Gradinita 64 - floare de colt

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Irina, eu zic ca ar fi mai bine sa incerci sa discuti cu doamnele respective. Cred totusi ca au ramas setate pe programul de anul trecut care era pana la 16 - max. 16.30, dar asta e problema lor, trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca s-a prelungit programul.
Eu una nu am intampinat astfel de probleme, la baietel e primul an, dar fetita e de doi, nu mi-a facut nimeni astfel de observatii, dar...ce sa zic...fiecare padure cu uscaturile ei, probabil ca sunt si educatoare mai ciudatele, dar am avut eu noroc sa nu dau peste ele.
Parerea mea este sa discuti cu ele, sa lamuriti micile problemute (chiar nu mi se pare normal sa atraga copilului atentia ca are bluzita murdara), iar daca nu rezolvi nimic poti muta copilul la alta grupa.
Cotizatia de hrana este 7,5 lei, optionalele erau afisate pe acolo, nu mai stiu exact.

Eu am dus doar flori doamnelor fiindca asa mi se pare normal, nu ca m-as simti obligata...Si am dus, desigur, produsele de igiena, absolut necesare copilasilor. Cat despre bani, in afara de plata hranei, trebuiesc achizitionate si caietele speciale (acu nu stiu sigur daca exista si la grupa mica, o sa aflu la sedinta) si rechizitele pentru tot anul (la fetita, anul tecut am dat 1,2 mil din care au cumparat toate cele necesare, toti copii au lucrat cu aceleasi materiale, nu au aparut discutii de nici un fel).

Am dat-o si noi nitel in bara cu mersul la gradi...Stefu a facu o enteroviroza peste weekend cu febra, tuse, varsaturi, diaree...o minunatie, noroc ca si-a revenit totusi neasteptat de repede - in 2 zile - iar astazi a revenit la gradinita, insa a avut grija sa i-o paseze sora-sii si acu sta ea acasa si boleste

Multa sanatate copilasilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

noi tot raciti si cu tuse, ba mai rau mi-a dat-o si mie, de o saptamana tot nu ne trece...de vreo 2 zile m-a luat rau de tot si pe mine....

luni am avut sedinta cu parintii si am primt regulamentul de ordine interioara al gradinitei
1. programul gradinitei este 7.30-17.30
2. sosirea copiilor in gradinita se face pana la ora 8.30
3. plecarea se face dupa ora 16 pana la ora 17.30
4. plata contribuitei de hrana se face in functie de programul de incasari
program iuncasari:
luni, marti , miercuri - 7 - 8,30
joi - 12 - 13,30 si de la 16 - 17,30

am primit si o hartiuta cu optionalele, se desfasopara in fiecare saptamana
- cate 2 lectii de calculator, costul fiind de 4 lei fiecare lectie
- cate 2 lectii de engleza , costul fiind de 4 lei fiecare lectie
- cate 1 lectie de gimnastica aerobica, costul fiind de 3 lei fiecare lectie

la grupa mica nu au recomandat calculatorul, asa ca eu am ales pentru Cezar engleza si aerobic , plata se face la inceputul lunii
noi am ales si un comitet de parinti si am dat bani pt rechizite
si jucarii

sper pana luni sa ne facem bine si sa mergem din nou la gradinita

si numai bine la mamici si pitici

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

salutare

cum e la gradi?
s-au obisnuit piticii la gradi?

al meu raceste intruna asa ca 3 zile la gradi 2-3 saptamani acasa
e deja la a 3 a raceala una dupa alta

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 5+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

buna buna
vad ca nu mai zice nimeni nimic...
sa va zic eu una...Cezar are varicela...am vorbit cu o mamica din grupa de la cezar care are 2 fetite gemene si o fetita deja avea varicela, deci a luat-o de la gradi...asta e trebuia sa faca odata...faza nasoala e ca eu sunt gravi in 8 saptamanai si nimeni nu stie daca am avut sau nu varicela...

v-am zis doar asa sa va pregatiti sufleteste....poate totusi copilasii vostri au scapat
am uitat sa va zic , noi suntem grupa mica A, sunt curioasa dca la celelalte grupe s-a imbolnavit vreun copilas

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 8+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitica27 spune:

stiti cum daca primesc si copii mai mici de 3ani fata mea ar face 2ani si 8luni in septembrie nu mai are pampersi ,maninca singura si din auzite mi s-a spus ca cu spaga ar primio gradinita e super .acum voi ce ziceti?multumesc pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhidan spune:

Buna teolinda, daca stai peste drum de Floare de colt, in vara cand se vor face inscrierile iti faci frumos dosarul si il depui in perioada care va fi indicata la gradinita.

Copilul va fi primit la gradinita. Stiu ca este grau si nu poti sa nu ai emotii dar se vor aranja lucrurile cum nici nu visezi.

Si noi stam foarte aproape si in vara anului trecut in perioada inscrierilor eram "tranchilizati" de gandul canu vom reusi cu primirea in gradinita. Acum mai este un pic si se termina primul an.

Probabil ca al tau este copilul pe care il vedem la geam cand plecam de la gradinita

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Si noi speram sa incepe aceasta gradinita din septembrie. Baietelul meu va face 3 ani in iulie. Am depus doasarul si asteptam "rezultatele".

Si mie mi s-a parut directoarea cam "sictirita"...In fine, abia astept sa vad daca e "admis"..

Mergi la inceput

TEOLINDA, am aflat ca miercurea aceasta, adica 03.06 se afiseaza "rezultatele". da, sigur tinem legatura.

Mergi la inceput

din pacate noi am intrerupt gradinita dupa varicela din decembrie a facut pneumonie in ianuarie, asa ca gata cu gradi pe anul asta si nicinu mai am de gand sa-l inscriu in toamna.

la inceput mi-a placut mult gradinita si inca imi mai place dar din pacate noua nu ne-a priit sa zic asa...pe Cezar al meu il duceau bunicii dar l-am dus si eu de cateva ori si chiar in fata mea a venit un copilas de la grupa mare bolnav , era copt saracutul, tusea rau si avea muci...si dna asistenta nic macar nu s-a sinchisit...am crezut ca innebunesc....
asa era si la Cezar in grupa multi copilasi bolnavi, eu l-am tinut de fiecare data acasa , e drept am avut cu cine dar sa-ti trimiti copilul cu antibiotic in geanta si cu febra mi se pare prea de tot, asa ca anul asta o sa stea acasa mai ales ca in iulie vine si surioara lui si n-am chef de 2 copii bolnavi, pe Cezar l-am inscris la fastrackids asa ca are ocupatie si vedem ce-o mai fi peste un an

va doresc succes si multa sanatate , sper sa nu va imbolnaviti asa des ca noi

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 35+ Anastasia Ioana
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Aiurea! S-au afisat rezultatele la gradi si baietelul meu este pe lista respinsilor. Cica nu apartinem de gradinita asta, desi stam la 2 strazi de ea. Imi vine sa mor.

Mergi la inceput