Gradinita 64 - floare de colt

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisia76 spune:

badjoke, la ora 16 e musai sa iei copilul acasa? De ce se ajunge la o grupa de 35 de copii cand admisi in perioada de inscriere sunt doar 20, asta nu mai intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Intre 16-16,30 trebuie sa iei copilul acasa.
In perioada aia o aveam pe soacra-mea la mine si ea era la ora 16 acolo.

Mergi la inceput

am inteles insa nu prea imi place. La alte gradinite se pot lua copiii pana la ora 17.
Cum ti s-au parut optionalele? Fac ceva acolo sau sunt bani aruncati de pomana?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Eu am avut-o inscrisa la engleza si aerobic.
Sincera sa fiu...fata mea n-a invatat nimic. Poate era prea mica. Parerea mea este ca pana in 3 ani jumate nu se merita sa faca engleza. Ea nu vorbea bine romaneste...dar englezeste!! Dar ca orice mamaica vrei ce e mai bine pentru copilul tau. Si mi-am zis..dar fata mea de ce sa nu faca engleza?
Din luna mai, de cand e la gradinita particulara, fata mea stie sa numere, sa cante "La Multi Ani!" in engleza, stie cum se zice la culori etc.

Mergi la inceput

da, asa e, cand sunt mici nu prea inteleg ei de ce unui obiect cunoscut trebuie sa-i spuna dintr-o data altfel. Cu timpul se obisnuiesc si se vad si rezultatele.
Miscarea e foarte buna la orice varsta. Am vazut pe site ca au si sala de sport. Oare o si folosesc sau e doar de poza? Si apoi ,vorba sotului meu, nu ar trebui sa aiba inclusa in programa activitate de educatie fizica de ce mai au nevoie de inca una platita? Asta bineinteles este o alta intrebare retorica. Din acelasi motiv pentru care la clasele primare ora de educatie fizica o tine profesorul de sport si nu educatoarea.

Mergi la inceput

scuzati va rog, invatatoarea este la ciclul primar si nu educatoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Crisia,folosesc sala de sport, au profesoara de specialitate, ii mai invata si pasi de dans.
Sebastian a prins f. multe cuvinte in engleza,le pronunta surprinzator de bine (as zice chiar cu accent );ii placea mult si de profesoara,dar este interesat de ea si din cauza lui Thomas&Friends (ca era limba lui)-si acasa ne pune sa ii spunem ce inseamna/cum se spune la un anumit cuvant.
In programul de sfarsit de an,inafara de ce au pregatit cu dna educatoare, au avut incluse si momente pregatite si cu profa de sport, cat si cu cea de engleza.
Sala de sport se mai foloseste si pentru reprezentatiile unei trupe de teatru,trupa care ii viziteaza destul de des ( aprox. lunar)
Copilul poate fi luat de la gradinita la ora 13 sau la ora 16; la grupa noastra dna educatoare astepta pana spre 17 (acum cand era cald statea cu ei in parculet); daca mai intarzii putin raman cu ingrijitoarele, dar presupun ca trebuie sa le anunti inainte.Marea majoritate sunt destul de flexibili si intelegatori,chiar am fost uimita de atmosfera (initial nici nu ma gandeam la una de stat).

Bafta tuturor!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Mami de Niko,de cand s-a incalzit afara la clasa noastra ii scotea de cate 2 ori pe zi afara, atat inainte de masa de pranz, cat si dupa somn.

SI mie imi place mult educatoarea noastra (una dintre ele isi luase concediu prelungit...),se pare ca sunt toate super.Noi am avut probleme mari de adaptare,dar a avut rabdarea sa il atraga incet-incet, acum ii este deja dor de ea si de copii din clasa (inainte nu ii placeau alti copii,prefera compania adultilor)
Sper ca anul acesta sa mearga cu placere din prima zi!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Anacami, daca e asa cum spui intr-adevar, e super. Eu nu sunt carcotasa de felul meu dar nici n-as vrea sa patesc ca in proverbul: "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul". Toata lumea vorbeste de bine aceasta gradinita chiar si cei care nu sunt multumiti in totalitate. Dar probabil ca atmosfera fiind pozitiva mai treci cu vederea pe ici pe colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

luni incepem gradinita
Cezar abia asteapta
eu am emotii cat casa , nu-mi vine sa cred ca incepem si noi gradinita

cezar e la grupa mica 1A la d-na educatoare Mirela Mizileanu

o stiti? cum e ?
voi la ce grupa sunteti?

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput