*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am dat comanda acum, la ora 20.00 si a parut imediat in suivi. Mail nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

si eu am dart azi o comanda... si e ok. Apare in suivi. Mail de confirmare nici nu mai astept. Am mai avut doua comenzi prt care nu am primit confirmare si au venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

VA ROG.... ma ajutati si pe mine sa-mi puneti ceva la mica publicitate?
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme-prix-mini.aspx?productid=324135253&documentid=207608&categoryid=22907225&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - albastri 36 - 15 euro
si mai am acelasi model de balerini, dar din colectia din toamna (cu materialul acela mai lacuit). ii am negri cu paiete 38 si bej tot 38. pe astia vreau 6 euro pe pereche

ma ajutati?

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Claujro,Soso va multumesc pt lamuriri.Din pacate codurile de la colectia toamna -iarna sint cam expirate.Relativ la comanda neaparuta,le-am trimis un mail.Desigur nu stiu exact unde l-am trimis si pe deasupra e si in engleza, ca franceza stiu nu.Mi-ar parea rau sa treaca hainutzele comandate dar si sa am dubluri.Astept sa vad ce-or zice,de or zice ceva.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Monica eu am doua cataloage (si inca un aviz pt 2 reviste dar nu m-am dus sa vad daca e reavizare sau au mai venit alte 2 cataloage). Ai vreo idee cum sa ti-l trimit? Cu posta ma gandesc ca ne costa cat nu face, ca e destul de greu, dar daca vrei incercam sa vad cat ne ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

apropos de cataloage... eu abia am facut prima comanda, deci prea curand nu cred ca primesc catalog de la ei. daca ii ramane cuiva de dat un catalog. faceti un pustiu de bine, va rog...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

diana o sa fac un drum pana la posta sa vad daca am de ridicat inca 2 si va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor prietena mea a cumparat balerinii rosii si ii sunt mari.Daca cineva vrea ,sunt de vanzare;http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-la-redoute-creation.aspx?productid=324125770&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
MARIMEA 38.SUNT SUPER DRAGUTI DAR DIN PACATE pentru ea ar merge un 37.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Monica eu i-as lua dar sunt in Bucuresti Si culmea, am niste pantofi 37 bej care imi sunt mici...

Mi se pare mie sau a luat cineva geanta aceasta si a zis ca e draguta?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8185840&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetelor,
sunt noua la topicul vostru si sper sa-mi fi reusit comanda pe care abia am facut-o.Habar nu am franceza ,dar urmand pasii descrisi de voi am reusit sa comand.Bineinteles ca am comandat de 40 euro de frica sa nu iau teapa.M-am linistit cand am vazut ca am comanda in suivi,iar luni o sa-mi verific cardul.Cea mai mare temere o am la masurile pe care le-am comandat(doar la copii),dar ca sa fiu sigura am luat masuri cu un nr. mai mare.Daca o sa intampin probleme cu franceza poate o sa va mai cer sfatul.Se pare ca din comanda totala mi-au facut si un discount de aproape 5 euro,dar vreau sa stiu daca banii de pe card vor fi luati exact cei din comanda(de la total)sau la acestia se mai adauga ceva.
Merci anticipat de raspunsuri

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput