Mamici fericite cu mai multi copilasi (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eliana ma bucur ca sunt bine "cei trei", s-o tina tot asa! (lor nu le spun) si mai ales ca n-a iesit nimic la exudat!

mephala din cate am auzit se poate si partial! offf... sper sa se rezolve repede!

sanatate multa tuturor!

de hannen chiar nu stie nimeni nimic?

marimar ce mai face burtica?

mamacapra, saryta , miha n-ati mai intrat de ceva vreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

De Miha tot nu stiu nimic... Tot pandesc subiectul aradencelor.

Carmen, o gramada, cine le mai numara? Dar sa stii ca n-o fac intentionat, dar avem gusturi comune. (No, cand o sa ma vezi la iesence atunci poti sa intri la banuieli! Pe subiectul asta cunosc deja destule fete Mira, Adriana, Miha, tu, Gabi25, Mik, Cornelia. Naspa cu canalele... O sa-ti tot faca conjuctivite. Cu Vlad n-am avut treaba cat a fost mic mic, acum la orice raceala face conjuctivita. Si acum are. Din fericire ii trec de la sine, cum trece raceala.

Eliana multumesc de primire! Ma bucur ca piticii tai sunt bine!

Pupici!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, stiu ca nu e cu intentie, Doamne fereste!
Deci si vladut le trage cu conjuctivita, offf, nasol tare. Sanatate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Carmen, !

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mephala exact asta am gatit si eu ieri gand la gand cu bucurie,numai ca mai am doar 2 portii dintr-o oala mare, plina, cat am facut si tot nu ma tine 2 zile.

Diana R bine ai venit,sigur ca "se pune" daca mai vrei unul.

Eliana
ma bucur ca exudatul a iesit Ok,insanatosire grabnica si tie si lor.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Mephala exact asta am gatit si eu ieri gand la gand cu bucurie,numai ca mai am doar 2 portii dintr-o oala mare, plina, cat am facut si tot nu ma tine 2 zile.

he, he, voi sunteti mai multi la masa, .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

diana, bine ai venit la mamici fericite! sa-ti traiasca piticii, sa creasca mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Multumesc, Kati!

Am vesti mari: A nascut Miha, azi la 8.30 un baietel de 4,100 kg pe nume Victor Mihai! A nascut natural.

Vreau sa va multumesc pentru voturile acordate la concurs! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

bine ai venit VICTOR MIHAI!!!!!!
sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor!
miha, felicitari, sa-ti traiasca feciorul (alaturi de ceilalti puiuti frumosi)!!!! si refacere rapida!!!!!

diana, multumim de vesti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Diana bine ai venit. Hai ca noi nu ne prea intalneam pe nici unde, ma bucur ca ne "vedem" aici.
Pai tu daca vrei gemeni inseama ca mai vrei 2, deci ce te mai intrebi daca se pune sau nu..............vezi Marimar cand a deschis subiectul inca nu era nici macar hotarata ce si cu cum si uite, maine poimaine ii facem deja galerie la nascut pe bebe3.
.... oaaau,toata cinstea ca ai reusit pana acum sa alaptezi.

Miha felicitari pentru bebe Victor. SA fie sanatos, si tu sa te refaci repede.

eliane ma bucur ca-s mai bine piticii tai, au scapat fara antibiotic, nu??
Marimar cum a fost la Disneyland?? macar ati avut voi ceva vreme ami buna??

Da, chiat Hannen ce o mai face, nici pe Adita nu am mai vazut-o de mult.

..........noi suntem binisor. Ieri dimineata Daria s-a plans de durere de ureche. I-am pus picaturi si i-am dat mai apoi un supozitor ca nu se calma si era 5 dimineata. Apoi n-a mai avut nimic toata ziua. Sper sa fie numai atat. In sfarsit avem si noi azi o zi cu soare. Cu atata ploaie nu stii ce sa mai faci cu copii, mai ales ca la noi e vacanta 2 saptamani asa ca si David e acasa. duminica mai mergem pentru ultima oara la ski. Incet dar sigur deja sunt satula

Va doresc un weekend placut.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput