Fetele din America (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Are numai niste proiecte (mult- cultura generala) in plus fata de ceilalti copii.

Si Ralu a fost propusa ptr avansare in cl. a 4a. Poate ca acolo o fi altfel. Insa eu NU am vrut. Am facut bine, am facut rau?? nu stiu. Are doar 8 anisori.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corinadana, Raluca e in gifted program?
Spune-mi si mie mai multe te rog, pe Alexandru au inceput sa-l testeze. Eu nu l-am pregatit in vreun fel, dar poate nu-i prea tirziu!
Fetele, daca vorbiram de exercise mi s-a facut foame si am mincat cam 1 ft. de cirnati. Cum naiba sa fac sa iau destula piine? Ca iau prea multa si apoi mai completez cu cirnati... sau invers!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Da! Ramona.

Eu Ralucai i am luat tot felul de carti cu probleme de logica (Barnes and Nobles) plus cartrige urile de la Nintendo DS (brain age- parca).
Testarea se face nu academic ci totul e pe baza de logica. Si sa vada, sa vada tot felul de paterne.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

deci printre copiii gifted si se plictiseste ... waw!

Mergi la inceput

Multumesc Corinadana si felicitari Ralucai!
Nu stiu ce nebunie e si cu testarea asta, e vreo trei zile pe saptamina... pina pe 11 Aprilie!
Eu nu-mi pun mari sperante ca va reusi, dar mi-as dori sa faca ceva mai greu. Eu cred ca de acolo i se trage starea asta visatoare, e plictisit copilul.
Deci nici la gifted nu fac ceva mai greu?

Sorry Liris, eu nu sint in tabara lui Obama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cu legumicolele crude: cine poate si nu explodeaza dup-aia sau nu se ridica ca un balon in tavan. Eu cu colita mea veeeche nu prea pot, trebuie fierte bine astea cu fibre multe si macar aburite celelalte.
Aici se dau diplome la fiecare incheiere de semestru/trimestru. De academic performance, de good citizenship si de perfect attendance si diplome speciale pentru copii mai deosebiti. Din aia a luat si Deiu anul trecut. Acum se pare ca a intrat in decor, ca nu a mai luat diploma aia speciala; dar nici altcineva nu a primit-o.

Mergi la inceput

Nu stiu, mie nu mi-e clar deloc unde se situeaza copilul asta. Citeodata ma surprinde in mod placut, alteori mi se pare ca nu stie nimic!
Eu nu vreau sa-l imping de la spate, dar as vrea sa ma lamuresc ce-i place, ce aptitudini are, sa stiu spre ce activitati sa-l indrept. Ca sportive clar nu i se potrivesc, alea sint pentru Anuta.
Chiar, trebuie s-o inscriu la gimnastica - nu mai rezist cu sariturile ei! Doar ca fata bate spre trei ani si nu e potty trained. Stiu, shame on me!
Cu Alexandru a fost atit de usor, jur ca s-a invatat din prima! Si asta a fost dupa un an jumate, deci era mititel. Dar ei nu-i pasa, sta si cu cachitul la fund fara sa zica nimic. Doar ca umbla mai cracanata! Ma gindesc ca nici n-o primesc astia in scutec. Si apoi mi-e si mie rusine, abia admit aici pe DC chestia asta.
A... si incepe inotul luna viitoare. Imi imaginez ca va fi singura in diapers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Incapatinata Anuta. Las ca n-o fi singura,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Da. Mai rar asa exemplar.

Mergi la inceput

Simina si se stiu care s cei mai buni din clasa? academic nu aia aia... Ca aici nu.
Eu am asa banuieli dupa ce mai povesteste Raluca dar altfel nimic.

Andrada am cumparat laptele lu' copilu' si nu scrie pe el omogenizat doar organic, vi. D added si ultra pasteurizat.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput