Fetele din America (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Corina felicitari

Mai eu nu am stiut de diferenta dintre laptele omogenizat si cel neomogenizat, eu ma uitat doar sa fie organic. Acu ca Andrada spuse ca e Organic Valley ... m-am linistit ca eu numai de ala cumpar de cel putin un an . Dar "stupiza" am verificat cutia si scrie ca e omogenizat ... e de ala cu 2% ... oare d'aia?

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Wow, da ce ati mai scris!
Laura, cum se numesc ghioceii in engleza...snow bells cumva? Si eu tanjesc dupa ei, de 1 martie m-a intrebat soata ce vreau si i-am spus ghiocei, radea...cica scapa repede, ca nu are unde sa gasesca in Florida. Cand imi aduc aminte cum venea mama cu buchetele de ghiocei de la scoala (e invatatoare undeva la tara si copii ii aduc numai flori culese din gradina)si mirosea in toata casa a primavara, iar eu pandeam la sfarsitul iernii sa vad daca ies si ai mei in gradina, le puneam un borcan deasupra sa nu inghete...na, ca am cazut in melancolie...
Eu acum cresc legume, adica rosii din alea mici, in ghivece, am luat de la Ward's si minune, au inceput sa se coaca, un ghiveci are cam 20 de rosii si a costat $1.20. am incercat si spices, dar mi s-au ofilit toate, ceva nu a mers, cred ca pamantul nu a fost bun.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andrada...aici nu am vazut din acela la sticla...doar la cutie...si pe cel la cutie nu scrie ca e nonhomogenized....

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata !nu am trecut pe aici de un car de ani.
corinadana- felicitari pt interviu!cum a fost? cat a durat?
ruxji- la 1 mai vor incepe sa trimita cercurile,din cate am inteles eu.abia astept cec-ul, sa-l dau la dentist.
vorbiti de flori- eu am pus bulbi de lalele in toamna si acum ii nr in fiecare zi ,sper ca din 40, sa iasa macar jumatate.
am picat prima data DL,nu am oprit complet,cand am facut la dreapta,doar am incetinit ,ca doar asa am vazut la sot..

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ah, abia la 1 Mai ne da suta de lei? Eu voiam mai devreme.
Revenind la gatit, eu nu prea folosesc congelaturi, doar macaroni and cheese 1-2 times/week, fac la greu fripturi pui/vita pe teflon sau peste/shripmp si cu o garnitura si sau/salata. Asparagusul e de mare baza. Si legume din alea proaspete in punga, le bagi la microunde si le "steam", dupa care eu le dau prin ulei de masline, ca altfel mi se par cam nashparlii. Bai, am inceput sa "fierb" cartofii in microwave ca mi se pare ca merge mai repede Lui bogdan nu ii place pureul din fulgi. Oare e nashpa sa ii fierbi la microunde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

stiam ceva ,ca nu e bine sa folosim plastic in microunde,prin incalzire bla ,bla ....intra si in mancare(tare explicatia mea,foarte stiintifica.)

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, ce faci cu asparagus ala? Iese bun?
Ai mei n-au fost prea incintati, dar pare a fi in sezon si as incerca din nou.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by liris
am intilnit unul aici in zona, la unparty, are compania lui, e milionar, e venit de cind era student aici (si are vreo ... peste 40 oricum) si are o nevasta fitoasa care nu vorbeste cu amarite ca mine si altele care erau ca minenu stiam sa port discutii despre nu'sh ce creatoare de moda americanca.

oi fi fost yo aia. aveam size D la cupa si ochi caprui cu gene lungi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mie-mi place sparanghelul mult, dar nu rpea stiu sa-l gatesc. Ne spui si nou cum il faci, pliiiiiz!!!!

Mergi la inceput