Fetele din America (102)
Raspunsuri - Pagina 14
sinzi_ana spune:
Andrada, esti o comoara!!!! Deja mi-am luat 5 pliculete de loboda!!!!..ce bucurie!!!!
Eu nu prea stiu sa gatesc decat clasica ciorba si felu 2
Nici nu prea imi bat mult capul ca in general mancam pe unde apucam...desi poate ca ar trebui!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Oana_B spune:
Io asparagusul il mananc crud cu dip (de obicei ranch) la fel ca broccoli si conopida. Mananc numai partea subtire, il indoi de la capete si el se rupe singur unde incepe partea mai groasa si atoasa care nu stiu daca se mananca eu o arunc intotdeauna.
Corina felicitari
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ferigutza spune:
Dragilor,
Ca tot e vorba de gradini si plante, cine stie care e vremea cea mai potrivita sa plantez o radacina de leustean? Si mai ales unde in relatie cu umbra.
Si sarind la o alta idee, a gasit cineva undeva urzici? Asa ce mi-e pofta...
Delia
ocebine spune:
Ce de activitate avem p-aici...yum-yum. Supa aia thailaneza suna cumva vag a Singapore Noodles (delish). Bagat la cap cu laptele...eu o sa dau o fuga in Union Square Market pentru Ronnybrook (acuma ma vaz ca la RO cu sticle la schimb).
Andrada vad ca si tu te-ai apucat de alergat? Eu chipurile m-am apucat din Ianuarie...am inceput insa cu bicla stationara si de vreo luna am reusit sa ies afara...Am tonsul muscular al unei meduze, oricum, dar de cind am inceput dupa schema mea, am reusit sa alerg 1 mila jumate fara oprire...(eu alternez mers pe jos cu alergare).
Sotul se amuza nitel, ciinele practic se tavaleste de ris (eu alerg, el abia mareste pasul...are niste craci lungi, zau ca-i Kate Moss cu blana).
Noi mincam cit mai simplu...in general pui la gratar cu diverse garnituri, supe, tocanite, o data pe saptamina peste, nu cumparam semi-preparate, nu prea mincam la restaurante (doar la ocazii - oricum noi fiind 6 ne cam usuca la portofel). In weekend devenim mai inventivi (mai o afumatoare, mai un seafood...mai o prajitura.
Noi plecam de acasa de Pastele Catolic...sotu' vrea relash de Paste (si fuge de mama-sa de fapt)...asa ca vineri traista-n bat pina la Mystic cu trupe cu tot.
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
sinzi_ana spune:
Si io merg la sala de vreo 2 sapt...am dat 5kg jos pana acu!!!! Sunt tare mandra de mine...inca 5 si arat ca la 20 de ani!!! hihi (nu ca as avea 28...hihi...)
Si mai inot cand am timp!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Andrada spune:
hihi anamaria. Mai molusca flasca ca mine mai greu in tri-state area. Dupa primele 3 minute gifiiam ca personalul de paltinis. Dar asa am marit pina la juma de ora. Si sotzu mustaceste si cind icneste a ris se scuza: sint tare mindru de tine, tare mindru, si-i dau lacrimile ca abia se abtine. Ieri m-am dus si mi-am luat niste greutati d-alea bratara si o coarda d-aia elastica. S-a jucat Marcu confuz cu ele (mami da de ce? da de ce mami alergi, mami zi de ce alergi)
Pe mine nu ma tin chestiile astea...dar pina una alta ma simt bine sa ma dau hard-core-pilate-fitness-bitch.
Sa aveti timp frumos la Mystic (sa inteleg ca nu luati soacra)
Sinzi felicitari ptr 5 kile!!! asta personal achievement!
Si eu as vrea inot, dar am avut o nefericire de ciumperca ( uncle fungus ma striga sotzu) la picior, de la inot am luat-o, poate ma duc dar nu mai fac dush acolo, numai acasa).
In tineretile mele am fost campioana la inot ?( cred ca era faza de cartier?), ce vremuri
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Sinzi, n-am dat jos un gram...dar oricum am jurat ca pe cintar nu ma mai urc.
N-am timp de sala si alergatu-i gratis...ce sa mai zic de inot (dezbracarea, dus, reinfofolirea...plus dus-intors
Wow si Ruxij si Andrada se fitziie prin Europa...drum bun, distractie placuta si vreau POZEEEEEE.
Edit sa adaug:
Nu mai cumpar prostii de greutati, coarde si alte masinarii miraculase asortate cu niste membershipuri la gym unde practic nu mai calc dupa vreo luna...
Ambitia cu bicla a venit si din cauza ca sotul a vrut sa o arunce...ca ocupa loc (de vreo 6 ani)...m-a zburilt ca o folosesc (doar sa dau din cind in cind cu deshtu' mic de la piciorul sting in ea)....acuma zis si facut...ala e...s-a urcat mamutu' fleshcait pe bitziclu'...and the rest is history (aici fabulez of corz ca tot cam moale sint...doar cu ceva mai mult suflu' in mine).
Soata mea alearga dimineata si merge la gym la prinz (nu infuleca Singapore noodles ca mine, bre...tine la silueta)...
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
ruxij spune:
Ce alergarete sunteti. Eu doar cu copilul afara, cu bicla, in fiecare zi, dar doar primavara-vara-toamna cat e vreme buna. Mai un tenis.. Nu prea le am altfel.
Oana si noi mancam conopida crudaa. E o mare gaselnita. Noi o mancam in loc de paine, in general cu humus pe post de dip!!
Ramona J spune:
Nu vorbiti de exercise si slabit ca ma apuca nervii! Eu m-am apucat de "alergat" prin toamna. Dupa o vreme a reiesit clar ca sint prea ramolita pentru activitatea asta. Adica n-am facut progrese, vesnic ma durea ba o glezna, genunchiul, spatele etc.
Asa ca merg la gym. Nu asa oricum (ca mi-e lene), ci m-am inscris la niste cursuri. In felul asta chiar merg.
Ei bine, mie activitatile astea imi fac o foame... ca nu stiu daca nu m-am mai ingrasat de cind cu atita sport!
Eu nu cred ca voi mai slabi vreodata, o sa merg totusi la gym in continuare, poate reusesc sa transform macar un gram de celulita in muschi. La inot chiar mi-e jena sa merg, sare apa din bazin cind ma agit eu pe acolo!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Ce asociere benefica: se discuta despre mancare si mers la gym.
Eu mi-am distrus genunchii alergand: am slabit 4 kg intr-o luna alergand in fiecare zi cate 4 mile, dar si genunchii mei au avut de suferit, nu mai vorbesc de coloana. Am cheltuit mai mult pe radiografii si la genunchi si la coloana.....decat daca mi-as fi facut abonament la sala, unde mi s-ar fi spus si mie una alta, cum sa alternez exercitiile...Noi avem in complex un gym gratis unde mai calc din cand in cand, am vazut ieri ca au adus un stepper meserias. Cand eram in Ro bateam Bucurestiul dintr-un capat la altul si plateam o poala de bani ca sa ma duc la o piscina, aici piscina e la 20 de metri de apartamentul meu si mi-e lene sa-mi misc fundul, de fapt mi-e lene mai mult de dusul si uscatul parului de dupa..Iar aparatele....haha inca mai platim ratele la ele, dar de folosit...de Craciun si de Paste.
Am inceput sa ma pregatesc pt plecarea in Ro, mama mi-a dat comanda deja pt cadouri
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album