Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (127)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
mai nasol e ca m-am culcat pe la 12 si la 4,30 am facut un shushu si cu el se duse si somnul meu!
..am mai atipit pe la 6 o ora, apoi m-am trezit cu senzatia de umed de la dop...poate totusi nu ma optreste, ca vin acasa si dormitez putin...
edit: "as putea sa-ti dau replica si sa combat fiecare cuvintel scris de tine asa de frumos. Dar nu merita ... cearta!
Mai bine uite o si niste cer senin, ca tot a venit primavara."..prea tare, kya!!!!!
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
Luny - bafta la doctor!!!
Eu incep galeria:

LUNNY

VIOLETA

Mami
35+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
PIDANA spune:
Neatza randunici!
Inteleg ca tre sa scoatem majoretele pt Vio si Luny, Ali tu mai stai la coada ca mai ai timp. Inca nu s-a clonat barza.

HAI LUNY!

HAI VIO!

Naty gasesti tu o solutie impotriva gazelor, pe mine m-au oripilat toata iarna cu cuptorul aprins. Deja am un reflex cand intru in bucatarie sa nu miroasa a gaze sau a fum. 
Hai ca-mi dau si eu cu parerea cu baita. Poti sa ii faci in dormitor, pui cadita pe pat si tot pe pat ai loc si pt masaj, imbracat etc. Poate ar fi indicat sa pui ceva sub cadita in caz ca se fac valuri sa nu se stopeasca. Totul e sa reusesti sa stai atata aplecata. Nici eu n-as avea curaj cu masa se calcat drept suport, mie cand mi-era lumea mai draga a inceput sa cada singura, se strangea si nu e placut cand calci dar altfel...
Cris intreaba la farmacia Dona la ce alta farmacie din reteaua lor gasesti garmastan si te poti duce acolo la sigur. Eu am luat acum vreo saptamana de la farm Dona Sebastian. Daca vrei pot sa iti iau eu (daca mai are) si ne intalnim, eu am serviciul in Militari, la Pacii.
Si eu ma tot intreb de unde sa iau pediatru bun la mine in cartier, tare nu-mi place policlinica Malcoci si parca nu m-as duce pana la Vitan cu bb, mai ales ca masina e pe butuci momentan.
M-au innebunit colegele mai de varsta mamei ca lor le-a venit medicul pediatru a doua zi dupa ce s-au dus acasa, dar asa era pe vremea lor, acum cine iti mai vine acasa fara o caruta de bani? Si medicii buni sigur sunt f ocupati.
Dana
33+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
numeioana spune:
hai luny!!!!!!!!!!!!
hai Violeta!!!!!!!!!!!!
kya, multumim!!!
bitza, e o farmacie mica pe str. Bobalna, pana in cimitir. Sa ceara preparatul pt colici.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ali_bia spune:
'neata!!!!

HAI LUNY !!!!

HAI VIO !!!!

Mai fetelor nu ma speriati cu dopul asta
...am vazut albusul asta numai joi la amiaza de atunci nik , dr mea mi-a zis sa vin pe joi sau vineri la spital pt niste analize
dar nu stiu ce fel de analize, zicea ceva de col parca....in fineHai sa va zic ce mai e cu bebelina mea:(la 34 saptamani)
eu am fost vineri pe 7 martie la dr si bebelina mea e in prezentatie craniana
(a nimerit iesirea)
....gataMa duc un picut pana la piata..si mi-e asa de greu..ufffff
pupici la toate

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2Alina
35+
Alexandra-IoanaBebe2
Pozele mele
AMR-5 Saptamani pana la
Ali_bia spune:
Inca ceva:

LA MULTI ANI UNDERQUEN!
SA FII SANATOASA SI TU SI TUDOR SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE! 

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
35+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-5 Saptamani pana la 
elara spune:
'Neatza, dragelor! 
Lyvy, Alice, Ririan, Adriutza, Adela..., FELICITARI, MAMICILOR!!!
SA AVETI PARTE DE BEBELUSI SANATOSI SI NOROCOSI! 

Naty, ma bucur mult sa aud ca Iulia are 2 kg si ca luni vine acasa. 
Kya, felicitari pentru listuta aproape gata...
Luny, tinem pumnii strans-strans!
Ali_Bia, felicitari pentru eco!
Eu am intrat doar asa putin ca sa va anunt ca joia aceasta pe 13 am implinit 38 de saptamani si am mers la control iar d-na dr. m-a chemat joi, 20 martie, la 39 de saptamani, pentru internare si cezariana. ![]()
Asadar... AMR 5 zile....
Bagajelul meu e aproape gata: mai am de adaugat cateva mici maruntisuri: tacamuri, cana, farfurie..., trusa de epidurala...
Intre timp stau cat de mult in pat, asa cum mi-a cerut d-na dr. Norocul meu ca am imprumutat niste DVD-uri din seria "Sex and the City". Ma mai mut si pe canapea cand si cand, mai primesc musafiri..., trece vremea. Ieri am facut o mancarica de spanac (era congelat si l-am pregatit usor), mai spal si cateva vase cand si cand dar oricum......mare parte din timp trebuie sa stau intinsa. Sotul nu-mi cere nimic numai ca nu am eu stare de stat toata ziua ca amortesc. Din fericire am trecut peste prima saptamana de repaos cu bine asa ca sunt increzatoare ca o voi depasi si pe aceasta.
Azi sper sa monteze sotul patutul, apoi se va duce la Ikea sa vada daca au adus in depozit si dulapiorul...Dupa vizita la doctor, sotul (care apoi a plecat la servici) m-a lasat langa SIR (ca locuim foarte aproape) si m-am oprit putin si mi-am luat si doua camsute de noapte pentru la spital, f dragutze de cate sunt f incantata.
Zilele astea o sa vina sora mea pe la mine sa imi calce lucrusoarele pentru fata (hainute si lenjeria de pat). Miercuri m-am programat la cosmetica pentru epilat total, la tuns si coafat si la manichiura si pedichiura, ca sa fiu frumoasa in prima mea zi de mamica
.
Deocamdata inca nu am emotzii...Doar o mare dorinta de a o vedea cat mai repede. ![]()
Va pup dulce pe toate si mai vorbim, cel mai probabil, dupa ce revin acasa. 

Ma duc sa ma si trec pe listuta ca sa nu mai dau de lucru Zozelinei sau Nataliei. 
Elara
38+
AMR pana vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
MARIIIIAAAAAAAA, LA MULTI ANI!!! sA FII SANATOASA, NOROCOASA SI IUBITA TOATA VIATZA! 

Ali_bia
, pls, nu te supara....., mai baga niste "enter-uri" intre semnele acelea, ca sa le pui pe mai multe randuri fiindca s-a labartzat rau pagina.
Elara
38+
AMR pana vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ursuleata spune:
Elara, felicitari pentru amr!!!
Te pup si sunt foarte emotionata..adica cand am vazut 5 zile

.
De azi ma apuc si eu sa imi fac bagajelul, poate aveti timp
sa imi spuneti si mie voi ce ati pus in el.
Am si eu lista de la inceput dar poate mai e ceva 
Alina
33+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 6 SAPTAMANI!!!
ursuleata spune:
HAI VIO!!!
HAI LUNY!!

Alina
33+