*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***
Raspunsuri - Pagina 7
lizzy spune:
quote:
Originally posted by aissa
diana o sa fac un drum pana la posta sa vad daca am de ridicat inca 2 si va spun.
si daca da... si daca te lipsesti de unul cumva...
sotul meu are drum de bucuresti saptamana asta, marti in principiu e acolo, deci cred ca s-ar rezolva mai usor si 'livrarea'...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
gio spune:
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5123518&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Va plac? Caut un cod sa mi le reduca - cel de 15 euro l-am aplicat deja, pe niste sandale de fetita, dar mi-a redus numai 10 euro - asta este.
Vad ca mai procedati asa - impartiti o comanda in doua si comandati de pe 2 conturi, e mai convenabil? Cu taxa de transport platita de 2 ori?
De obicei e mai bine sa desparti o comanda mare in cateva mai mici? Eu am facut una de 80 euro si oricat am cautat un cod sa-mi reduca, mai mult de 10 euro n-am reusit...asta este.
Am si eu un maieu de pus pe lista neagra, scurt in talie si material prost, il caut acum. A fost un euro si ceva nah la reduceri, dar cred ca-l voi purta prin casa
gio spune:
60468 - reduce 35 % din colectia noua- la mine a mers, + cadou un trench? nu stiu codurile pt numere (la trench)
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6739741&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Pe astea mi le face 25 euro, insa imi apare un mesaj: LE MODELE EST SERRANT AU DEBUT MAIS SE DETEND PROGRESSIVEMENT ????
Mi le-as lua, nu stiu daca vor face reduceri mai incolo...
leea_cv spune:
Mda, am mai dat acum o comanda si mi-a apartut aproape instantaneu in suivi,deci tind sa cred ca anterioara se duse pe apa simbetii.Am gasit un cod 45381 care m-a uns la suflet,respectiv mi-a redus 26 de euro din toata comanda.
Si desigur,cum as putea rata sa pun o intrebare.De ce nu functioneaza codurile alea de zic ca se reduc 10 de euro la 60 comandati,40 la 120,110 la 320...ca io am pus peste 320 in ocs si tot 20 mi-a redus.
Fetele noi...le asteptam pe cele si veeechi state intr-ale redoutismului sa ne dea lamuriri.
Weekend fain!
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
claujro spune:
leea, merg codurile...doar trebuie sa ai in cos produsele care respecta conditiile codului. asta-i tot!
gio spune:
Leea, super cod!!!Astept sa se trezeasca soata sa negociez, imi da cardul ori ba
Cat despre codurile acelea cu - 20E, - 40 etc,nu mi-a mers niciunul si unele erau fara conditii, ma rog...
leea_cv spune:
Da maiClau,merg,da la cite simulari am facuuut.De-ar sta cineva la redoute sa urmareasca treba asta,mi-ar face reducere si numa pentru sirguintza cu care am inrosit tastatura.
Gio sigur, cu promisiunea unui schimb avantajos, ai sa prmesti cardul .
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
mirunajr spune:
In sfarsit am ajuns si eun fata calculiciului....
De dimineata conduc intruna...Du-o ope fii-mea la Olimpiada, adu-o inapoi, pregateste masa, du-ola meditatie si tot asa....sint un pic in urma cred...treb sa va citesc....
Pupici, revin repede!!!
claujro spune:
quote:
Originally posted by gio
Cat despre codurile acelea cu - 20E, - 40 etc,nu mi-a mers niciunul si unele erau fara conditii, ma rog...
Te rog, da-mi si mie cateva coduri dintr-astea -20 E, -40 E, fara conditii. Multumesc!
mirunajr spune:
Exista asa ceva????!!! Eu cred ca toate codurile oferite de LR se aplica la anumute produse, in coditiile specificate de ei in oferta...Sau am inteles eu prost????