sun: de ce jumate maro si jumate negru??
oricum itzi sta foarte bine asha..si ma bucur ca in sfarshit ai burtica..dar doar burtica!!!cred ca eu mananc cam mult de ma maresc asha rau..cel putzin la picioare si la fund pun intr-o veselie
Ana-Maria
26+
am o
MARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
Despre mine : am 35 ani , am o fetita de 13 ani ( ii va implini in iulie cand trebuie sa nasc), iar de maine intru in saptamana 22 de sarcina si am fetitza!!!! sunt foarte fericita pentru ca este exact ce imi doream !
Sunt naturista si nu imi plac medicamentele ! tocmai de aceea v-am intrebat de augmentin si azitrox. Am inteles si eu ca sunt in regula.
tiberica
Scuze fetelor, ca va trimit mesaje scurte dar trebuie sa ajung la un nr de 10 mesaje sa scap de moderare.
tiberica
Sursula: si eu ma simt foarte bine cand stau pe spate chiar ma relaxeazapozitia si o simt si pe bebica mea cum se agita dar am inteles ca nu e bine sa stam pe spate ci mai mult pe partea stanga dar asta cam din sapt 24 , eu am doar 21+.
Sunsmile observ ca esti plina de viata! cum reusesti ? eu am o perioada mai dificila, si regret ca este tocmai acum cand o asteptam pe bebina mea de ceva timp.
tiberica
am citit ca urmeaza sa va intalniti toate burticile pe undeva pe la televiziune.
tiberica