Fetele din America (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Haha, ce tare e Marcu, bravo lui ca mananca, n-am auzit asa copil grozav. Pai ma rusinez aci, eu ultima data cand venira niste prieteni in vizita le-am dat pizza comandata de la Pizza Hut si ma indurai sa fac o salata si sa ii pun din sticla dressing de la Olive Garden Ce supe, ce tapas.. [:d] Ce mai, m-am prostit si m-am puturosit di tat! Vineri merg la o petrecere din asta cu adus de ceva de mancare si am in plan sa cumpar spinach and shrimp salad de la Applebees

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

da... organic valley si asta iau...insa pana acum nu am tinut cont de omogenizat au ba, ci de organic vs anorganic. In fine, bine ca m-am luminat ca acus cumpar numa organic valley. Ghioceii is adusi fraudulos si in secret(fara sa ne spuna) de mama. deci, Nu au Green card....au contraire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ce chestie, nici eu n-am stiut de omogenizarea asta. Acu' ma bagasi la cheltuieli, ca daca stiu si nu iau din ala neomogenizat o sa ma simt o criminala care isi condamna copilul la ateroscleroza lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pic de somn...noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ei stai ruxi ca astea sint opere alese nu ma dau in fitflacuri in fiecare zi/saptamina.

Si mie mi se pune si nu gatesc cite vreo luna de zile, iau chestii semipreparate de la costco si cu legume inghetate ( organice ca sa-mi spal nesimtirea).

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

so, organic valley iau si eu, dar habar nu aveam de treaba cu omogenizatul. luam pur si simplu ca asta mi s-a parut cel mai bun la gust.
ce frumos cu ghioceii! sunt roz de invidie, poze nu pui?
eu mi-am luat de pe un site(bine, sotul de 8 martie) ghiveciul asta
http://www.ftd.com/12344/catalog/product.epl?product_id=P389
a venit doar cu bulbii si de o saptamana sunt intr-o continua incantare, cresc floricelele vazand cu ochii. ma indragostisem de lacramioare, de ghiocei nici nu vreau sa aud:(

eu gatesc, cam in fiecare zi, (sic), dar mai mult ca sa impresionez sotu'. in principiu, friptane, ca astea sunt cele mai bune legume, si sanatoase, nu zic. azi am facut o salata de vinete, dar niciodata nu mi-au iesit cum ieseau in ro. cred ca vinetele sunt de vina. ca sa ma laud, am facut si mucenici, saptamana trecuta, la masina de paine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andrada Liris pupici pupici!!!

Mi a zis tipul la interviu ca maine o sa depuna juramatul 24,000 de persoane. Pe 30 apr. cand voi depune eu vor fi 7,000. Din cauza asta merge atat de greu in CA.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

felicitari, corinadana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari Corinadana.

Andrada, multumesc pentru idei si pentru explicatia cu laptele. Iau Organic Valley din cind in cind, acum o sa-l iau mereu. Daca nu uiti, spune-mi cum se numeste loboda aia, ca altfel sigur n-o nimeresc!

Ruxij, norocoasa ai fost la carnet!

Ca vorbeam de Walmart, am dat o raita pe acolo in seara asta. Sint happy ca mi-am luat doi saci de grapefruit. Au din TX, deci fresh si sint si ieftine ca braga! Am tras cu ochiul la ciocolata, dar n-am cumparat! Imi place Ferrero Rocher si la ei e tare ieftina, au multe feluri de Lindt, Ritter (Sinzi, nu tie iti placeau?) etc. Si nu la preturi de rusi! Plus ca la volumul lor totul e mai proaspat.
Sint happy ca am gasit pijamale pentru Ana cu $2. In plus, mai sint si din alea cu trei bucati (bluza cu mineca lunga si una cu mineca scurta). Ca tot vorbeam recent de pijamale!
Pina nu m-am mutat aici n-as fi pus piciorul in Walmart. Asta e aproape, e mai nou, mai curat... pina la urma s-a prins de mine. Poate de unde are mincare...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Laura, te invidiez pentru ghiocei. Vreau si eu! Am citeva brinduse, am pus bulbii abia prin ianuarie, asa ca ma mir ca au si aparut. Sper sa fie mai multe la anul.
Am primit si eu plante din Ro.... ssst!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput