Gravidute & Mamici de IASI (37)
Raspunsuri - Pagina 12
ghinetz spune:
Asa, cateva despre mine, scurtut.
Victor a demarat miercuri cu muci (stiti, fetele din parc) si azi ne-am trezit cu o laringita de toata frumusetea. Asa ca facem de azi aerosoli. Nu va spun ce aventura: eu cu Stefan si Victor acasa incercand sa-i fac aerosoli. Finalul: plangeam toti trei ca disperatii. Eu ca nu pot, Victor ca nu vrea, Stefan ca sa nu il mai chinui pe Victor cu chestia aia fierbinte (de unde o fi dedus el ca e fierbinte? A! A vazut aburi)
Pupam si aici pe Gabi (Arama)
care a venit sa ne ajute. (se mobilizase si familia mea intre timp - mama ca a sunat-o sotul, eu eram suparata pe ea ca a avenit dimineata si m-a certat ca din vina mea a racit copilul, ca l-am scos dezbracat afara, si el care a chiulit de la un seminar).
Ne laudam ca am vazut iedul cel mic si cuminte, ca ne-am facut si spus pa. Si ne-am promis sa ne vedem mai des, cu toti copilasii.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
addiana spune:
doua bancuri de pe forum luate, daca le-ati mai citit sorry!!!
*In sala de operatie (chirurgul catre asistent):
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani...
*O gaina producea oua de juma' de kil, si pe deasupra mai erau si patrate. Se duce vestea. Vine unul de la ministerul agriculturii, si cumpara gaina ca sa o studieze. Cum ajunge in laborator, incepe sa faca numai oua normale. Isi sparg cercetatorii creierii... pana la urma o intreaba de ce nu mai face oua patrate. La care gaina: -Pai acum, daca tot lucrez pentru stat, pentru ce sa-mi mai rup curu ?!?
addiana spune:
oana multa sanatate lui victor! sa-i treaca repede! ai aparat de aerosoli? mie mi-a recomandat doctorita, dar....
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by addiana
oana multa sanatate lui victor! sa-i treaca repede! ai aparat de aerosoli? mie mi-a recomandat doctorita, dar....
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Diana, azi mi-am luat. E cam scump, e drept, dar...Ma gandesc totusi ca nu e ultima raceala din viata lui.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Rugaminte: recomandati-mi niste leacuri babesti pentru o nenorocita de cistita. Nu iau medicamente asa, aiurea, ca mi-e frica. Si azi, zapacita de mine, am uitat sa o intreb pe dr. ce as putea lua. De la farmacie nu au stiut ce sa-mi zica. A! Mi-au zis Biseptrim si cand am citit prospectul...
Nu e voie daca alaptezi.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Oana,citeste www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=4" target="_blank">aici. Sanatate multa si tie si lui Victoras! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Iaca si tortul. Scuzati prezentarea,dar nu m-am asteptat sa am musafiri. ![]()
Diana,te mai astept mult?
Hai ca de facut pireul ai scapat,ca aproape l-am facut.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Simo78 spune:
Oana sanatate lui Victor!
Miha rau rauuu tort! Rau!
Kriss am uitat sa-ti povestesc azi cum o sa-i faci piure si o sa ti-l scuipe si/sau arunce pe pereti....sa vezi atunci nervi...Ai sa realizezi ca limita e din ce in ce mai departe ![]()
Simo
mami de Matei
kriss79 spune:
Buna seara
A adormit de vreo juma de ora si am taiat-o la calculator! mai am rufe de scos din masina..dar mai incolo..
Multumesc pt. sustinerile voastre si pt. exemplele ref la ce ma asteapta pe viitor![]()
tuturor
ref la rosii..ma refeream la faptul ca tip la fata..stiu ca nu e bine, ca ea nu intelege..
Diana, am mai lasat-o plangand ..dar mai rau incepe..urla pana se inneaca si mi-e mila de ea..dupa suspina o groaza..nu se calmeaza singurica din pacate..
M-am intalnit cu Simo si Matei in parc..era frigut..dupa a aparut si sotul printr-o minune (ca era in timpul serv)si ne-am mai plimbat putin pana cand a inceput sa planga tare si ne-am dus acasa..nu inainte sa schimb scutecul si sa ii dau san..caci plangea prea tare..
ella, intr-adevar e bine de mers dupa un plan..dezbracat, baita, masaj,imbracat, papa si somn..dupa cateva zile bb incepe sa stie la ce sa se astepte..toate cam la aceeasi ora.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Miha rau rauuu tort! Rau!
Asa este.Dar ce sa fac de-acu?Ma pedepsesc si-l mananc!

si raisa (05.03.2006)