SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*
Raspunsuri - Pagina 6
bretonica spune:
noapte buna la fetize....acum mi si foame,dar si somn..asa ca mai bine plec la nani ... SOMN USOR si pe maine
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Isa_Cris spune:
Neata! Fetelor va multumesc de urari!
Breto, nunta este in 11 Octombrie 2008. Asa ca ai timp sa slabesti
Aly tine-o tot asa...ca la un moment dat o sa te miri si tu cat ai dat jos. Refritor la medicamente... nu stiu ce sa zic, or fii bune...
Chiar aseara ma uitam pe Descovery la o emisiune cu un tip care suferea de obezitate morbida ( asta e atunci cand IMC-ul e peste 40) ( intre 19 si 25 e numai bine). Chiar spunea ca obezitatea nu e tratata cu seriozitate, ca majoritatea oamenilor dau vina pe mancare si pe alimentatia incorecta, cand de fapt organismul are problemele lui. Tipul, despre care era vorba a reusit sa mai slabeasca doar prin operatie, bypass gastric, deoarece nici o dieta si nici exercitiile fizice nu il ajutau.
Va doresc o zi buna....a inceput agitatia la munca!
Noi doi...proaspat logoditi!
Brigit spune:
neatzaaa!
nu dati cu rosii ca azi imi fac nitzel timp si de listuta, sunt un pic depasita de evenimente ...
cu dieta merge asa si asa; ieri am fost ocupata, ziua nu prea am mancat- lucru foarte rau de altfel - seara am avut o foame de lup . Sper sa imi intru in ritm incetul cu incetul, mai ales ca scap si de perioada rosie , care de data asta mi-a jucat feste la capitolul pofta de mancare.
Off..........
Nora, ce reprezinta toate cifrele de la szemnatura ta?
Mie pentru tabel mi-ar trebui greutate initiala, inaltime, greutate dorita, data de incepere. Pe unele nu le regasesc la tine, o sa mai citesc si mesajle vechi ca poate ai scris pe acolo.
Va pup, o zi usoara, azi chiar incerc sa revin
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
onyca1978 spune:
Buna fetelor. Cat doarme piticul mneu m-am gandit sa dau raportul pt.prima zi. Am inceput bine(m-am cantarit-93 kg, am baut apa pe stomacul gol), dar am continuat prost-am papat o felie de cascaval de post. Au, nu ma bateti... Motivul pt.care l-am mancat e ca eu nu pot bea cafeaua pe stomacul gol. Si am continuat cu o cafea si 2 mere. Oare e mult?
bretonica spune:
BUNA DIMINEAZA LA FETIZEEEEEESI BINE V-AM REGASIT....deci da,ai dreptate..am timp sa slabesc pina in octombrie...pupiceeeeee
onyca1978 spune:
April, vreau sa ma inscriu si eu in lista ta.Coordonatele mele sunt:
- greutate initiala: 93
- inaltime: 170
- greutate dorita: 70
- data incepere dieta: 18.03.2008
bretonica spune:
aprilus,eu nu am nici o problema daca faci sau nu listuza,vazind ca va trebui sa-mi pui doi porcusori...asa ca nu te stresa prea tarekissssss
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Inteleg ce-mi spui si nu ma supar. Dar tot voi tine dieta. Cit e posibil. Sunt si zile in care se maninca peste, cind intru in saptamina 2-3 si voi minca atunci. In rest nu mai adaug nimic. Vedem ce iese. La urma urmei, trebuie si sa experimentam. Cu imunitatea stau bine. Nu am mai fost racita de peste 1 an si jumatate. Oricum, sper sa fie bine! Multumesc pentru ce mi-ai scris !
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Fetele ia luati voi aici exeplu de om ambitios!!! si spor la slabit!
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Doroti, pai eu chiar nu mai stiu cum sa ma mobilizez, sunt jooooos de tot cu moralu la inceput de dieta . La tine cum merge cu postul?
Breto, pentru cele care am fost in pauza si acum reluam dieta m-am gandit asa: floricelele le ducem la sectiunea "cine si cat a slabit cu superdieta in turele nterioare" , asta inseamna ca nu mai punem porci si evident o luam da capo cu saptamanile de dieta si cu adunarea floricelelor.
Cu tabelul o sa imi ia ceva sa il aduc la zi, vad ca nici Ralu nici Adina n-au mai zis nimic de mult, iar ponei care incepuse asa bine a lipsit de la primul raport.
Doroti, sa fii pe faza ca iar stric tabelul
Chiar asa, hai ca scot la licitatie locul de administrator de tabele cine da mai mult? o data? de doua ori? hai ca vreau sa il dau repede ca am inceput sa dau rateuri din lipsa de timp
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
onyca1978 spune:
Fetelor, nu stiu din ce motiv mesajele mele apar ca nemoderate. Stie sa-mi zica cineva?