Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (127)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza037 spune:
hello randunici...m-am adunat dupa drumuri, am citit ce ati scris si fac eu eu o mica scrisorica:
Luny, Sovi,Roxana Claudia,Naty,Mihutza,Zoze multumesc mult de aprecieri

Ancian bine ai venit pe crenuguta!!!!
VioletaH trebuie sa-ti facem galerie

Numeioana sa-mi zici de la ce farmacie cumperi preparatul minune sa-mi cumpere si mie matusa mea ca sta in Campina,si cum se numeste????!!!!
Caluclau m-a distrat expresia ta, "ca mesteca sfarcurile Rebecca"

in sensul ca, mi-o inchipui pe mancacioasa ca si cum ar mesteca guma.

Mami ti-am trimis PM.Tu vorbesti serios ca trbeuie sa trecem puii astia mici de om la intretinere????Mai sa fie!!!!!Chair ai dreptate altii tin caini cat un vitel in casa, mai fac si mizerii in fata blocului de trebuie sa fii atent pe unde calci ,etc....
Varuna am vazut ca ti-au zis fetele de comprese,insa eu iti spun cum ne-a invatat Cerasela la gimnastica: In primul rand Compresele se fac pe loc [/red],adica atunci cand le folosesti.!!!!!
Se ia bucata de vata si pe deasupra ei se pun comprese sterile care se iau de un colt cu varful degetelor din pachet.Altfel, se desterilizeaza...si mai ales facute de [red]ATENTIE !!!!.....acasa.
Asa...despre mine pot sa va spun ca am fost azi la dr. la spital:
nu prea i-a convenit cu anemia asta ,ca nu asimilez fier deloc.....de ce???...nu stiu???analizele de secretie si culturi de col au iesit bune.Am stabilit ca voi naste natural....mi-am cumparat si trusa de epidurala...iar in caz de Doamne fereste!!!!!se complica lucrurile cu bazinul asta mic...facem cezariana.Asa ca eu ma rog la Dumnezeu ca totul s adecurga bine sa nu mai fie nevoie.
Gata,acum va las ca ma doare spatele...ne intalnim maine!!!!dar la o cafea de pranza sau dupa amiaza ca ma duc la epilat si sa mai cumapr de la farmacie ce-mi mai trebuie si pentru bagajul de spital.

IRINA 
+35

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
natynic spune:
A, cu trecutul la intretinere...nu-mi fac probleme, vor avea grija vecinii de dedesubt din prima zi sa o raporteze pe Iulia la administratie. Cand s-a mutat randunoiul la mine, nici nu-si adusese omul inca toate lucrurile, inca mai facea oarecum naveta si ei au si cerut sa ne treaca 2 persoane la intretinere...oameni pe care i-am ajutat cum am putut ani de zile, inclusiv ducandu-l pe el cu masina la spital si aranjandu-i internarea cand i-a fost rau... De atunci, si de cand l-au intrebat pe randunoiul meu daca mai bocanim mult, noi renovand dormitorul (si randunoiul i-a raspuns "cat e nevoie"
) abia daca ma mai saluta, zici ca le sunt cel mai mare dusman.
Na, ca iar ma faceti sa vorbesc de vecini...Ma distreaza la maxim ca tipa stia ca-s gravida, ma vazuse cu burta si acum ii prind non-stop spionand la fereastra cand plec cu masina; burta nu mai am, dar nici copil nu se vede/simte si eu umblu de nebuna toata ziua (???).
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bitza037 spune:
Era sa uit.....!!!!!
Naty sa stii ca nici eu nu sunt de acord cu datul drumul la gaze.....in nici un caz!!!!!
ideea cu caloriferul electric este foarte buna,dar de ce nu-i faceti baie copilului in camera unde doarme???baia nu dureaza mult, gasiti voi un locusor mic sa puneti cadita(uite eu m-am gandit sa o pun pe masa de calcat,ca poti regla inaltimea cum vrei).nu am mai cumparat masa de infasat cu cadita,ca mi se parea cadita prea mica si nu se poate folosi decat cateva luni,si in plus ocupa spatiu.
Am uitata sa va spun ca asrea am cumparat patutul,salteaua(tip relaxa)si in set cu patutul am o comoda care are deasupra loc speacial de pus salteluta de infasat, si asa am rezolvat problema.
I-am luat si carutul de la Chicco CT02.....mai am de luat maruntisuri..atat.
Hai Luny, week end-ul asta trebuie sa nasti!!!!!maine incalzesc majoretele!!!
Poze pun cand termin camera de aranjat!!
Gata acum chiar ibchid.pupici
IRINA 
+35

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
natynic spune:
Irina, m-am gandit si la varianta dormitorului...pe masa de calcat mi se pare periculos, eu am cadita mai mare, de folosit mai mult timp si sigur n-are stabilitate; in plus, cu patutul instalat, in momentul de fata masa de calcat abia o mai poti strecura pt...calcat, dar nu mai ai pe unde sa te deplasezi, dormitorul e ff mic. Nu, in bucatarie e cel mai mult loc dar eu gaze arse cu copil acolo nu accept, pacalesc eu randunoiul ![]()
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
bitza
naty, tot caloriferul in priza il votez si eu!...masajul, inainte de baie 100%, dupa baie crema hidratanta care intra in piele imediat.Asa ne-au zis si la curs..si mie mi se pare logic.
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
FETELOR, AM PIERDUT DOPUL!!! ERA MARONIU!
Acum ies un pic din casa, merg putin si la cumparaturi, mi-e teama ca mi se va rupe apa in lume. Mi-am pus pantaloni negri macar sa nu se vada rau ![]()
Vio
saptamana 40
Sean AdamBARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI!!!
POZE
mami_papatot spune:
bitzule, zboara pm-ul spre tine...a, si am uitat sa scriu acolo...toata rola e 39 ron...si da, un copil face mai multa mizerie decat un vitel...
naty..no comento la vecini...moarte lor si gazelor din bucatarie!
luny si vio, cred ca week-end-ul asta revolutionam genetica si clonam barza...ca altfel nu prea vad eu cum treceti voi peste pierderile astea de dop una in america si alta in romanica...tinem pumnii fetele, scoatem majoretele!
ali bia, ce zici matale acolo? albus pe cartia genica...ia vorbeste tu cu luny si vio,poate te primesc in club!![]()
Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ccris_ccris spune:
Randunici, ati fugit la nani?

GO VIOLETA, GO, GO!

Ai grija cat stai plecata!
Naty, si eu zic ca e mai bine cu caloriferul electric, iar randunoiul trebuie sa fumeze in fata blocului
de-acum. Ce s-a bucalit Iulia!

Eu am dormit nitel dupa-amiaza, mi-a trecut ameteala, cred ca e si de la vreme, ca si randunoiul a patit-o. Apoi am mai faut ce va treaba prin casa, cu ajutorul lui, bineinteles, am papalit si 
am stat si noi nitel in pat. Sper sa nu se declanseze ceva!
Acum am intrat sa vad ce faceti, dar vad ca v-ati retras la culcus.
Cristina
33+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Da' tu Ali, ce faci? Sari peste rand?
Cristina
33+
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Vad c-am ramas singurica pe-aici.
Am asteptat sa se faca ora 24, ca sa-mi schimb si eu semnatura. 

Va pupic, noapte buna!
Cristina
34+
POZELE MELE