la extrema cealalta fata de tine. Pe mine ma influenteaza ingrozitor de tare felul cum arata, asa ca ma machiez de fiecare data cand ies din casa, oriunde as merge. Crema, fond de ten, pudra, fard de ochi, rimel. Nu ma dau cu ruj in schimb, maxim cu lip gloss.
Si apoi parfumul e la mare cinste. Acum am in colectie in jur de 10 si le folossc tot in functie de starea de spirit.
Vic: asa-i ca asta cu machiat si aranjat e "boala" de galati? Eu am ramas uimita cand am venit in Ardeal si am vazut gagici nemachiate pe strada sau cu haine lalai. Eu eram obisnuita cu altceva.
Cum n-am mult timp va scriu rapid meniul de azi:
coliva (mi-a fost pofta - arpacas fiert, cu indulcitor, coaja de lamaie, vanilie si rom)+ o jumate de para
salata greceasca
file de pangasius la cuptor cu fasole verde, inghetata

Eu mai citesc ce ziceti si daca mai prind 2-3 minute libere va mai zic si una alta.
Apropos, dimineata aveam sub 56.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Louisea sunt hotarata sa schimb nu la extrema dar macar sa fac ceva mai mult pentru mine .Sa ma iei si pe mine la alergat.

Carmen cand o sa vad reusita in ce imi propun pun poza.

Anda eu cred ca am ramas cu sechele de asta refuz cu indarjire sa am grija de mine.

Si daca a zis ,zis si eu ca azi cantarul meu arata fix 59 si de luni sunt pe baricada sa dau si ultimele kg.

De dimineata calc asa ca pregatiti rufele ca eu vin si la voi ca sunt in forta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena: cu ce sechele ai ramas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda nu are rost sa mai imi rascolesc niste chestii din trecut dar eu zic ca de acolo mi se trage.Cand eram acasa la ai mei nici gunoiul nu il duceam daca nu eam asortata .Ce vremuri ,iar acuma se roaga olandezu de mine sa incerc ceva si nu ar fi prima data cand ma roaga dar se pare ca aici nu a reusit sa faca nimic poate reusesc totusi sa imi impun singurica asta.De fapt sper sa reusesc.

Eu tot astept rufe de la fete la calcat dar vad ca nimeni nu vrea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna tuturor.
Abia acum am reusit sa itru, am venit acasa de la munca, am luat micul dejun cu sotul si m-am apucat de si
Acum am facut o pauza, plec la cumparaturi si sa ma aranjez dupa ca mergem la o petrecere.
Delia, sanatatea multa parintilor tai.Ma bucur ca esti bine desi motivul disparitiei tale nu e unul bun.
Crys, nu am vazut pana la cap, fiinca eram obosita si azi la 4 abia am reusit sa ma trezesc.
Gusta, am si eu un cos de rufe de calcat, il mai primesti?Incearca sa ai mai multa incredere in tine si vointa si apoi sa vezi ca totul vine de la tine.
Si eu in tara nu puteam iesi nici pana la paine nearanjata,ajunsesem la un moment dat sa nu am blugi, obisnuita sa fiu imbracata numai office.Uneori imi e dor de tinutele alea, de stilul de atunci, acum....dar imi revin eu, slabesc si ma pun pe picioare.
Si eu vreau sa ma vopsesc,defap eu doar ma nuantez pe ton natural pt a nu mi se vedea firele de par alb, dar in mai cand plec la sora mea as vrea sa ma fac precum Mamidulce, ador rosul si mi-a placut cum era ea facuta.
mamidulce, pot scoate poza ta si sa o arat coafezei?te superi daca te iau drept model?
Louisea,este vb cumva de masca cu argila praf de la Aslavit?Aici e soare, da nu stiu cat tine si sper sa nu inceapa ploaia ca sunt pelcata ca am pus hainele la uscat afara.
Apropo de aprovizionat din tara , vine cineva peste o saptamana aici si chiar nu stiu ce sa_i zic mamei sa-mi trimita.
Sotul vrea pufuleti, eu pufarine(Crys, nu te speria ca nu am sa le pap pe toate, am sa ma tin de concurs), as vrea niste branza de burduf afumata si nu stiu ce sa-i mai zic sa-mi aduca.
Salutari tuturor, fug acum sa ma pregatesc de plecare, daca mai am timp inainte de a pleca la petrecere, mai intru.
Un we placut va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Va salut si va urez week-end placut.Noi in 10min plecam la socrela si ne intoarcem maine seara.
P.S. Off topic, dar nepoata mea face azi 14ani si tin sa-i fac urari:
LA MULTI ANI PUSTOAICO!
Am plecat.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

La multi ani Bianca!!!!!
La multi ani nepotica lui Carmen E!!!!!
Marilena: e posibil sa fie aceleasi probleme ca la mine. Mama tot timpul mi-a dat de inteles foarte clar ca daca nu sunt la anumite standarde, iubirea si atentia ei nu mai erau la fel. Standardele insemnau multe: note la scoala, haine cum vroia ea, aranjata si machiata mereu. Trebuia sa fiu model, altfel.....
Cu toate astea, acum le fac pentru mine, nu pentru altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

[blue] Buna dimineatza si-un weekend insorit si placut va doresc. [/b]

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

poftiti la o cana de ceai rosu. Si o felie de pizza de post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

e cascaval vegetal.

Baietii sunt plangaciosi, cu febra si mucosi si vomicosi. Sunt terminati, unul sta in brate la mine, celalalt la taica'su.

Mergi la inceput