Gradinita 64 - floare de colt
Stie cineva ceva? Din septembrie baietelul meu o sa mearga acolo, gradi arata super, e renovata, are curte mare verdeata multa, dar n-am reusit sa vorbesc cu nimeni care are copilasul acolo
asa arata gradinita64floaredecolt.ro/serv01.htm
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Raspunsuri
nastasika spune:
Eu am fetita la aceasta gradinita si din toamna va merge si baietelul (fratii au prioritate la inscriere).Eu una sunt foarte multumita. Se ocupa foarte bine de ei, chiar si la engleza evolueaza spectaculos tinand cont ca au doar 2 ore pe sapt.Mancarea este foarte buna.Periodic vine teatrul de papusi la ei, iar fetita mea e super incantata. Nu am avut probleme pana acum. Daca ai tu alte intrebari...iti raspund cu placere.
Mamica fericita a doua minuni: Anastasia (29.11.2003) si Stefan (21.04.2005)
http://s222.photobucket.com/albums/dd132/anasistef/
adrianafedorca spune:
multumesc mult de raspunsuri
am o gramada de intrebari ...asa ca o sa incep, mare lucru nu prea stiu , am fost asa bucuroasa cand am reusit sa-l inscriu ca am uitat sa mai intreb cate ceva...aaaa acum vad ca Stefan , baietelul tau e nascut in acelasi an cu Cezarica al meusi-n aceeasi luna la 2 zile diferenta, al meu e nascut pe 23.04.2005, poate nimerim in aceeasi grupa ![]()
1. la ce ora incepe programul? la cat se termina?
2. cati copii sunt intr-o grupa?
3. cat este tava pe luna? pt engleza se plateste separat?
4. afara ii scot?
5. daca nu papa singurei ii ajuta? la toaleta ii ajuta?
6. pe fetita ai lasat-o din prima program prelungit?
7. ce trebuie sa-i cumpar pt gradinita? ( haine, jucarii, cu ce-l imbrac , incalt cat sta acolo)
8. de mancare ce le da la pranz?
9. cate educatoare sunt la o grupa...am vazut pe site ca 2 dar am citit undeva pe net ca doar 1...
aveam mai multe intrebari dar nu mi le mai amintesc acum...
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
nastasika spune:
1. Poti aduce copilul intre 7-8.30, dupa aceea le da micul dejun.Programul se termina la 16 si poti lua copilul pana la max. 16.30, dar poti alege si programul scurt, in acest caz il iei la 13(dupa masa de pranz, inainte de somn).
2. In grupa sunt 35 de copii, dar de regula sunt prezenti 25-30.
3. Da, inainte de somn, daca vremea e frumoasa.
4. Ii ajuta ingrijitoarele sa pape, la toaleta...nu cred, nu stiu.
5. Da, am lasat-o de la inceput la program lung, asa am considerat eu ca e mai bine.
6. Pijama - pe care o duci luni si o iei vineri, canita pt apa, incaltaminte de interior, haine comode pt joaca, lunar produse de igiena (hartie, sapun, servetele) si la inceputul anului dai bani pt. rechizite, altceva nu mai cer.
7. Ciorba, supa (de pui, de zarzavat) alta in fiecare zi si felul doi friptura (pui, vita, porc
, snitel, chiftelute cu garnitura de legume, piure, orez sau branza cu smantana, alta in fiecare zi cu salata sau fara (dupa cum se potriveste) si desert - napolitana, fruct, placinta.
8. De regula sunt 2, dar am vazut si grupe cu o singura educatoare - cum ne-o fi norocu...plus o ingrijitoare pe grupa.
Poate ca vor fi colegi
Am si eu o problema...la ce grupa sa-l inscriu mica sau mijlocie? In septembrie o sa aiba 3,5 ani, cred ca la grupa mica, nu? Tu cum ai procedat?
Si mai astept intrebari, daca ti-ai amintit...iti raspund cu placere
edit: am sarit o intrebare: 6,5 lei pe zi plus 3,5 pe sedinta de engleza sau calculator si 2,5 aerobic. Engleza fac de 2 ori pe sapt. si aerobic o data, calulator nu stiu, ca nu am inscris-o. Acu sper ca am dat raspunsul complet...
adrianafedorca spune:
nastasika multumesc mult pt raspunsuri,
si noi tot 3,5 ani ...cred ca la grupa mica ,al meu e asa inalt ca l-as da la scoala direct
, eu inca nu l-am inscris...adika nuam depus dosarul , dar am vorbit si avem promisiuni, dosarul nu stiu exact cand se depune, o sa mai sun la gradi,
cam multi copii intr-o grupa...asta e...sper sa fie bine
cezar al meu abia asteapta sa inceapa gradi ...eu nu va mai zic
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)
Michael Levine
nastasika spune:
Reinscrierile se fac in mai si inscrierile in iunie. Si Stef e super incantat de gradinita...de multe ori il iau plangand de acolo, cand mergem sa o ducem pe fetita.
Sper sa ne vedem la toamna! Multa bafta!!!
http://s222.photobucket.com/albums/dd132/anasistef/
arhidan spune:
Si eu astept cu nerabdare sa imi inscriu fatuca la gradinita, tot la Floare de colt. Nu mai stiu insa cate locuri mai sunt, voi va mai amintiti? La grupa mica, desigur.
nastasika spune:
Sunt 40 de locuri la grupa mica, adica 2 clase.
edit: am gresit, sunt 3 grupe de mica si 2 de mijlocie. Adica 60 de locuri pentru grupa mica, asta teoretic...practic sunt mai multi copii in grupa...aprox.35.
Multa bafta si poate ne vedem la toamna!!!!
arhidan spune:
am intrat la gradi, probabil ca nu intereseaza pe nimeni dar macar trebuie sa stiti ca nu am dat nici macar o floare, nu aveam cui. Probabil ca de acum inainte o sa tot dau, CE? nici prin cap nu-mi trece.
va salut pe toti. vacante si concedi linistite.
badjoke spune:
Eu am avut fetita la Floare de Colt, la domna Petruta. Educatoarea e de nota 10. Si activitatile sunt oK. Si acuma mai stie cantece si poezii de la gradinita asta. Singurele chestii pe care ar trebui sa le reprosez ar fi acelea ca patuturile erau tot in clasa de joaca, iar pe copii nu prea ii scoatea p-afara. Pacat de curtea aia frumoasa!
Iar din ianuarie pana in aprilie fetita mea a fost racita mereu. Asa se intampla la clasele cu copii multi (aproximativ 35).
Am fost nevoita sa schimb gradinita din cauza programului, pentru ca nu mai avea cine sa se duca sa o ia la ora 16. Si in plus ne trebuia o gradinita cu program si pe timpul verii.