Gravidute & Mamici de IASI (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Asa, cateva despre mine, scurtut.

Victor a demarat miercuri cu muci (stiti, fetele din parc) si azi ne-am trezit cu o laringita de toata frumusetea. Asa ca facem de azi aerosoli. Nu va spun ce aventura: eu cu Stefan si Victor acasa incercand sa-i fac aerosoli. Finalul: plangeam toti trei ca disperatii. Eu ca nu pot, Victor ca nu vrea, Stefan ca sa nu il mai chinui pe Victor cu chestia aia fierbinte (de unde o fi dedus el ca e fierbinte? A! A vazut aburi)
Pupam si aici pe Gabi (Arama) care a venit sa ne ajute. (se mobilizase si familia mea intre timp - mama ca a sunat-o sotul, eu eram suparata pe ea ca a avenit dimineata si m-a certat ca din vina mea a racit copilul, ca l-am scos dezbracat afara, si el care a chiulit de la un seminar).

Ne laudam ca am vazut iedul cel mic si cuminte, ca ne-am facut si spus pa. Si ne-am promis sa ne vedem mai des, cu toti copilasii.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

doua bancuri de pe forum luate, daca le-ati mai citit sorry!!!

*In sala de operatie (chirurgul catre asistent):
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani...

*O gaina producea oua de juma' de kil, si pe deasupra mai erau si patrate. Se duce vestea. Vine unul de la ministerul agriculturii, si cumpara gaina ca sa o studieze. Cum ajunge in laborator, incepe sa faca numai oua normale. Isi sparg cercetatorii creierii... pana la urma o intreaba de ce nu mai face oua patrate. La care gaina: -Pai acum, daca tot lucrez pentru stat, pentru ce sa-mi mai rup curu ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oana multa sanatate lui victor! sa-i treaca repede! ai aparat de aerosoli? mie mi-a recomandat doctorita, dar....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

oana multa sanatate lui victor! sa-i treaca repede! ai aparat de aerosoli? mie mi-a recomandat doctorita, dar....

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Diana, azi mi-am luat. E cam scump, e drept, dar...Ma gandesc totusi ca nu e ultima raceala din viata lui.

Mergi la inceput

Rugaminte: recomandati-mi niste leacuri babesti pentru o nenorocita de cistita. Nu iau medicamente asa, aiurea, ca mi-e frica. Si azi, zapacita de mine, am uitat sa o intreb pe dr. ce as putea lua. De la farmacie nu au stiut ce sa-mi zica. A! Mi-au zis Biseptrim si cand am citit prospectul... Nu e voie daca alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oana,citeste www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=4" target="_blank">aici. Sanatate multa si tie si lui Victoras!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Iaca si tortul. Scuzati prezentarea,dar nu m-am asteptat sa am musafiri.

Diana,te mai astept mult? Hai ca de facut pireul ai scapat,ca aproape l-am facut.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Oana sanatate lui Victor!

Miha rau rauuu tort! Rau!

Kriss am uitat sa-ti povestesc azi cum o sa-i faci piure si o sa ti-l scuipe si/sau arunce pe pereti....sa vezi atunci nervi...Ai sa realizezi ca limita e din ce in ce mai departe

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna seara
A adormit de vreo juma de ora si am taiat-o la calculator! mai am rufe de scos din masina..dar mai incolo..
Multumesc pt. sustinerile voastre si pt. exemplele ref la ce ma asteapta pe viitortuturor
ref la rosii..ma refeream la faptul ca tip la fata..stiu ca nu e bine, ca ea nu intelege..
Diana, am mai lasat-o plangand ..dar mai rau incepe..urla pana se inneaca si mi-e mila de ea..dupa suspina o groaza..nu se calmeaza singurica din pacate..
M-am intalnit cu Simo si Matei in parc..era frigut..dupa a aparut si sotul printr-o minune (ca era in timpul serv)si ne-am mai plimbat putin pana cand a inceput sa planga tare si ne-am dus acasa..nu inainte sa schimb scutecul si sa ii dau san..caci plangea prea tare..

ella, intr-adevar e bine de mers dupa un plan..dezbracat, baita, masaj,imbracat, papa si somn..dupa cateva zile bb incepe sa stie la ce sa se astepte..toate cam la aceeasi ora.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
Miha rau rauuu tort! Rau!

Asa este.Dar ce sa fac de-acu?Ma pedepsesc si-l mananc!

Mergi la inceput