Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Laurelu, acu vorbesc serios, ma ia si pe mine sorela ta? de clienta?
o intrebi?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

woowww, ce scurt si la obiect!!!!
lore, deci, ia te rog masuri!
ma duc si eu sa pun un pik de apa peste muscate si sa mai fac ceva prin casa apoi afara cu robi ca vad ca e frumos deja.
dar parca vad, cind ma intors, s-a si inceput un nou capitol

Mergi la inceput

laura, da' sorela pe unde lucreaza? in ce zona, vreau sa intreb?ca nici mie nu mi-ar strica o consultatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dadada, io mi-am pus actele in geanta si zic, ia sa intru un pic inainte de plecare, sa vad, a mai scris careva ceva? Si dau peste 2 pagini nou noutze! Mai, ia contactati voi moderatorii, nu dau un bonus, ceva, pt record la umplut capitol? Vreo stelutza, fonturi mai mari, un emoticon cu Timisoara.... Kafa kati draga doar virtuala daca vrei, din asta cata incape, in rest vreau eu, da n-am cum. Laurelu bravos mei, transformasi bucataria in hobby. Dorisake, io ma duc la masaj dupa amiaza.....

Azi gatesc fasole batuta cu chiftele, adica asa am anuntat familionu, in ideea ca n-am mult de lucru. Acu vad io cum ma descurc si cu intalnirile si cu fasolica.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

deci, se facu liniste pe aici! pot sa ma duc si eu la trebi, in concluzie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Da, mai Katik, s-au potolit inainte de omologare record ... asta e, hai si noi la ale noastre.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

hai ca mi-a mai trecut ceva prin gind: si mai intreb o data (doris mi-a raspuns): chiar se dubleaza pretul la soala de soferi???? ca nu stiu ce sa fac, sa platesc un avans undeva, macar sa economisesc cita banutzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, noutate absoluta, majorarea de preturi incepe cu data de 31 . 03

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

doris, sar'na! da' chiar se dubleaza????????sau nu se stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by katik

mi-a rasarit o stelutza !!!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

felicitari este ultima din program

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput