Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cris nu esti singurica, m-am intors si eu pe acasa si pe ramurica.

Inainte sa ma duc sa citesc din urma, tre' sa ma laud ca am TOATA lista pentru spital, si APROAPE TOATE lucrurile pentru bebe! (mai lipsesc oaresce medicamente si cantarul)
Acum urmeaza doar sa fac bagajul, sa spal lucrusoarele bebelinei, si sa astept.
Sunt tare multumita ca am terminat cu cumparaturile. Hainute am strictul necesar (si destule peste ), ce vine cadou, e bine primit!

Revin dupa ce citesc ce-ati ciripit.

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Kya, ce faci mamico, nici tu n-ai somn?
Eu am spalat hainutzele lu' bebe, astept sa se usuce, sa le calc. Nu mai putea randunelu' de dragul lor intinse pe sarma!

Nici eu n-am somn, mai citeam povesti despre nasteri.
Maine ma duc si eu la pedi, mani si coafor, iar luni la epilat, abia astept sa ma fac gigea.

Nu mi-am facut inca bagajelul pentru spital, tot din superstitie. Eu nu mai am de cumparat cine stie ce, un termometru de camera si unul pentru bebe, tampoane pentru sani, pompita de san (stau in dubiu daca sa iau sau nu, la fel si biberoane, tetine, sterilizator) si, ce-ar mai fi? Garmastan nu gasesc deloc pe la farmaciile Dona din Militari.
Medicamente, daca e, iau si dupa aceea, sa vedem ce zice si pediatru(a).

Cristina34+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Si acum scrisorica:

Mami gata supariciul cu Florinelul, da? Cum ti-a fost la cumparaturi?

Ursulica felicitari pentru prenatal!!! De acum odihna cat cuprinde.

Bubu am vazut ca ti-a raspuns si Naty, deci poti sa stai linistita. Mie la ultima ecografie de exemplu, nu a putut sa faca nu stiu ce masuratori la cerebel, pentru ca statea cu capul nu stiu in ce pozitie. O sa se vada si la tine emergenta corecta data viitoare, cum pana acum a fost totul ok, asa o sa fie si la urmatoarea eco.

Mami asa este. In timp ce alaptezi poti sa iei anticonceptionale doar cu un singur hormon - daca nu ma insel, Eluxton se numesc. Al meu cred ca o sa faca matanii de multumire ca exista varianta asta, si scapa de caciulite

Naty felicitari pentru implinirea celor 2 kg, si pentru venirea acasa. Numai maine nu-i poimaine!
Cat despre baita, si eu zic la fel - fara gaze arse pentru incalzitul bucatariei. Vezi cum il pacalesti pe randunoi.
Ce m-am mai distrat cu vecinii tai. vigilenti, nu gluma!

Cris ce bine ca primesti patutul cadou. O grija in minus! Te cred ca esti nerabdatoare pentru intalnirea cu bebelina, dar lasa fata sa stea cat vrea ea! Sa nu te muncesti prea mult cu curatenia, sa nu faci efort, da?

Bubule, si tu la fel, da? Fara prea mult efort, ai grija de tine!

Clau, Ioana multa bafta cu masajul picioruselor bebelusilor, si recuperare grabnica.

Ali ce mai faci cu dopul? Ca eu cred ca e un inceput de dopulet...

Violeta, tu? Ne tii la curent, da? Mai ales acum cand ai ramas fara dop! Si eu am spaima asta, ca mi se rupe apa pe strada . Desi banuiesc ca nu cade o galeata de-odata, asa-i?

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna fetele!

vreau sa spun ca aseara am avut niste senzatii mai tari... in sensul ca simteam ca ma apasa asa de tare in jos bebelina ca am inceput sa ma gandesc ca poate chiar nasc.. oricum alte simptome inca nu am... nici un dop, nici dureri de spate, dar mai stii cum ma loveste

Sovi, Vio sunt bine cu psihicul acum... de marti de cand v-am zis atunci, nu am mai dat apa la soricei
Woww vine Iulia acasa luni! mama ce o sa fie acolo
Laly noi suntem pe aproape cu DPN-ul ... si daca vine la Vio in we asta, nu m-ar mira sa vina barza si pe la mine, ca doar cat o mai tine sa tot traverseze oceanul incolo si incoace... mai ales ca daca vrea bani de intors inapoi si ajunge in Las Vegas, asta chiar e aproape de mine..
Ursuleata bv de concediu!
Ariel
Deea am vazut si eu pozicile!
Mami.p si la tine
Ela apropo de semne... aseara cand i-am zis lui George ca ma cam apasa facuse niste ochi cat cepele... cred ca incepe si el sa realizeze cam ce o sa se intample in curand... hihihihi
Ali bine ai revenit pe crengutza si spor la ceteala! ia uite incepi mamicule si tu cu dopul?

GO VIO!!! GO!!! hai bebe Sean!!!

GO LUNY!! GO!!! Hai bebe Matei!!

Mihaela 38+ cu Andra
AMR 2 saptamani cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Cris da, nu prea am somn. Dar o sa ma bag in curand in pat, pentru ca ma dor salele, si mai am si niste contractii BH care ma agaseaza.

In urmatoarele zile, o sa ma apuc totusi sa-mi fac bagajul, dar ma simt ciudat - de parca as pleca la ... puscarie (ca nu pot sa spun in armata). Nu-mi place sa fac bagaje, nici macar cand plecam in concediu... Psihic cred ca leg chestia asta cu facutul bagajelor pentru randunoi, si plecatul lui. Offf!

In alta ordine de idei, Clabuc stiu ca intreba de asta - mi se pare ca a inceput sa-mi mai coboare burtica! Parca nu mai e chiar asa de sus, si nu mai incepe chiar de sub sani. La mine toata sarcina a fost sus.

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Nici eu nu mai stau, ca m-a luat somnicul.
Kya, imi pare tare rau ca randunelul tau nu e cu tine in perioada asta, dar poate ajunge acasica inainte sa nasti,totusi. Ai noroc ca ne ai pe noi.
Hai ca mai e putin si la tine!

Cristina34+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ccris_ccris

Ai noroc ca ne ai pe noi.

Of course! Si va iube tare mult, randunicile mele dragi!!!

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

Mergi la inceput

Si pentru ca mai e doar o zi pana duminica, si bebelina oricum e mai maricica, nu am mai avut rabdare si mi-am schimbat semnatura.

Gata, acum va zic noapte buna!

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

offfff nu pot sa dorm !!!!!
Stau si derulez filmul nasterii si al zilelor de pana acum si nu-mi vine sa cred ce-am realizat, e cea mai mare realizare a vietii mele, parca restul nu se pune.
SUNT ASA DE FERICITA!!!!

Livi +40+6 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'Neatza!
ma pregatesc sa merg la control, am pierdut iar din dop si am ceva dureri slabe de burtica! Doar ca de data asta era ceva mai mult sange p-acolo si nu stiu sigur daca era sangerare sau dop..parea mai vascos...ce credeti???
..asa ca s-ar putea sa raman acolo, m-am dusat, aranjat, iau gentuta cu mine si...DOAMNE AJUTA!! va pup pe toate, sa va rugati pt noi, dau de stire ce si cum!

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput