Gradinita 64 - floare de colt

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

nimeni?

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

luni incepem gradinita
Cezar abia asteapta
eu am emotii cat casa , nu-mi vine sa cred ca incepem si noi gradinita

cezar e la grupa mica 1A la d-na educatoare Mirela Mizileanu

o stiti? cum e ?
voi la ce grupa sunteti?

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Cand am trecut eu pe la gradi nu erau inca afisate listele cu grupele, asa ca nu stiu sa-ti spun acum la ce grupa suntem...
Maine aflu si eu exact si te anunt. Sper ca feciorasii nostrii sa fie colegi, poate ne vedem maine!
Cat despre emotii...tremura sufetul in mine de parca ar pleca la armata, Stefu meu e taaaare mamos,dar sunt sigura ca va fi bine!!
Multa bafta maine si cat mai putine lacrimi!
Avem baieti mari!!!

Mamica fericita a doua minuni: Ana (29.11.2003) si Stef (21.04.2005)

Mergi la inceput

gata, l-am dus si la gradi
era foarte incantat cand a intrat pe poarta, a zis ca gradinita lui e cea mai super:)

n-a plans deloc...eu in schimb...abia m-am abtinut...abia astept sa se faca ora 16 ...

noi suntem la grupa mica A , doamna educatoare Mirela e super draguta, e frumusica foc si pare balnda...si...parca avea si ea un pic de emotii....

totul s-a petrecut asa de repede...ca nici acum nu mi-am revenit din emotii....sper sa nu i le transmit si lui...

am baiat mare ...

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La ce ora se iau copii de la gradinita?
Ca in brambureala de dimineata, am uitat sa intreb :(

Si noi am inceput azi gradinita tot la Flaore de Colt....sincer nu stiu cum va fi, ca desi speram ca am fete mari, s-a lasat cu plansete si bocete pe la usi .

Culmea, cea mare a fost plangacioasa, desi amandoua au mai fost anul trecut la gradinita, dar la o alta gradinita, cu o alta educatoare si cu program scurt.

Acum astept sa vad diseara rezultatele acestei prime zile, niciodata nu le-am abandonat plangand undeva :(

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhidan spune:

Si noi am inceput gradinita, tot la Floare de colt si tot la grupa mica A.
A fost aglomeratie dimineata, mai multi parinti si bunici decat copilasi. Parca toti venisera atunci, la 8.00 cind am ajuns noi. Cristina a revenit acasa pe la 16.00 cad mamica ei a laut startul catre gradinita insotita de mine, taticul ei (al Cristinei desigur).
Impresiile dupa prima zi de gradi sunt bune. A binisor si a bine, cel putin asa sustine personajul principal.
Din cele aflate intervalul de primire este 7.00-8.00 si de plecare din gradinita 16.00-17.00 dar cred ca se mai poate prelungi pana la 17.30. Asta o sa aflam la sedinta cu parintii.
Eu sunt curios sa aflu ce o sa ne mai ceara sa aducem de acasa si care este taxa lunara, cat despre cadaouri date educatoarelor din cele vazute de mine , sezonul a inceput deja.
Astept impresi de la cei ce au scris mai sus.
O adaptare cat mai usoara la gradi, va doresc multa sanatate copilasilor.

Mergi la inceput

a 2 a zi de gradi...
am ajuns primii din grupa noastra pe la 7,15 ( grupa mica A) l-am schimbat repede si-am fugit la servici (intru la 7,30 ) noroc ca e aproape de gradinita, d-na educatoare a ajuns si ea imediat dupa noi la 1 minut, l-am predat si am plecat, n-a zis nimic, lui chiar ii place ca are cu cine se juca

ieri cand l-am luat era tare suparat ca nu a vazut acvariul cu pesti , n-a vrut sa ne povesteasca nimc, intr-un final ne-a povestit, ca a papat singur, ciorbica si orez si mar...
in schimb n-a vrut sa doarma, greu de tot cu somnul...sper sa-si faca totusi un program

vineri ne-a promis d-na educatoare o sedinta cu parintii abia astept sa vad ce zice de Cezarica al meu

chiar nu e nimeni la grupa mica A ?

nastasika voi la ce grupa sunteti?

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Noi suntem la mica B.
Stefu meu e suuuper incantat, ii place de doamna (Sotir Carmen)...nici n-ar avea cum sa nu-i placa fiindca-i tare dulcica. I-a placut mult ca a avut ecuson in forma de masinuta cu numele lui. E mandru foc. Prima zi a decurs bine: s-a jucat frumos, a papat singurel, a dormit. Cand ama juns sa-l iau pe la 4 si ceva calarea o masinuta mare de mama focului si nu se indura sa plece de dragul ei.

Astazi deabia astepta sa ajungem. E incantat de faptul ca poate saluta pestisorii inainte de a intra la grupa.

A, ieri a avut o singura obiectie:^mami, e frumos la gaganita, dar n-a venit Mos Caciun...^asta i se trage de la mersul pe la serbarile sora-sii, asa o fi crezut baiatu... ca vine Mosu in fiecare zi

Va pup si va doresc copii sanatosi si neplangaciosi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Anca, noi in afara de ce ni s-a cerut la inscriere (consumabile si medicamente) nu am mai dus nimic la gradinita pana acum.
Astept sa vad la prima sedinta cu parinti ce e de platit, ca nu ne-a informat nimeni despre asta pana acum.
Si da, am fost la gradinita de langa Floare de colt anul trecut, insa si-au mutat sediul pe undeva prin vitan si nu mi-a mai convenit. Asa ca acum am zis sa incercam si varianta asta, vedem ce iese.

Si sper sa se acomodeze intr-un final si ele, ieri a plans cea mare, azi cea mica, maine spre sa nu mai planga niciuna. Sunt amandoua la aceasi grupa, la mijlocie, dar nu stiu ce litera , la d-na Petruta. Am vazut ca sunt de fapt 2 educatoare pe grupa, d-na Petruta si inca o tipa tinerica, nu stiu daca sunt cu schimbul, jumatate de zi una, jumatate cealalta, sau stau amandoua simultan, cert e ca eu le-am vazut doar separat.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Azi lipsim de la gradinita, dimineata cand l-am trezit se plangea ca-l doare in gat....asa ca luam o pauza...sa vedem ce zice doctora azi, eu n-am reusit sa vad daca are sau nu rosu in gat....ufff nu credeam ca se va imbolnavi asa repede....asta e macar sa nu fie cu complicatii

numai bine si multa sanatatte la puiuti

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinapaul spune:

Salut tuturor!

Si piticul meu este la gradinita Floare de Colt, grupa mijlocie. Este primul an aici.

Astazi am ajuns sa il iau la 5 fara 15 minute si am fost intampinata cu destul de multa ostilitate: "Cam tarziu pentru prima zi..." Am tinut sa ii precizez doamnei (careia imi scapa acum numele) ca piticul nu este prima data la gradinita si ca serviciul meu nu imi permite sa ajung la ore fixe dar ca fac tot posibilul.

De asemenea am verificat si faptul ca pot ajunge pana la 17:30.

In fine... m-a dezamagit ca m-a "certat" de fata cu copilul (ceea ce dupa parerea mea nu se face niciodata!), ca a zis ca i-a atras atentia ca se vine cu haine curate si ca avea maieul murdar (da, avea doua pete mici circulare, Dumnezeu-stie de unde ca maieul era luat curat din sertar dimineata...).

Sper sa nu fie asa tot timpul pentru ca nu sunt genul de om care sa treaca cu vederea la nesfarsit. Imi pare ca deja a dat dovada de mai mult spirit de carcoteala decat de profesionalism.

Intrebari:
Voi ati intampinat astfel de probleme?
Cat costa pana la urma lunar gradinita, ati reusit sa aflati?

Toate cele bune!

Mergi la inceput