Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Katiapam nu stiu ce sa-ti zic ca e diferit aici. cred ca totul. Sunt si parti bune si parti rele. Acum depinde de tine. La mine a fost un soc pt ca niciodata nu am fost plecata din tara sa locuiesc altundeva. Am fost doar un pic in germania dar in vizita. Asa ca pt mine a fost soc. Sunt multe parti bune in ce priveste copii, adica gradinite bune, chiar foarte bune (dar scumpe). Pot sa zic ca sunt super incantata de gradinita copilului. Sunt foarte multe oportunitati pt copii aici. De asta imi e mie asa de greu ca eu as pleca cateodata acasa dar cand ma gandesc la copil la ce are aici si ce are in tara parca nu as mai pleca. Aici ai posibilitatea sa-ti iei mult mai repede o casa de ex daca amandoi lucrati(tu si sotul). Cu mancarea m-am acomodat eu un pic cam greu dar am reusit pana la urma. Adica eu tot ca acasa gatesc dar mi-a fost greu sa le gasesc pe toate de care aveam nevoie. Si gusturile sunt diferite dar te obisnuiesti pana la urma. Oamenii zambesc tot timpul in magazine, pe strada... Asa sunt ei, zambareti.Sociabili nu sunt mai deloc cei drept. Dar noi suntem mai multi romani in oras si e mai ok. Nu suntem prieteni cu nici o familie dar suntem amici. Prietenii ti faci poate intr-o viata de om asa ca...
Nu stiu ce sa-ti mai povestesc ca sunt foarte multe. Poate daca ai tu intrebari mai la subiect ca asa ma intind pe multe pagini si nu cred ca e prea placut pt restul fetelor. deci daca te intereseaza ceva anume sau vrei informatii iti raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Adriana-m-mersi mult,nu cred ca se supara fetele ca imi raspunzi
pot sa-ti spun si eu cum e pe aici,cum e viata,oamenii
eram curioasa cum sint oamenii acolo,locurile,sti cum e cam toata lumea viseaza sa ajunga acolo cu toate ca multi sint dezamagiti,eu ma gindesc ca usor nu e nicaieri in lume,e bine ca iti poti lua casa aici in zona mea de ex e f greu sa-ti acorde credit fiind strain cu acte in regula si contract,nu se incred si cer garantii iar de garant nu vine nimeni,cam cit costa o casa acolo?aici de exemplu in jur de 300mii de euro,intradevar sint frumoase sinu trebuie sa mai faci nimic ma refer la case noi bifamiliare unde pun pina si iarba in gradita si copaci cu lamai si portocale,sint super casele si apartamentele aici f mari cu terase frumoase,sint si mici dar vechi tare iar astea cum ne dorim cam toti in general 300 de mii e enorm de mult
pupici si scuzati gagici ca ne-am intins la povesti
cum atiu ajuns cu contract de munca si viza? vizele se obtin greu iar daca nu ai pe cineva acolo un sprijin la inceput e cam greu sa pornesti in lume



ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ramyai grija ca data urmatoare cand mai iesiti din casa, s-ar putea sa-ti puna ea sapca in cap!!! sa nu mai ai nici o scuza!

adriana sa stii ca nu ne suparam...eu am o prietena care a stat 6 ani in florida si s-au intors la inceputul anului...si le e greu... spune ca e mai greu sa te reacomodezi in tara, decat cand au ajuns acolo!!! principalul motiv al intoarcerii a fost lipsa prietenilor...

ma duc la somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Si noi simtim mult lipsa prietenilor adevarati. Enorm de mult. dar trebuie sa ne gandim si pe partea cealalta ca nu prietenii ne dau de mancare sin u ei ne cumpara casa.
Aici casele sunt mult mai ieftine cred. Noi stam in chirie intr-un ap cu 2 dormitoare si platim in jur de 600 $ pe lune. Mult, foarte mult. dar e bine unde stam noi. Casele stiu ca nu sunt chiar asa de scumpe, adica o casa cu 2 dormitoare la parter, sufragerie, doua bai, bucatarie si un dormitor la etaj este in jur de 145.000$. Si ceva curte in spate si in fata. deci sunt mult mai ieftine ca in italia vad. Iar aici poti sa-ti iei casa cand vrei daca esti cu acte in regula si ti-ai platit toate la zi: chirie, curent,internet,cablu... Toate astea contribuie la un scor si in functie de scorul asta poti sa faci imprumut in banca si sa-ti iei casa. Cred ca si noi deja ne-am putea lua casa. Iar rata la o casa tot in jur de 600$ pe luna este. Numai ca la casa vin si alte plati pe langa rata la banca: taxe, impozite, reparatii, mobila si multe altele. Asa ca e cam departe visul asta de noi deocam,data. Poate cand o sa ajung sa lucrez si eu atunci sa ne luam casa.
Noi am venit cu contract de munca sotul, iar eu si copilul avem vize de dependenti. Acum noi speram sa castigam loteria iar daca nu sa aplicam pt green card si sa ramanem aici de tot. Cu viza asta care o avem acum putem sta 6 ani. Deci avem timp sa ne horatam. E un pic mai complicat de explicat cum e cu green cardul si e si f scump, peste 10.000$. De aia speram sa castigam loteria. sa vedem.
Ma duc sa-mi iau copilul de la gradi.
va pup pe toate si noapte buna la toata lumea ca ma gandesc ca v-ati culcat poate deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Adiana-- pai cred ca pana la urma asa o sa patesc

Adriana--intra la "Poznasii sunt mereu in actiune" sus scrie "subiect nou" dai clic si scri si ai facut subiectul puiului tau si scri toate prostioarele, adica nu ca doar ei nu fac prostii, ei scot perle astept sa vad daca te-ai descurcat pui mic.

Nastasie --am fost plecata si cand m-am intors nu erai on-line dar trimitem

Noapte buna!

va ofer cate o de relaxare si cate o


Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Neatza!
Am pregatit
Ptr Kitzy ,un capuccino
Azi sunt mai rau ca ieri, adica mai am putin si vorbesc prin semne.
Ma dor toate de zici am luat bataie.
Se pare ca nu doar fiica mea, a avut par de un dus cand s-a nascut
La varsta de 11 luni, am dus-o la coafor si i l-a aranjat putin, iar acum are un par foarte drept, nu prea gros firu, ca de, seamana pe tacsu.
Trebuia sa mosteneasca ceva de la el, paru, formatul unghiilor si inaltimea, restul le-a luat de la postas


noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimneata tuturor,
o zi cat mai buna si tot ce va doriti.


intregul .


Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei



Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor
Mikuta-La multi ani!!!!
multa sanatate si tot ce-ti doresti
sa fi iubita sa ai parte de impliniri





ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

La Multi Ani !Mikuta"Navigheaza corabia vietii cu entuziasm si pasiune, fara teama de furtuni si vei avea parte de cele mai frumoase clipe!"

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata!
La multi ani!!!!!!!!!! Mikuta. Sanatate multa si mult noroc!!!!!!!!

va ofer cate o de relaxare si cate o


Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput