Mamici fericite cu mai multi copilasi (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Felicitari draga Miha... Sa fie un bebe cuminte si dragastos, de obicei ultimii sunt bucuria parintilor...
Eu nu mai pot dupa Cornelia, as manca-o in fiecare zi de draga ce-mi e.. Si ailalti mari imi sunt, dar nu mai sunt asa..."accesibili"

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
Originally posted by adriana

Felicitari draga Miha... Sa fie un bebe cuminte si dragastos, de obicei ultimii sunt bucuria parintilor...
Eu nu mai pot dupa Cornelia, as manca-o in fiecare zi de draga ce-mi e.. Si ailalti mari imi sunt, dar nu mai sunt asa..."accesibili"

Si eu, si eu tot asa, cum spune mama mea " e cireasa de pe tort"

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mira . Asa-i, practic la mediciniste ne intalneam prea putin... Pana la urma tu ai fost la intalnirea de 10 ani? Cumnata mea sigur n-a fost, abia la toamna vin pentru prima data in tara in vizita.

De Miha (am vorbit si eu cu ea, dar n-am vrut s-o retin mai ales ca aflasem deja amanunte) am aflat de la fetele din Arad ca a nascut f usor in nici 2 ore.

Mey si mie mi-e draga fiica-mea de nu mai pot, poate pentru ca e fata si ptr ca se lasa iubita?

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitaaaaaaaari! Refacere rapida mamico! Sa veniti repede acasa.
Victor Mihai sa fie sanatos, mancacios... sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lumea asta si de muuuult noroc.

Multumim pt. incurajari, urari.
Multa sanatate si din partea noastra pt. cei bolnaviori! Sa treaca repede.

Mira au scapat fara antibiotc deocamdata.
Tot mai tusesc si mai au muci.
Ma gandeam sa merg azi la pediatru. Dar cred ca ii mai las, sa vad cum se prezinta in we.
Oricum sunt mult mai bine decat acum o sapt., cand au inceput.
Daca e totul i nregula nu-i mai duc ladr.
Daca nu, merg luni la pranz... daca tot zicea dr. ca luni imi face doar internarea + analize, apoi pot sa plec, pana seara...

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Miha Sa traiasca voinicul sa fie sanatos si sa aiba o viata lunga si frumoasa!

Elyanne deci ma pregatesc pt marti sa-ti tin pumnii.Am inteles,sa traiti.

Offf la mine e o perioada inca tulbure ,asa ca saptamana asta am cam absentat,de cand si cu cazul fetitei maltaratate,m-am aglomerat si mai rau caci trebuie sa facem ture pe langa scoala,copiii nostri sunt alergatzi la propriu de ziaristi sa dea declaratii cica pai ce puii mei declaratie sa dea unul ca Robert care nu stie nici pe ce lume traieste si n-are decat 11 ani si nici o legatura cu ce s-a intamplat.Situatia e exploziva in scoala si a necesitat discutii cu fii-miu seara de seara cu privire la cele intamplate,violentza,responsabilitate,implicarea fiecaruia in a ajuta un alt copil abuzat s.a.m.d.

Edi e in plina criza ca ies 4 dinti care il chinuie,a avut diaree toata saptamana asa ca l-am trecut pe regim si colac peste pupaza ii mai curg si mucii.

Maria in plina criza de gelozie cum face cand se vede mai putin bagata in seama,azi ne-am jucat de-a calul de m-a desalat,asa ca acu' sunt martzoaga si inca una nespalata,ca d-aia bantui netul asteptand sa mi se umple cada sa ma spal si eu pe cap si toate cele.

Va pup pe toate.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Andra sa treaca perioada tulbure...

Fii'mea nu se mai lasa iubita... decat daca e geloasa pe baieti... Si atunci nu ratez ocazia...

Zapacita cum sunt am uitat sa modific in lista... Il adaug imediat si bb Victor Mihai!

S-au trezit si baieti... azi sunt singura cu toti trei... daca e frumos, incerc sa-mi fac curaj si s-o tai afara vreo 2 ore.

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Salut mamici,
adaugati-o si pe Irinaf(Bagoiu) a nascut un baietel, tot pe langa Miha, cred ca 26.03.2008, il cheama Dimitrie ..
Mamica si bebe sunt super ok, sanatosi si acasa.. Ii pupam

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Felicitari Irinaaaaaa! Multa sanatate si refacere rapida.
Sa fie sanatos, norocos ... ii dorim tot ce e mai bun in lumea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Felicitari prospetelor mamici, refacere usoara, crestere la fel de usoara si bebelusi sanatosi tun.

Victor Mihai si Dimitrie, bine-ati venit pe lume.

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

felicitari miha si irina! bine ati venit bebelusilor victor mihai si dimitrie!

eliana tinem pumnii! sa decurga totul bine si sa te intorci fuga fuguta la puiutii tai acasa!

andra asa mai patesc si eu ...cu baia ma refer... nici nu mai tin minte cand am facut o baie la o ora rezonabila!!!

la mine stau amandoua la iubit...deocamdata! si daca o iubesc pe una vine si cealalta...nu care cumva sa ramana vreuna mai putin iubita!!!

Mergi la inceput