Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
Irda spune:
'Neatza, gagix!

Am vazut ca ati strigat "catalogul"![]()
Noi tot pe-aici...cu cititul mai des....cu scrisul......mai putin des
, dar suntem binishor spre bine.....sper sa nu ma apuce acuma "nebunia aia cu ....curatenia de Paste" sau aia cu "cuibu'" ca parca vad ca o iau de la capat cu contractiile
!
Am sta in pat si m-am lasat rasfatzata astea 2 sapt, dar s-a cam dus cu rasfatul, ca a plecat tata de la mine (el avea grija de Dari si de casa), ca nah.....mai are si el treaba la el acasa ....asa ca sunt decat cu tati pe baricade acum! Sper sa ne descurcam
!
Partea proasta e ca tusim ca magarushii in cor pe 3 voci

Stiti ceva remedii naturiste in afara de Stodal si miere in ridiche neagra??!!?? Ca astea nu au mers.....cred ca ma injura Antonia la greu la cat o zgudui bietul pui!
Nati...ma bucur ca voinicelul e stabil si creste si ca voi sunteti optimisti....o sa se rezolve si o sa aveti o familie minunata!
Boticelinne, mami de Nancy.......pune-te si tu de "chinuie" patul.....baga o tzeava (pai) la o bardaca de apa de-aia de 5 l si trage cate o guritza 2 la cate va minute ca deh.....stomacul tau e de gargaritza finutza acum si mai mult odata nu cred ca vrea, dar incetul cu incetul, sa vezi tu ca-si face iubita mica de Gargaritz piscina!
Conteaza foarte mult repaosul la pat......acuma nu-l ridic in slavi ca am stat eu la pat ultimele 2 sapt, dar chiar am ajuns sa nu mai am contractii dureroase, iar de-alea BH destul de rare si mai ales dupa un acces de tuse de-asta nenorocit!
Conteaza mult sa te mentii optimista.....baga autosugestie la greu si o sa fie bine totul cu tine si cu printesa!

Mona ....ma bucur ca si voi sunteti cat de cat ok, chiar daca o sa-ti fie mai greu acum fara sotz prin preajama cateva zile....incearca sa te menajezi!
Restul burticilor....sunteti niste frumoase (am vazut poze) si tare as vrea si eu la intalnire, dar nu stiu daca reusim...oricum......vreau si eu pe listutza Sun......eu sper sa ajung......daca e liber si sotul ne primiti in ghasca de 3 jumate? Adica Eu cu bebe, Dari si tati?
Anutza....super burtica.....ma uitam si eu in oglinda ca poze n-am mai reusit sa fac......si parca sunt cozonacel la copt asa frumos crestem!
Pupicei tuturor

Irda
Bebe
Antonia Codrina
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
tiberica spune:
Irda sa-ti traiasca fetita Daria. Am si eu una de 13 ani ! Tu cum reusesti sa fii asa slaba ca eu nu mananc decat paine Dobrogea Graham , nu prajeli bag multe fructe si legume si am pus deja 6 kg . Am 21+
tiberica
tiberica spune:
anaxena: mi-am aruncat un ochi la pozele tale ! esti tare frumusica! sa-ti traiasca bb!
tiberica
tiberica spune:
voi v-ati vopsit ca mie nu imi da voie doctorita sa o fac pana la la 24 sapt si am par alb doar in fata deci va imaginati in rest negru si aici in varf cu tenta de alb, dar cred ca asa e sexy , nu!?
tiberica
irinuca_81 spune:
Buna dimineata fetelor!
am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti pt ca iar am avut o perioada fff. aglomerata la servici si niste deplasari si chiar nu am putut tine pasul cu voi...
Am citit si eu pe prima pagina a acestui capitol de intalnirea de sambata si mi-a stat inima ca am crezut ca a fost ieri
...si imi parea tare rau ca nu am venit si eu sa ne cunoastem...apoi am citit mai jos ca e pe 29 Martie
. Ma inscriu si eu la intalnire
. Sunule sa ma treci si pe mine pe listutza
Mise pare OK locul de intalnire propus de tine. Abia astept!!!
Tekcy si Mada - si mie a inceput sa imi faca burtica valuri
. Prima data eram intr-o sedinta si mi s-a parut ca se misca bluza si can m-am uitat mai atent ce sa vezi...mititica se misca si se vedea si la suprafata ![]()
Boti imi pare rau sa aud asta...ai grija de tine si stai in pat asa cum a zis nenea doctorul si sa sbei tone de lichide (stiu ca nu e usor pt ca nici eu nu beau cat ar trebui...si...recunosc ca si eu fumez...putin, dar inca fumez
). 

Andreea felicitari pentru baietel!!!
Sun si eu trebuie sa tin cura ca am pus pe mine ca o purcica...![]()
![]()
10 kg...si la mine chiar se vad. Asa ca sunt alaturi de tine! Ma chinui sa mananc mai putin si mai dietetic si am eliminat toate dulciurile si pufuletii (singura mea pofta ciudata din toata sarcina...
) si mananc usor seara. Sper sa nu mai pun pe mine in ritmul asta pt ca o sa ma rostogolesc in 3 luni...
O sa pun azi poze sa ma vedeti ce rotunda sunt
si poate ma motivati sa mananc mai putin. 
Tecky si eu am luat Mustela cu 76 RON parca de la Sensiblu
Va pupicesc si intru pe Picassa sa ma uit la poze cu burtici ca nu v-am mai vazut de mult! 
Irina
23+
Amalia
bebitza
SunSmile spune:
Neatzaaaaa,
Ce fac fetele mele frumoase?
Cuscri hai trezirea si vino la povestit lucruri frumoase si aratat pozici cu hainute!
Narcis noroc ca pepenele era in frigider, frigiderul blocat in bucatarie...ca as fi mancat, cu siguranta! Hai succes si voua cu renovarile...vad ca-i boala generala! Parca-i vad pe bebeii din burtica stand turceste si razandu-si in barba de dresajul pe care ni-l fac:) Galu si mami de Galu pupa Delphi si mami de Delphi!
Ana foarte frumoasa burtica! Si iti sta tare bine cu roz, sa stii! Ahhh, regim..nu e regim dar nush cum sa-i zic. In sensul in care, macar pana la controlul de luna viitoare vreau sa nu mai mananc inghetata, clatite, chipsuri si alte minuni si nu dupa ora 18, hai 19. Vreau sa vad daca se observa o imbunatatire, pt ca pana atunci nu ma mai cantaresc! Mie mi-e frica doar pt coloana mea, care e bulita in 3 puncte...
De ce jumi-juma? De nebuna, ce sunt! In fine...acum m-am obisnuit cu mine, la inceput ma gandeam ca sunt baba-cloantza! Femeie nebuna, ce sa zic...
Irda nasol cu raceala...in afara de miere cu ceai de lamaie (lamaie fiarta cu apa), stodal, oscilo, sare calda pusa pe gat...d'astea, nu cred ca stiu altele permise! Sanatate sa aveti toti 3! Ma bucur ca esti mult mai bine si ca au disparut contractiile. Ce frumos ar fi sa vii la intalnire! Evident ca te primim in gasca...tati oricum cred ca o sa alerge dupa Dari!:)
Monica si zici ca a venit primavara si la voi? Super..sa va bucurati de vremea frumoasa!
Asa, sa mai scriu listutza de intalnire inca o data, caci o fac din memorie si nu vreau sa uit pe cineva: Ana, Lori, Cris, Roxana, Caprioara, Bujo(?!), Tecky, Sursula, Rontzy, Didi(?!), Irda(?!),Irinuca, eu.
Cine se mai inscrie? Sambata 29 martie, ora 13.30 la intrarea in Herastrau de peste drum de mega-cladirea Ch. de Gaulle!
Edit: Irinuca te-am trecut..super tare ma bucur!
Iertare Rontzule
...le-am scris din memorie si mi se parea ca lipseste cineva. Uof, fac un notepad acum, ca sa nu va mai uit! Iarta-ma!
Pup
SUN
25+
rontzy spune:
Buna dimineata!
SUN-pe mine de ce m-ai sarit din listuta?
Vin si eu!(daca ma primiti)
rontzy
24+
Alina Maria spune:
Buna dimineata gagicutelor , in sf. am dormit in dimineata ata pana la 9 , e super asa ca incepuse sa ma apuce
disperarea . Fetelor eu sunt nauca dimineata asa ca ma duc sa imi fac o cafea .
Multumesc celor care ne-au apreciat pozele , burtica si tatuajul , casuta e intradevar ca din poveste , toti
si-au facut pe aici vile noi avem o casa micura cu 3 dormitoare sus si baia mare , iar jos o baie mica
sufragerie si bucatarie , plus o camara si un hol . Noi sa fim sanatosi si sa reusesc sa fac curat in ea .
In gradina avem de muncit nu gluma , o sa pun poze cand e gata terasa si camera adaugata casei .
Monica intradevar ieri a fost tare frumos afara caldut , dar azi ploua si vroiam sa mergem in padure la o plimbare .
Irda multa sanatate puiuta , stiu cum e , vezi ce siropuri si alte alea gasesti in magazine .
Irinuca si alte fete , mai lasati-le naiba de kg. ca le dam noi jos dupa sarcina , fire-ar ele sa fie
ca si pe mine ma streseaza , nici nu imi mai vine sa ma urc pe cantar .
Sarcina trecuta am dat tot jos , cu ajutorul dietei Atkins , in 2 saptamanai 8 kg. am dat jos , ultimile si cele mai dificile si dupa
mi-am pastrat forma si am mancat orice si oricat . Timp de 2 ani m-am mentinut la 45 kg. fara efort sau ceva , asa ca ...
Andreea felicitari pt. putulica mica de baietel , sa vina la timp fara probleme , sa te bucuri de el .
Mona multumim ca mai treci didn cand in cand pe la noi , ne faceam griji , bine ca e bine .
Ma duc sa fac o cafeluta . Pe mai tarziu .
Alina
25
si
Mandy Stephanie 3 ani
danangie spune:

ca nu am mai intrat. Scuzati-ma. Nu vreau sa creez panica.
fetele dragi care au intrebat de mine. Deci, cu stomacul ce sa zic....stau la regim...doar ca gravideala asta imi mai aduce si pofte. Vineri am mancat spaghetti alla putanesca facute cu rosii in bulion.....am lasat sosul ala cred, ca sa fiarba 2 ore......dar se vede ca rosia nu e buna pentru mine ca imediat ce am mancat a inceput durerea de stomac. Nici nu-mi venea sa cred!!! Si pentru prima oara am luat Gaviscon si mi-a trecut mult mai repede decat cu Maalox. Deci....de vineri seara...ca si saptamana trecuta....nu m-a mai durut stomacul. Ce sa fac.....sunt asa de mahnita pentru stomacul asta....ca nu pot manca ce vreau.....am o luna si ceva de cand ma gandesc incontinuu la un pahar de cola....la un suc.....dar fiind acidulate mi-e frica sa beau.
In rest, bb meu are si un nume: ALESSIO MICHELE. Il vom chema Alessio. Dupa indelugi tratative cu sotul am ajuns la numele Alessio. Bb e extrem de activ, ptiu sa nu fie de deochi, ca ma si sperie uneori...stiti voi povestea cu cordonul ombilical in jurul gatului...bla bla bla....Pe urma, eu fetelor sunt slaba la abdomen ca eu efectiv simt forma uterului si a lui bb. Il pipai incontinuu si el draga de el sta. Nu se retrage sau se sperie.....eu simt deja ca am o legatura foarte speciala cu el. Si sotul vorbeste foarte mult cu el. Se apropie de burta si bb doarme sau e linistit. Sotul incepe sa vorbeasca si el bum, cu suturile si miscarile. Parca stie ca e el. Aaa as mai scrie multe despre curiozitatle bbului meu dar nu vreau sa devin plictisitoare.
PAna acum am pus 6,5 kg. E bun nu??
Azi la 12,00 voi pleca sa cumpar PRIMELE HAINUTE PENTRU BB ALESSIO!! Ne-am luat inima in dinti eu cu sotul si am decis ca e timpul sa le cumparam. Vom cumpara strictul necesar. Vom pune poze.
Va pup si numai bine va doresc.
BOTI ma rog Domnului sa nu fie problema cu lichidul. si eu stiam ca tre' sa bei apa pentru a mari cantitatea.
NARICSA acu' pentru constipatie mananc incontinuu iaurt Activia si mere coapte. 
mult asteptat