SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*
Raspunsuri - Pagina 7
bretonica spune:
EVVIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......DA,DA,DA,DA!!!hai ca-mi place
..imi stricau gradinuza porcusorii...kis kisssss...DOROTI la inceput suntem toate ambizioase,stai sa mai treaca timp,si de ce vrei sa ne descurajezi acuma...
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by bretonica
EVVIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......DA,DA,DA,DA!!!hai ca-mi place
..imi stricau gradinuza porcusorii...kis kisssss...DOROTI la inceput suntem toate ambizioase,stai sa mai treaca timp,si de ce vrei sa ne descurajezi acuma...
Nu sa va descurajez, dar sa luati exemplu, sa va ambitionati, ca voi veteranele sa nu dati cu fata in glod in fata incepatoarelor si sa va tineti tare pe pozitie, ca altfel le descurajam pe ele.
Aprilas, pe aici sunt, fa modificarile si de ceva mai fac eu oformarea, pe mine trecema la mentinere, pina pe dupa pos.
Dar postul cum sa mearga, pina cind merge bine, nu am calcat strimb nici macar prima zi, si o fost si ziua soacramii, da ea o facut totul de post, ca stie ca are o nora nebuna, insa si cumnatele ei au tinut saptamina ceea ca era saptamina mare, prima, stiti voi cum.
Onyca, primele 10 mesaje pe care le posteaza cineva sunt moderate, pina nu au fost moderate ele se vad la tine (adica doar tu le vezi) si e scris nemoderate, la noi nu se vad, dar dupa ce treci de 10 apar imediat, vad ca tu ai 12 deja, asa ca o sa apara de cum il scrii. las ca inveti tu ce si cum cu forumul.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Ralumat spune:
Ia utati ca am aparut si eu....offf, mai fetelor, ce greu eu fara voi! Abia am reusit sa trag de porcu' ala, ca scapase rau in troaca. Hai o zi, doua, o saptamana...s-a dus naibii tot efortul meu de pana acum. Stiti ca v-am zis ca tin post. Pai da, post-post, da mancarea de post e delicioasa- sarmale de post, salata de cartofi, mazare, fasole, etc.Ca sa nu zic de deserturile de post....ca acum imi ploua-n gura. Daca adaug la asta inca vreo 5 orase prin care mi-am deplasat maretul posterior....mai nene, de ce nu pot eu deloc sa tin dieta in deplasari???????
Bun venit noilor curajoase! La multe kilograme pierdute!Ma alatur si eu noii echipe de alergatoare. Azi am servit vreo 2 mere si o portocala. Asta din cauza treburilor adunate la birou, nu datorita ambitiei mele!
Hai, April, trece-ma din nou in lista! De maine dimineata, 19 martie, cand ma voi cantari! Of, ca-mi vine sa-mi dau pumni in cap! Daca ma tineam eu de dieta, acum erau deja 2 luni trecute! In loc de asta, pun pariu ca am o groaza de kilograme in plus. Asa, ochiometric, eu zic ca bat in 100, dar lasa ca revin maine cu cifra exacta!Pupici!
nora2005 spune:
April, pai am pus greutatea, procentul de grasime si procentul de apa din organism, ce-mi "citeste" mie cintarul meu electronic cu senzori. Am inceput pe 16 martie, punct terminus 26 aprilie, am plecat de la 79,5. Pina acum e bine. Deja am inregistrat o scadere. Eu ma cintaresc zilnic, dimineata, dar voi pune pe semnatura numai raportul saptaminal.Vreau sa dau jos 10 kg. Am plecat de la 80.
Nora
quote:
Originally posted by april16
neatzaaa!
nu dati cu rosii ca azi imi fac nitzel timp si de listuta, sunt un pic depasita de evenimente ...
cu dieta merge asa si asa; ieri am fost ocupata, ziua nu prea am mancat- lucru foarte rau de altfel - seara am avut o foame de lup . Sper sa imi intru in ritm incetul cu incetul, mai ales ca scap si de perioada rosie , care de data asta mi-a jucat feste la capitolul pofta de mancare.
Off..........
Nora, ce reprezinta toate cifrele de la szemnatura ta?
Mie pentru tabel mi-ar trebui greutate initiala, inaltime, greutate dorita, data de incepere. Pe unele nu le regasesc la tine, o sa mai citesc si mesajle vechi ca poate ai scris pe acolo.
Va pup, o zi usoara, azi chiar incerc sa revin
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
nora2005 spune:
Multumesc . Chiar sunt! Am 42 de ani...daca nu reusesc sa slabesc nici anul acesta...scad sansele...
Nora
quote:
Originally posted by doroti_5quote:
Originally posted by nora2005
Inteleg ce-mi spui si nu ma supar. Dar tot voi tine dieta. Cit e posibil. Sunt si zile in care se maninca peste, cind intru in saptamina 2-3 si voi minca atunci. In rest nu mai adaug nimic. Vedem ce iese. La urma urmei, trebuie si sa experimentam. Cu imunitatea stau bine. Nu am mai fost racita de peste 1 an si jumatate. Oricum, sper sa fie bine! Multumesc pentru ce mi-ai scris !
Nora
Fetele ia luati voi aici exeplu de om ambitios!!! si spor la slabit!
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
nora2005 spune:
Eu te ajut sa-ti ridici moralul! Ce-ti doresti mai mult sa porti acum si nu poti ?
Nora
quote:
Originally posted by april16
Doroti, pai eu chiar nu mai stiu cum sa ma mobilizez, sunt jooooos de tot cu moralu la inceput de dieta . La tine cum merge cu postul?
Breto, pentru cele care am fost in pauza si acum reluam dieta m-am gandit asa: floricelele le ducem la sectiunea "cine si cat a slabit cu superdieta in turele nterioare" , asta inseamna ca nu mai punem porci si evident o luam da capo cu saptamanile de dieta si cu adunarea floricelelor.
Cu tabelul o sa imi ia ceva sa il aduc la zi, vad ca nici Ralu nici Adina n-au mai zis nimic de mult, iar ponei care incepuse asa bine a lipsit de la primul raport.
Doroti, sa fii pe faza ca iar stric tabelul
Chiar asa, hai ca scot la licitatie locul de administrator de tabele cine da mai mult? o data? de doua ori? hai ca vreau sa il dau repede ca am inceput sa dau rateuri din lipsa de timp
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
nora2005 spune:
M-am documentat in privinta pastilelor de care vorbesti si...ma ofer eu pe post de cobai. Le comand eu si va spun daca e adevarat. Nu are ce sa strice. Contin: esenta de ceai verde, panax salbatic, cafea neagra, fructe de gherghin si au ca efect reglarea sistemului endocrin, echilibrarea metabolismului corpului, redizolvarea si topirea grasimilor, eliminarea toxinelor. Alea iacta est !
Azi am avut la meniu: o salata din 2 rosii cu citeva masline, apoi ciuperci pleurotus cu masline si broccoli cu lamaie (ce-a ramas in castronelul de ieri), la 17 portia de varza si am incheiat cu 4 bucati de ciupercute pe la 7. Apa cam 2 litri pina acum , dar seara nu s-a incheiat. Mi-e cam foame in clipa asta, ceea ce inseamna ca o sa mai beau niste apa ...Ce buna ar fi o cioco , dar NU!
Voi ce faceti, vad ca e liniste pe forum, listuta e la fel. Raportul tot nu stiu cind se da. Imi spune cineva ?
Nora
quote:
Originally posted by alyynna21
hello.. felicitari isuca!super inelul si verigheta....sa le porti iubita .....si acum ...nuuuuuu am intrat in frigider....nu inca!!!.....mai rabd.....am citit chestiile alea cu diferenta dintre apa si ceai.....sincer nush ce sa cred pt ca de exemplu mihaela bilic(cea care a slabit multe vedete din romania printre care teo,mihaela radulescu...etc) spunea undeva ca tot lichid se considera si ciorba si se asimileaza exact ca apa......deci undeva e un ?.....acuma va spun ceva ....dar sa nu dati cu pietre in mine....am vb azi cu o veche prietena care plecase in canada cu sotul ei mai acu vreo 2 ani.....iar azi m-am intalnit cu ea...venise la mama ei in vizita.....si surpriza.....sa nu o recunosc....ea fusese din liceu ffffff......grasa....avea in jur de 96 de kg in clasa a 12 a.....iar azi nu cred ca depasea 55 de kg....dupa ochi asa.....si mi-a zis ca nu a facut nimic spectaculos......pur si simplu a luat niste pastile chinezesti ,pastile care contin ceai verde....si pur si simplu manca normal....si cu toate astea in 3 luni a zis ca a dat jos 28 de kg....mi se pare enorm de mult.......si chiar i-am zis ca nu e prea bine....iar ea a scos din poseta niste analize pe care tocmai si le facuse si erau foarte bune...,,,,mi-a zis ca pastilele se numesc youthfull island si ca se gasesc in china.....ca nu ai nici un fel de reactie adversa de la ele.....si ca iti elimina toxinele din corp.....dar a fost ceva ce m-a uimit....lua 12 pastile pe zi...cate 4 inainte de fiecare masa.....acu va las si pe voi sa va dati cu parerea.....si cum am mai zis...nu dati cu pietre in mine...va pup pe toate si bafta la slabit fetelor care ati inceput dieta de azi
a_alinta spune:
e foarte liniste pe aici...
nora, raportul se da miercurea... eu luni dimineata aveam 88.7 kg...
bun venit noilor fete, poate voi sunteti mai vorbarete, ca doar bretonica ce mai semneaza condica zilnic pe aici....
pupici
bretonica spune:
ciao....iti spun eu..maine dimineaza se da raportu....eu azi am plns toata ziua...n-am mincat nimic,sunt si obosita...A MURIT SOACRAMEA.(azi dupa 12)........noapte buna...pe curind
nora2005 spune:
Adica maine! Ok ! Thanks!
Nora
quote:
Originally posted by a_alinta
e foarte liniste pe aici...
nora, raportul se da miercurea... eu luni dimineata aveam 88.7 kg...
bun venit noilor fete, poate voi sunteti mai vorbarete, ca doar bretonica ce mai semneaza condica zilnic pe aici....
pupici
alina