Fetele din America (102)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu vreau la Andrada la cina :)) Suna super-bine mancarurile alea. Fi-miu nu prea mananca. Poveste. Noi suntem buni prieteni cu o mare familie de greci (ca aia din Big Fat Greek Wedding) care au un restaurant. Mergem mereu la petrecerile lor. Ultima data am mers la un botez la ei si petrecerea s-a tinut la ei in restaurant. A mancat fi-miu de a spart. Cand l-am intrebat "acasa de ce nu mananci la fel de bine?", el cica, in gura mare, in engleza "The food at the restaurant is better" Lol lol lol
Ca sa va faceti o idee ce mare bucatareasa sunt :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Aanamaria, anytime, acu nu mai fac ca e post si ma oftic sa nu maninc supa d-aia...
Lia nu te speria, mai mult ne agitam noi decit ei,
Supa thailandeza nu miroase ( am curry indian de vreo 3 luni si nu ma pot apropia de cutie desi imi place dar mi-e frica de miros)
Lia, welcome too anytime cind visit.
uta ce bine imi pare ca ti-ai gasit ce iti trebuie.
Iti trebuie ghivece d-alea lungi ca sa poti planta mult sa ai de o ciorba. Cind vine culesul, culege numai frunzele mici ca sa mai creasca. Le poti planta chiar in serie ca sa ai mereu.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Alexandru termina repede lectiile. Inca n-am inteles daca-i destept, sau lectiile sint prea usoare.
Astia nu dau si ei premii aici, habar n-am daca-i primul din clasa, al douazecilea etc. Dau teste, iti dau o gama (larga) de unde ar trebui sa fie, unde sint cei de mijloc (din tot school district, care la noi e imens si variat). Oh well... Aflam cind vedem ce job gaseste!

Anyway, am mai zis eu - Alexandru e felul de geniu pustiu... Ca daca nu-i din ala e de rau!

Anuta e mult mai avansata la cunostinte practice (litere, numere, shapes etc.), fata de cum era el la virsta ei. Dar Alexandru e interesat de chestii... unusual.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Eu cu Anuta am mincat chiar azi morcovi si conopida (crude). Eu nu cumpar niciodata dips sau salad dressing.
Acum imi place un dip cu usturoi, un strop de lamiie, ulei de masline (cu mirodenii in el), iaurt si marar. Totul e in cantitati foarte mici, in afara de iaurt.
Daca poate fata mea la nici trei ani sa roada morcovi si conopida - te descurci si tu Andrada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Oana, mai am ceva timp pana plec pe 1 mai, dar vreau sa termin cu cadourile ca in decembrie le-am lasat pe ultima suta de metri si nu mi-a fost prea bine. Oricum m-au suparat ai mei, vorbisem sa vina si ei in toamna si mi-a scris mama un email (nici macar nu avu curajul sa imi spuna in fata), deci mi-a trimis un email in care imi spunea ca nu mai vin, ca vor sa isi faca balconul si nu mai au bani si de america si oricum ne-am vazut anul asta de doua ori!!!
Mi-a scris email in conditiile in care eu o sun o data pe saptamana, dar cred ca ii fu frica sa-mi zica in fata!

Uta_ciun mie mi-au murit ierburile, nu stiu de ce, am avut cinci ghivece cu diverse mirodeniii si nici unul nu a supravietuit, cred ca din cauza pamantului. Acum vad ca rosiile imi prospera, dupa prima recolta ma apuc din nou de ierburi.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

n-am stiut ca brocolli se maninca si crud. poate ar trebui sa incerc si eu. banuiesc ca doar crown-urile asa-i? oricum sunt singura care maninca in casa asa ceva. barbate-miu nu suporta sa-i bag sub nas mincaruri sanatoase, cum le numeste ironic. la el o friptura buna cu o salata sunt foarte bune. nu le are cu mincarurile asiatice de nici un fel insa le are cu cele grecesti, turcesti. deh, noi suntem si din Constanta, el chiar are si destul singe grecesc.

io ma chinui cu kg ... dupa 17.5 luni de la nastere am tot atit cit aveam imediat dupa ce am nascut. inainte de sarcina 60kg, apoi la final 79, dupa nastere 70. si atita am si-n ziua de azi, dupa ce asta vara ajunsesem la 64. deci ... pe la gym-ul din complexul unde stam am trecut de vreo 4 maxim 5 ori. mai am un cd cu pilates din care am facut sirguincios vreo saptamina ... si cam atit, si se vede. cred ca va trebui sa ma invat cu ideea ca de acum incolo voi fi grasa.

in alta ordine de idei, ati vazut speech-ul lui Obama despre race? eu, asa din principiu (principii?), am inclinatii spre conservatorism, insa Obama mi-a ajuns bine de tot la inima. lasind la o parte ideile "liberale" cu care nu pot fi de acord, multe dintre ele, tipul este charismatic, inteligent si zau ca dc as putea sa votez la toamna pe el l-as vota. chiar dc nu stie multe mi se pare foarte capabil sa invete repede si bine.

Mara, chiar cupa D, mey? tu erai inseamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anyway, voiam sa va mai intreb ceva, am fost azi la dentist pt un cleaning (tot fara insurance fireste). M-a costat doar 65 de dolari dar mi-a spus ca am nevoie de o crown (stiam si eu asta) si ca m-ar costa 850 de dolari (in conditiile in care nu am insurance). mie mi se pare extrem de putin, stiam ca este cel putin 1500-2000 de dolari o astfel de lucrare. Ce-i drept eu am root canal-ul deja facut, practic doar lucrarea plus manopera am nevoie. Nu stiu ce sa fac, sa mi-o fac in Romania sau aici (in Ro e mai ieftina dar si calitatea mai proasta, asta stiu din propria experienta, a trebuit sa refac aici niste plombe puse in Ro si care mi-au cazut dupa cateva luni).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Am avut si eu ierburi in ghiveci. M-am prins tirziu ca Anuta mi le smulgea una cite una. Dupa inca vreo doua zile n-a mai fost nimic!
Acum am pus unele in pamint (rasad plus seminte). Sa vedem cu ce ma aleg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pai Anamaria, ei primesc diferite foi sa le faca n clasa si Raluca le termina f repede. Si atunci in loc sa se uite pe pereti primeste homework ul de a doua zi sa l faca. Il face si asa ca ptr a doua zi NO homework (decat daca nu adaug eu ceva, ha ha ha).

Ramona nici aici nu dau premii, ca sa nu discrimineze CICA! Doar teacher ul stie valoarea fiecaruia.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

acum Raluca studiaza deja in cadrul acelui program special ptr gifted?

Mergi la inceput