Fetele din America (102)
Raspunsuri - Pagina 16
Andrada spune:
worthy cause Anamaria, tinem pumnii!
Da, hai la mincare ca fitnessul trece.
N-am incercat conopida cruda, pare interesant (daca am dinti ptr ea), sa incercam cu dipuri.
Eu am mai luat Panko, pesmet japonez, il folosesc si la sniztele ( am incercat varianta ta la cuptor anamaria si n-au iesit deloc) si la conopida aburita. Le amestec cu herbs de provance.
Seaweed salad iarasi de la japonezi e minunata important e s-o gasesti proaspata.
Mai fac piine cu garlic si cheese dupa metoda de la test kitchen ( 20 minute la cuptor la 350F franzela taiata in jumate unsa cu pasta de usturoi, patrunjel si juma unt juma ulei de masline), apoi 10 minute cu amestecul de brinza rasa.
mai fac piure de conopida ( in loc de cartofi care nu imi plac deloc), sau sufle de conopida tot asa cu brinza rasa.
maioneza cu tuna (asta ii place lui Marcu).
si omleta spaniola ( asta are cubulete mici de cartofi).
si am facut si bouillabasse si paella, s-a mincat intr-o nebunie.
Si mai am reteta proprie cu bulgur ( cracked wheat) si bame, Marcu e inebunit dupa bulgur.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Raluca le face din clasa. Termina tot ce i da teacher, ceilalti copii se zbat si se zbat, si ea primeste verde de la teacher sa faca homework ul. Asa ca...
Si asa ea face homework la mate de clasa a 6a.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
Hmm...n-au iesit snitelele...nasol...mie asa imi ies cel mai bine. Poate n-a fost cumptoru' suficient de incins, zic si io...?
Seaweed, nu chiar ma innebunesc...parca se lipeste nitelus de dinti intr-o maniera...hmmm...lipicioasa. Poate n-am nimerit io bine.
La noi broccoli e leguma de baza (fiert, copt, crud)...cartofii (neaparat piure cu usturoi copt si lapte).
Pastele sint la loc de frunte in topul favoritelor (dar nu neaparat in topul frecventei)...ravioli & Co.
Salata greceasca e nelipsita.
Tuna nu prea le dau din cauza de mercur, in schimb ai mei rad pestisori d-aia rusesti afumati (shproturi)...sper ca-s buni.
Garlic bread...yum-yum...dar eu pun busuioc in loc de patrunjel.
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
ocebine spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Raluca le face din clasa. Termina tot ce i da teacher, ceilalti copii se zbat si se zbat, si ea primeste verde de la teacher sa faca homework ul. Asa ca...
Si asa ea face homework la mate de clasa a 6a.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Si in clasa ce face?
Poate la voi e altfel..la noi super rar le da voie sa faca homework in clasa...doar cind au suplinitor. Munca groasa se face la scoala...acasa sint exercitii...si avem o droaie de subiecte. Plus vro 9 carti cu nspe workbookuri. Ghiozdanul abia il ridica de jos
Anamaria
Andrada spune:
Paste la noi rar ca sotu nu le are cu mincarea italieneasca. Desi i-a placut cit de cit cind am facut marsala.
Tuna roz si aia rosie n-au asa mercur. A si mai fac si cu salmon cutiile alea de la Costco.
Nici bucataria greceasca nu prea ne place. Ca e cam seaca. Dar suna bine aia marocanca.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
uta_ciun spune:
Multumesc andrada pt link-urile cu ierburi...nu ai idee ce fericita m-ai facut
am dat deja comanda de leustean (lovage), loboda (orach), patrunjel (parsley), marar (dill) si cimbru (english thyme)
daca patrunjel si marar mai cumparam de prin magazine, iar cimbru si leustean aduceam din tara prin familie si prieteni, LOBODA n-am mai mincat de 4 ani si tanjesc dupa un bors de cartofi colorat de la loboda
multumesc mult inca o data, abia astept sa ajunga pliculetele... eu stau intr-un apartament si planuiesc sa le plantez in ghivece, credeti ca ar fi vreo problema?
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
ocebine spune:
Andrada, pai cred ca ma mut la tine sa iau dinneru'...primesti musafiri? Ca-mi place ce aud...
Mai ales zupa aia thailandeza...
Io nu prea pot sa ma desfat in largul meu cu mirodenii exotice ca strumba tata din nas ca "pute-n casa"...asa ca delicateturi servesc in oras in 3 (io cu baietii...restul meat and potatoes, baby).
Anamaria
Andrada spune:
Marcu n-are asa o groaza de teme desi invatatoarea tot spune ca sint asa bizi ca au mult de lucru in clasa...etc. Mie mi se pare ca nu dau pe spate.
Mi-ar place sa faca mai mult
ruxij spune:
Ma speriati cu ce urmeaza. Noi suntem pitici la kindergarten, nu exista teme de nici o culoare.
Oana_B spune:
Andrule, e moale mey conopida nu-ti rupi dintii ea.
Miere, tu te pregatesti de plecare in Ro, io ma pregatesc de plecare din Ro.
Vorbiti de sport, mi-am propus la intoarcere in State sa ma duc din nou la sala am mai facut acum catva timp dar nu sufar cardio mie imi place sa trag de fiare. Si incepusem sa ma fac bulky si nu ma mai incapeau hainele si m-am speriat si m-am lasat, apoi am citit ca mai toti incepatorii se umfla daca nu fac cardio daca continuam poate isi revenea si corpul meu.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!