Fetele din America (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Moamaa Andrada ce bucataresti. Eu de vreo 6 luni m-am lasat de gatit aproape complet. Eram si eu oarece bucatareasa, stateam intre oale, da' de la o vreme am incheiat capitolul bucatareala. Fac doar fripturi, shrimps, salate, cate un pure sau orez ca garnitura. Si in rest bat restaurantele si ma mir ca n-avem bani niciodata.

Mergi la inceput

Nu-mi aminti de paritatea dolar-euro ca imi vine sa imi dau palme. Trebuie sa ne ducem in Romania sa ne nasim primul nepotel, ca altfel nu cred ca mai mergeam nici in Franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

mercic, fetele! nu stiu de-s back de tot...numai asa entuziasmata de ghiocei! Baietii is bine, dorm bustean. Andrada, ai mai fost in tara?cand mergi la Paris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andrada, hai ca ma uitai pe laptele care il am si e omonegizat...deci nu-i bun???
Ce lapte (marca) e ne-om????

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Dar cum rasar ghioceii, i-ai pus tu? Sau apar ei asa singuri?

Mergi la inceput

nope, mama i-a plantat in toamna.Am si uitat de ei si ... acum is frumosi de numa'.

Mergi la inceput

no, ma duc jos sa vad de laptele pe care il iau e omogenizat au ba. Eu is abonata la Horizon sau Stonefield.

Mergi la inceput

Bravo!
Poate o veni si vreme mai buna ca iarna asta a fost chiar urata rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu am arvunit deja apartamentul de Paris...aia e.
Mergem in august Laura.
Am uitat sa va spun ce am gasit azi la TJmAXX: dulceata de visine chiar asa scrie e facuta la fratii nostrii di piste prut.

Lia, nu-s asa bucatareasa lu peste (decit de duminica, nu uita ca am mama la purtator juma de an cel putin ), dar imi place sa ma dau in barci, si am noroc cu famelie care apreciaza. Si prietenii sint f buni, maninca orice, nu incepe petrecere fara supa mea thailandeza ( m-or mai invita daca n-o fac?).

Marcu incearca orice: picioare de broasca, melci, aligator, strutz, crocodil, e asa entuzismat!! Si ar minca orice fel de tapas fac. Nici la cangur nu l-a impresionat hoppingul meu, tot a infulecat la jerky adus de o australianca.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Organic Valley e ala neomogenizat.

Ghiocei...am vrut sa comand online, mama ta cum i-a adus? Asa sint o minune de flori, parca imi da ceva...
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput