Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele iubitele, si in special Mona, multumim de sprijin, nici nu stiti cat conteaza sa ai o gasca de prietene care te sustin.

Eu ma simt evident foarte bine, cum m-am simtit si pana acum de altfel, multumesc Domnului, doar ca acum tre sa zac in pat. Azi a fost chiar bine, aveam nevoie de odihna dar cu toata stradania mea nu reusesc sa maninc cat ar vrea doc. Cu bautul am reusit sa sorb aproape 2 litri azi dar e greu tare fiindca eu sunt genul care bea dintotdeauna 1 pahar de apa pe zi.

Sun am vazut pozele, iti sta super bine cu noua tunsoare, ma alatur si eu fetelor care spun ca-ti sta chiar mai bine asa decat cu parul lung. Iar burtica galushcoasa e delicioasa.

Anna eu de mult am vrut sa-ti zic ca tu te zbati pentru nimic, a 50 percentila e mult doritul "moyenne" al lui Vicky, deci esti cum nu se poate mai bine. Am tras cu ochiul la intervalele normale pt AFI pe ecograful doctorului si pt sapt 22 erau intre 96 si 215 parca. Ori la tine, in saptamana mai mare, 178 e ideal. So, relax!

Si mai vreau sa zic ca io m-as muta maine acasa la Alina, arata ca in povesti casutza si gradinita voastra!

Si pentru ca sunt o persoana viciata pina in maduva oaselor azi, cu toate mustrarile de constiinta am fumat o tigara, si am supt si juma de pahar de pepsi. Si fiindca am timp de ciclat ganduri negre, sau poate pt ca nu am mai bagat niciun excitant gen pepsi, cafea, tigari pina la ora asta, mi s-a si parut ca garga n-a fost la fel de activa ca in alte zile. Sper sa mi se para si sa fie doar creierul meu "prea odihnit"

Monica 22+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Buna mamici!Sunt nou venita pe forum sper sa reusesc sa intru in discutie cu voi cat mai repede. VA rog , puteti sa-mi spuneti si mie daca ati luat augmentin in timpul sarcinii? eu il iau pentru sptreptococul hemolitic B si iau si azitrox pentru Chlamydia. Am facut aceste analize inainte de aramane insarcinata , de fapt de 3 ani incerc sa fac un bebe si tot pirdeam sarcinile la 8n saptamani. Atunci aceste analize au fost ok dar acum am 21 de sapt si cand am repetat analizele mi-au iesit negative, ghinion. Eu am foarte mare incredere in doctorita mea, fiind o doctotita de suflet pentru mine, dar vroiam sa stiu daca ati abut si voi probleme de genul acesta.
Va pup pe toate.

tiberica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Scuze fetelor, din cauza emotiilor am scris cu greseli multeeee ...

tiberica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Va pup burtici!

DARA-esti o dulce cu bebe!
SUN-Sunt si eu de acord cu intalnirea.Cum de ti-a oprit Elevitul?Ce ti-a spus?
DMA-Si eu m-am inscris si n-am primit inca raspuns.Mai astept:)
BOTI-of!Si eu sunt de parere ca ar trebui sa mai consulti un dr.In legatura cu arsurile-si eu am unele groaznice.Dr. mi-a spus sa iau Renie -si e f bun-iar pe cutiuta scrie ca e indicat pt problemele care apar in sarcina
BABY-:)parca ma vad acum 2 zile cu aceleasi griji din cauza unui Pepsi.Am poftit de la inceputul sarcinii,dar abia acum mi-am luat inima in dinti si am comis-o.Apoi,am sunat-o pe mama sa ma plang .Of,si mie mi s-a parut agitat Tudorel dupa.Sper sa ma abtin pe viitor desi....tare as mai bea unul.
ANDREEA-felicitari pentru baietel!Va fi bine mamico!!!

Fetelor,cat de grava e chestia cu dormitul pe spate-tot citesc ca nu e deloc indicat din cauza ca uterul apasa vena cava si ingreuneaza circulatia.Dar eu ma simt atat de comod in pozitia asta.Cat de grav e?

Sursula18+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai buna seara,

Uiii grele lupte, ce durara de la ora 12 si pana acum, cand am azvarlit puiul in noul nostru cuptor! Sa zicem ca astazi e o exceptie si voi manca la 11 noaptea..dar avand in vedere ca astazi am mancat 2 piersici, un pahar de bere fara alcool:) si in rest apa.....

Narcis tu esti o draguta, zau:))) Asta e asha, ca sa nu uit ca te iubesc:)

Mona ma bucur ca sunteti bine! Si noi iubim fata...numai sa stai cumintica acolo!

Boti asa te vreau..optimista! Lasa, ca nu-i musai sa mananci 10 copane dintr-o data si sa bei 10 litri de apa. Incearca sa maresti cantitatile progresiv. Dar, mai presus de toate, odihna multa si stres 0! Sar'na de laude...o sa mi se urce la cap, pe cuvant!:)

Tiberica bun venit! Scrie repede mesajele...spune-ne despre voi, datele pt listuta..alea alea! Augmentin stiu ca au mai luat fetele, deci e safe..cred! Despre celalalt stiu ca la fel o colega avea dubii acum ceva timp...io stiu, daca tu crezi in dr ta, mergi pe mana ei!

Sursula pai mi l-a oprit pt ca nu mai aveam de ce sa-l iau! Analizele sunt ok, asa ca nu aveam nici un motiv! Si cum dr mea, ca si mine, e adepta cursului natural al lucrurilor..le-am oprit! Eu preventiv n-o sa iau nimic si nici pt ca asa e moda! Asa ca ma bucur mereu ca am un medic pe aceeasi lungime de unda cu mine! Oricum eu imi repet analizele destul de des, pt ca nu-mi permit sa am carentze de calciu sau fier, din cauza unor probleme foarte urate pe care le-am avut cu dintii. Asa ca, daca se va constata vreo lipsa, o ajustam atunci!
Nu-ti face griji cu dormitul pe spate..nu se intampla nimic grav! Ok, e de evitat dar atat!

Ma duc sa mai beau un pahar cu bere (0 alcool, evident) in cinstea noii noastre bucatarii! Uhhh, nu-mi vine sa cred ca in 2 sapt o sa fie totul cam gata!

Pup

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare gagici. Ufff am ajuns si io in sfarsit. Am fost la cumparaturi toata ziua ca nu mai aveam papa deloc in casa. Si am cumparat primele lucruri pt bb Am luat vreo 7 bodyuri, o bluzita, 2 perechi pantaloni, o salopeta, 2 caciulite, 2 perechi sosetute. Sunt asa incantata. O sa pun poze. Mi-am luat si mie vreo 3 bluze si 2 sutiene ca evident nu-mi mai vine nici unul.
Stiu ca v-am promis ca va povestesc de la curs da am fost plecata toata ziua.
Tiberica bun venit. Sorry da io nu stiu nik despre medicamente.
Sursula atata timp cat nu ti se umfla picioarele dormi cum ti-e mai bine. Io daca stau si juma de ora pe spate (cum am stat la eco) Ma sufoc de durere.
Mada ai 2 experti aici in constructii: Sun si io Am pus parchet cu sotu la noi in camera si era chiar din asta cu dublu clic. Am pus si tapet asa ca daca te pot ajuta voebim pe mess. Asta inseamna sa-mi dai si mie IDu tau
Mona si Boti, pupici la fete si odihniti-va.
Danangie pe unde umbli, esti ok cu stomacu?

bujo 22+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tiberica, stai linistita. O sa te obisnuiesti si tu cu noi si cu greselile noastre...N-am luat nici un mediacment, mai putin acid folic in primele 3 luni deci nu te pot ajuta...Dar fetele stiu mai bine ce si cum...Sarcina sanatoasa si sa ne vedem toate frumoase si slabe la sfarsit cu bb-i inteligenti si sanatosi!!!Stii deja ce ai, baietzel sau fetitza??

Sun, piersici cu bere zici??Poate mai bagi si un porumb fiert, ceva lubenitza si te-ai rezolvat!!Hai ca terminati si voi imediat casutza, noi tocmai ne gandim sa ne reapucam de ea, in fine, de renovat...Slava Domnului ca aici n-avem nevoie de parchet ca Mada, cu tot nisipul de pe plaja...Sa va fie de bine puiul.Pup fetele frumoase...

Sursula, eu dorm pe spate.N-am probleme...Ma mai intorc pe stanga, pe dreapta, pe burta...Bine, cu perna sub picior cum zicea Bujo...Si n-am probleme

Bujo, hai poze repejor.Poate iti faci timp maine sa ne spui de pe la curs, hm???

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Mada, succes cu parchetul. Si part'nerul meu a pus in doua camere, noi ne-am documentat de pe internet. Aveti fierastrau electric, nu ?
Boti, niste carti interesante cred ca ti-ar prinde bine. Nu spuneai ca ai aruncat tigarile ? daca nu ai, nu fumezi. Doamne-ajuta sa se refaca lichidul, dar tre sa-ti dai si tu silintza sa-l asculti pe dr.
Sursula din cate imi aduc aminte de la sarcina trecuta, cand burta se mareste dormitul pe spate devine incomod ... la mine a fost tare greu sa renuntz initial la dormitul pe burta. Acum, stiind ca tot pe o parte o sa ajung sa dorm, am inceput sa exersez de cum am intrat in trimestrul doi ... e drept ca uneori ma culc pe o parte si ma trezesc pe spate ... dar m-am obisnuit cat de cat. Technica e importanta : o perna intre genunchi sau genunchiul de deasupra sprijit pe o perna.

Azi am fost vre-o 3 ore pe afara cu fiimiu, el pe bicicleta, eu pe jos - in afara de faptul ca a cazut cand alerga si s-a julit la mana a fost foarte fain. In sfarsit a venit primavara ... cred ca in Ro e evident, dar aici aveam dubii, desi vad copacei si tufisuri inflorite de prin ianuarie.

Edit sa modific semnatura ...

The_Andreea mare noroc ai avut cu visul ala ... io la prima sarcina nu am avut nici o prevestire ... dar ne-am adaptat .

Monica 18+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

bun venit tiberica

Augumentin am luat si eu cateva zile cam prin saptamana 7-8 tot pentru streptococ B. Eu sper ca nu e nici o problema. am mare incredere in medic

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ahaaa deci,revenim:
poze burtica de www.flickr.com/photos/12649238@N02/" target="_blank">26 saptamani
off ce-ati tabarat toate pe mine
ia sa bag si eu un ochi pe la picasa sa vad ce noutati mai aveti si sa-mi dau cu parerea de stylist la freza lui Sun si mai ales la burtica
Sun: ce-i cu tine cu regimul??nu tu ma certai ca tzineam regim??lasa ca dai tu jos dupa ce se nashte bb,oricum la tine nu se observa

Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput