Gravidute & Mamici de IASI (37)
Raspunsuri - Pagina 11
addiana spune:
kriss sa stii ca de multe ori ma intreb daca nu exista depresie post-natala intarziata...adica dupa cateva luni, dupa un an, dupa 2????
haideti sa ma plang si eu putin... la mine sotul pleaca de dimineata si vine la 22.45 cel mai devreme, doar vineri si sambata vine mai devreme, iar duminica e liber pana seara pe la 4-5... si programul asta nu e batut in cuie, mereu mai intervine cate ceva...
eu stau acasa de cand am ramas insarcinata cu denisa!!!
si cand ma reapucasem si eu de munci am ramas insarcinata cu raisa- sarcina cu probleme...asa ca am lasat muncile in pace!!! abia astept sa o dau in toamna si pe ea la gradi si sa fug in lumea mea macar cateva ore pe zi!!!
adica mai am de asteptat 6 luni!!!!
dar cu toate depresiile, cu tot stresul ,nervii si altele...ma mandresc cu faptul ca reusesc sa am grija singura de ele! acum le mai las cate o zi sau cateva ore la soacra- la o saptamana sau doua, depinde cum se simte ea, dar inainte... just me!!!
gata m-am si plans m-am si laudat!!!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Celia
Miha , ce pregatesti bunut?
Ciorba cu perisoare,niste snitele si ma mai gandesc daca fac si piure si am adaptat prajitura krem a la krem si am facut-o tort.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
imi aduc aminte ca imediat ce-am nascut-o pe denisa, razvan si nasul nostru discutau despre cum o sa-si urmareasca fetele prin discotecasi ca daca vedeau pe vreunul ca se uita lung la ele ... zbang zbang!!!
Sotul meu a zis ca o sa-si cumpere o drujba!
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ciorba cu perisoare,niste snitele si ma mai gandesc daca fac si piure si am adaptat prajitura krem a la krem si am facut-o tort.Acus il tai sa vad ce-am faurit.
miha unde stai mai exact exact...adica bloc, scara, apartament????
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha unde stai mai exact exact...adica bloc, scara, apartament????
De ce? Vrei sa vii sa faci pireul ala de care nu mai am eu chef?
addiana spune:
quote:
Sotul meu a zis ca o sa-si cumpere o drujba!
al meu a adunat cateva bate de baseball!!!

addiana spune:
quote:
De ce? Vrei sa vii sa faci pireul ala de care nu mai am eu chef?
ce treaba am eu cu pireul pe care nu stii sigur daca sa-l faci sau nu????

aeperju spune:
ha ha ! simpaticelor! oricum eu va admir mult de tot, cum aveti voi grija de toate.....si cu cate doi copilasi....uau! jos palaria ladies!
emma
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Celia
Miha , ce pregatesti bunut?
Ciorba cu perisoare,niste snitele si ma mai gandesc daca fac si piure si am adaptat prajitura krem a la krem si am facut-o tort.Acus il tai sa vad ce-am faurit.
Si poza? Poza...cand??? Macar sa vad de ce salivez.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Si poza? Poza...cand??? Macar sa vad de ce salivez.
Acus acus...