Fetele din America (102)
Raspunsuri - Pagina 13
cenia spune:
Roxij: parca spuneai ca ai de nasit in Romania si a scazut dolarul. trimite de aici hainute si alte accesorii ca-s mai ieftine ca in Romania! si gata, ai scapat!
Corinadana: felicitari pt cetatenie! te invidiez!
si noua ne-a venit plicul cu informarea despre cecul ce se plateste dar fiindca eu nu am acte, noi nu suntem familie... sotul e asadar single! hi hi hi! primesti banii doar daca platesti taxele. sotul isi face taxele la o nativa, o indianca, costa 50 usd, la un roman costa aproape 100. nu e indianca cea mai tare dar la pretul asta e bun.
cite mincaruri exotice faceti!! eu inca merg pe romanesti ca nu stiu alte feluri!
loboda am vazut ca aici creste in gradinile romanilor, ii prieste clima, deasemenea marar.
cred ca ar trebui sa ne facem un colt cu verdeturi din astea...
corinadana spune:
Josefine, Ramona, Alintaroma, Pumba, Cenia .
Nu a fost greu, daca stii cele 100 de intrebari; pe care deja le stii...
Un pic emotii si atat.
Mai am de depus juramantul si de facut pasaportul.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Corina cand iti vine pasaportul??? Noi mai avem 2 ani jumate
Fetelor nu mai vorbiti de loboda ca e preferata mea!!! Oare am de unde sa cumpar seminte din US sa mi le pun si eu pe balcon???
Pana acum am doar leustean, capsuni, marar, si ceva flori!!!!!
Andrada, m-ai bagat in priza cu laptele...azi am drum la Whole Foods sa vad ce gasesc
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Andrada spune:
Mai puteti lua lapte de la rusi sau polonezi sau si mai bine greci ( scrie cu mindrie pe el ca nu folosesc omogenizarea), lapte fara grasime ( sau cit mai putina). Daca n-are grasime n-are ce sa fie omogenizat. Si orice gasiti "creme on top" aia inseamna ca nu omogenizeaza.
Atentie sa nu luati "raw" chiar daca e organic, un bun procent din vacile din america ( spre deosebire de europa de vest) au leucemie care se distruge prin pasteurizare.
De ex Franta isi permite sa faca brinzele alea minunate ptr ca vacile lor nu au leucemie. Dar guvernul US interzice exportul oricaror produse lactate nepasteurizate ( dar au voie cei interni).
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Eu zic ca pana la urma tot nu murim de moarte buna, prea multe pericole prin mancarurile astea
Sparanghelu' eu il fierb, dupa care il scurg, il pun intr-o tigaie cu ulei de masline. Ii dau sare (nu vreau sa recunosc ca ii pun delikat ca are E-uri ) si il incalzesc nitel in ulei. Lu' barbatu' ii place f. mult, daca ar putea, ar manca in fiecare zi.
Cartofii ii fierb in microwave intr-un castron de sticla (cu apa of cors ), ii pun vreo 7 minute si gata.
De cumparat hainute pt bb o sa cumpar de aici, da' pe acolo tot va trebui sa mai cheltuim una-alta si in plus mergem in sudul Frantei din Romania si acolo sa vezi guleamata
Andrada spune:
Sinzi uite aici:
http://www.floridata.com/ref/a/atri_hor.cfm
sau :
http://www.sandmountainherbs.com/orach.html
eu am cumparat de aici:
http://www.horizonherbs.com/product.asp?specific=909
citeva au venit sparte (sint fragile semintele), ia mai multe.
Tot de la horizon am luat si rasad de leustean dar nu i-a priit f bine, sa vedem daca mai apare anul asta,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Sanziana eu pe 30 Apr. am juramantul si tot acolo o sa depun actele ptr pasaport. Eu sper sa l fac f repede ptr ca n 29 iulie am bilete ptr RO si mi va trebui pasaportul sa intru inapoi in USA. Am inteles ca acolo poti cere regim de urgenta dar sa dovedesti de ce.
Ce ma disperati cu laptele... noi am ramas fara si stiu doar ca i organic si nici nu am cutie sa citesc .
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Andrada spune:
Mie nu-mi iese sparanghelul deloc. Ba il fierb prea mult, ba e fibros.
Ruxi, vezi ca se gasesc vegeta si fara MSG. Si apropos vegeta traditionala ( etelizesito nanagugu) are numai MSG, nu si alte E-uri. Iar MSG acolo din cind in cind nu e moarte. Numa ce bei si maninci zilnic trebe sa fie cit de cit. De ex fish sauce (ala de anchovies) are mai mult MSG dar fiindca e natural nimeni nu baga de seama. Hamsiile astea d-aia sint asa bune,
A
PS Io nu prea mai gatesc romaneste decit la ocazii. In rest orice merge: francez, thailandez, spaniol, portughez... Numa mexicane ( tortillas, enchiladas, quesadillas...etc, niciodata, urasc gustul de otet cu zahar). Am mers o singura data la Taco Bell si-am jurat ca nu mai calc.
Andrada spune:
Corina cind esti in dubiu ia lapte 1%, la ala omogenizarea daca e, nu e mare lucru ( omogenizarea se facea la inceput numai la 2% si whole milk, abia acum se face peste tot din inertie si ca arata bine laptele),
A
philip spune:
corina, felicitari pt test si bafta sa-ti faca pasaportul repede
cate intrebari ti-au adresat?
eu sparanghelul il curat de codite, il spal si-l dau la cuptor la 350 F stroppit cu ulei de masline si sare. uneori praf de usturoi si parmesan. cand s-a muiat si rumenit stiu ca-i gata.
philip&andreea