Discutii despre clasa I (partea a V-a)
Raspunsuri - Pagina 8
mirelacarmen spune:
Buna!Am fost si noi raciti,dar usor,dar varicela n-a facut desi au un baietel in clasa.La noi nu le-a spus nimic cangur ,au doar eurojunior.Mai au putin si termina alfabetul,Oana citeste la greu,ma gandesc sa o inscriu si la biblioteca judeteana ca la scoala merge zilnic(le da doar 1 carte).In rest e ok,la mate scrie cifrele urat de tot chiar daca ii fac observatie mereu,dar la scoala,cand le da test le scrie f. frumos.Am vazut 2-3 baieti care scriu f.frumos si repede,e drept ca unul stia sa scrie cand a inceput scoala.
Filofteia,sa nu-ti faci ca recuperati dupa ce te intorci.Sanatate tuturor si multe succese!
carmenp spune:
ce vreau sa va intreb, ce, cit si cind maninca cupiii vostri? ca de ex, ionut care pleaca dimineata si vine seara are urmatorul program de masa: dimineata cana cu lapte, la scoala sandwishu` de acasa, la prinz are un fel (2) la after school, seara pe la 18 iar un fel 2 si cana cu lapte. v-am zis ca i-a iesit colesterlu` spre limita superioara si vis a vis de mesele lui (pe care vi le-am scris si voua) pediatra mi-a zis dimineata sa-i dau fructe cu cereale si`n rest e ok
edit, si ma mai intereseaza ce activitati extrascolare au copiii ca nici acum n-am reusit sa-l dau la un sport si practic singura miscare pe care-o face e la orele de sport care de regula sunt sarite si ce mai bate mingea in fata blocului da` destul de rar in ultima vreme
violeta69 spune:
filofteia,supra faza cu banca
are dreptate copilu'...ce aia nu e tot banca?!![]()
carmen,noi mancam dimineata cereale cu lapte,dar cereale din astea ciniminis,sau cipicao(
) si uneori ii mai dau un ou moale cu o felie de cascaval si una de ceva mezel...
cum el nu prea vrea i le bag pe gat cu fortza 
la el are de obicei ceva dulce,kinder delice,sau o napolitana...ca degeaba ii dau latceva ca vine cu ele inapoi....
mananca la pranz ceva...dar nu cred ca mai mult de felul 2 si ala daca-i place....
iar searamancam ce nu mananca ziua,ciorbita,un fruct...si evident ca dulce....
m-a inebunit cu dulcele asta!!!
a ajuns ca la Aushwitz

carmen inceraca sa-l duci la un sport....
noi mergem la goju si e super...lui ii place...si asta conteaza f mult....
am vazut si tenis la o scoala din apropiere,se face duminica dim...taica-su a zis ca incearca si acolo,ca decat sa piarda timpul aiurea prin parc mai bine face ceva organizat...dar cu tenisu' el nu prea vrea
oricum o sa incercam....
Mirela felicitari pt citit...lasa ca cifrele o sa le faca ea si mai frumos,important e sa stie a socoti ![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
carmenp spune:
nu stiam ce`i goju asta ad` am gugalit si-am aflat;)) la noi e problema ca`n timpul saptaminii in cele doua ore pe care le are libere acasa nu are timp sa faca mai nimic, doar we ramine pentru celelalte activitati
mmi spune:
Mihaita nu mananca nimic inainte de a pleca la scoala.
In pauza mananca pachetelul de acasa si bea un actimel. Bineinteles ca are si apa in ghiozdan.
Dupa ce vine acasa ciuguleste ceva (pufuleti, o banana, seminte de floarea soarelui), iar cand venim noi acasa mancam supa si un pic de fel doi. Dupa ce vine de la joaca sau de la tenis bea un pahar de suc de mandarine stors de mine si mananca mere sau struguri.
Seara o mamaliguta cu lapte sau un snitel gol feliat sau o bucata de pizza facuta de mine. Asta in mare. Pot exista si variatiuni.
Activitati extrascolare: tenis de doua ori pe saptamana, tenis si fotbal cu copiii in parc pana "lesina" de oboseala.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
preda_vicky spune:
sa ma mai laud cu scolerul. Deci, d-na invatatoare a ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu mearga la concurs (Cangurul-mate) ca fiind asa sensibil sa nu planga daca nu castiga concursul. Oricum de la el din clasa merg doar 5-5 copii, si d-na crede ca nici ei nu ar face mare scofala, dar daca i-au inscris parintii, nu are ce le face. Eu i-am cerut parerea, ca ma gandesc la binele lui, nu al concursului. Pana termina scoala, o sa aiba destul timp sa mearga la concursuri. Si cum cei care participa merg in clasa separata la concurs, ei isi vad de lucru in clasa lor, cu d-na invatatoare.
De citit merge bine, scris, dictat la fel, a inceput sa scrie frumos (cifrele insa tot cu picioarele zici ca-s facute), eu sunt extrem de multumita de cum a progresat.
Legat de activitati extrascolare, nu avem inca. De luni pana vineri e la after-school, de la ora 12 la 19, iar in wk tot incerc sa gasesc ceva. El si-ar dori goju, unde merge Mihnea. Eu mi-as dori inot... Deocamdata ne multumim sa mergem cu rolele in parcul Carol
. Vio, la ce scoala fac tenis?
Legat de mancare: dimineata un sandwich sau doua cu mezel sau cascaval si un castronel de cereale cu iaurt, la scoala cativa biscuiti sau grisine si laptele de la scoala, la pranz la after are fel I si II, pe la ora 17 tot acolo un fruct, o cana cacao si paine cu miere, o prajiturica de casa, iar seara ori un sandwich si compot, ori lapte cu paine cu miere. E mare amator de lapte si miere
. El de cum se trezeste cere de mancare
.
la mamici si scolarei.
http://community.webshots.com/user/viki39
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
nu stiam ce`i goju asta ad` am gugalit si-am aflat;)) la noi e problema ca`n timpul saptaminii in cele doua ore pe care le are libere acasa nu are timp sa faca mai nimic, doar we ramine pentru celelalte activitati
nici eu nu stiam...si eu am gugalit...
mie imi place ca-l disciplineaza....
si lui ii place asa ca....
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
violeta69 spune:
vicky,daca voi ati decis sa nu-l mai lasati la concurs e f bine....
eu am zis ca pe el il las ca si asa nu-l afecteaza nimic
asa ca daca nu iese printre primii nu-i bai![]()
oricum sunt convinsa ca nu va iesi dar eu ilincurajez si-i spun ca e cel mai bun si ca daca nu ia nota f buna nu-i nimic ,va fi data viitoare...ca oricum nu pot fi toti copii primii....
dar ca daca e atent si se concentreaza va fi ok....
importanta e participarea nu rezultatul...
cel putin la nivelul acesta!
daca vrea si el la goju cu Mihnea de ce nu-l aduci ca e vineri seara si sambata....
sunt cam multi copii,dar e loc suficient si fac pe grupe ...
tenis am vazut pe strada cu vrajitoarea(pt cine nu stie
acolo e una care vrajeste si noi asa-i spunem,strada cu vrajitoarea)....
de pe Barca tot inainte spre 13 sept,sau antiaeriana...unde sunt case...nu stiu ce nr are scoala....
pupici lui Dani 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*