Discutii despre clasa I (partea a V-a)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Ieri am facut litera F mare, si a trebuit sa scrie Filofteia. Eu nu am stiut acest nume decat de aici de pe forum, numele animatoarei principale a acestui subiect si am privit cu multa placere caietul copilului.

Mihaita nu merge astazi la scoala ca ieri a facut febra. Suntem sub tratament cu sumetrolim, panadol si eurespal. A tusit de duminica incoace si i-am dat vit C cu propolis, dar de ieri a inceput cu febra. Nu a facut febra mare, pana in jur de 38,3, dar avea frisoane de tremura tot. Sper sa-si revina cat mai repede.
Va dorim un sfarsit de saptamana super!

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

sanatate lui Mihaita!
sa se face bine pana luni!
noi suntem la litera h....si mi-a spus ca in Taine a intalnit si cuvantul Mihnea!
sper ca azi nu are test la mate...ca mai ingrasam si noi porcu' in we
oricum in acest we tb sa incercam sa facem testul acela din cangurul...care e singurul si care nu e nici color!

aseara a facut un test dat de mine si evident ca a gresit
ori nu e atent,ori nu face tot,ori nu citeste tot textul problemei
mi-a promis inca ca o sa fie ataent,dar nu prea il vad

we frumos va doresc si sa fiti sanatosi

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Multumesc de urari Violeta.
Si Mihaita a scris la h, Mihnea si Mihai. Si lectia din abecedar a fost "Mihai si hainuta". A fost tare incantat.
Succes la concursuri. Eu nu stiu nimic despre nici un concurs care sa fie si la noi la scoala, ceea nu inseamna ca nu ar putea fi. Eu astept cu interes ca doamna invatatoare sa mai faca o sedinta cu parintii, ca nu a facut decat una la inceputul anului scolar.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Am intrebat pe dna de Cangurul si asa e cum a spus Filofteia: pe 11 si 24 apr...
Au liber pe 2,3 si 4.... cu NATO-ul asta.....
Nu stiu daca Ana se va oftica daca nu va fi printre primii, de aceea o si las la concurs sa vad reactiile....

Sanatate si de la mine lui Mihaita!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Carmenp iata programul de masa al lui Andrei: dimineata, in ultimul timp, vreo 1 felie de unt cu muuulta miere si o cana de lapte cu caco (au fost si perioade in care prefera cerealele de cioco de la Nestle cu lapte), la scoala vrea invariabil sandwish cu trestie de foc ( a mai incercat bunica sa-l sublitizeze si sa puna din cel cu cascaval, dar a venit inapoi cu el neinceput) si ceva dulce - o briosa, o Magura, un corn cu cioco. Cand iese de la scoala, ia pranzul cu bunica, de obicei trebuie sa-i pregateasca "ciorba de cartofi" ( adik mai pot fi fierte si alte legume in zeama asta , dar tb cat mai multi cartofi), si apoi mai mananca ba un snitel, ba chiftele, sau carnita la cuptor - apoi urmeaza tot ceva dulce (), si dupa amiaza mai ia cate un sandwish; seara il mai forteaza taica-su la o cana de lapte cu cacao.

Joi a fost si la noi sedinta - evolutia generala este buna, dar trebuie insistat mai mult la scris, dictare, citit! Am mai dat niste bani pentru niste carti pentru vacanta, o sa vi le spun cand ni le aduce. Doamna insa a mai spus ca uneori e absent din clasa, il intreaba ceva si el "e in lumea lui" - am citat.

Cu activitatile extrascolare si eu ma gandesc sa-i fac un program. Noi stam relativ aproape de Stadionul National si de clubul Miramar, ma gandesc sa vad pe aici ce gasesc! astept si de la voi sugestii, spune-ti fiecare ce pregatiti pentru scolareii vostri.

Eu cu engleza vreau sa iau masuri, am gasit vreo 2 centre de limbi straine in zona Iancului - sa vedem si cat costa; la scoala fac prea putin, iar eu nu reusesc sa fac cu eldecat o alta ora in w.e., dupa indelungi comentarii din partea lui. Ma gandesc ca ar avea alta atitudine cu un profesor.

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nocco spune:

Bine v-am gasit!
Incep prin a pune o intrebare? Ati fost in situatia sa aflati ca la scoala copiii sunt pedepsiti cu batul? Daca da, care a fost reactia voastra? Eu una sunt foarte suparata !Ieri,dupa ore ,ca de obicei am intrebat-o pe Anca :,, Cum a fost astazi la scoala?"Raspuns :,,Am fost pedepsiti ca nu am stat cuminti in banca!" ,,In timpul orelor?",,Da, doamna a fost plecata si cand s-a intors noi nu eram in banci si vorbeam tare." ,,Si cum v-a pedepsit?",,Ne-a pus pe toti sa intindem palmele si ne-a dat peste ele cu batul?",,Te-a durut?" ,,Da, dar eu nu am plans?" ,,A plans vreun copil?" ,,Astazi ,nu." ,,V-a mai pedepsit sa altadata asa?",,Pe mine, nu !"
Ce parere aveti? Pentu mine este un fel de ,,deja-vu".La gadinita am avut discutii serioase cu educatoarea pe aceasta tema.Cand ma gandesc sa o i-au de la capat...Unele mamici sunt de acord cu aceasta metoda de disciplinare a educatorilor, invatatorilor.Eu nu pot sa accept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamifeli spune:

nocco, nici eu nu as putea accepta asa ceva. Este aberant si cred ca trebuie sa ai o discutie serioasa cu invatatoarea si cu conducerea scolii. Asemena practici denota incompetenta si lipsa de profesionalism.
mamifeli

Mergi la inceput

buna dimineata...
se vede ca filofteia e plecata

nocco,e f bine ca iei atitudine imnpotriva acestor practici barbare...
cum adica sa-i bata la palma asa mici?
imi amintesc ca si noi luam bataie la palma ,dar eram dupa clasa a 4-a...
si chiar si asa de fiecare data plangeam de mi se rupea sufletul...
n-am suportat niciodata umilinta...
de asta zic ca si daca copilul nu a plans tot e o umilinta!
ar tb sa faci o reclamatie la director....
stiu ca nu o sa mai ai viata usoara cu invatatoarea,dar asa ceva nu mai e posibil in sec 21!

mie mi-a spus Mihnea ca la semi il bate doamna ca cica eu i-as fi dat voie sa-l bata
si ca-l mai bate si nu stiu ce fetita mai mare cand nu face corect temele
asa ca am luat masuri...atunci cand era si doamana de fata i-am spus fetitei respectiva ca nimeni nu are voie sa dea in copilul meu,ca exista si alte modalitati de a rezolva problemele decat bataia...
in consecinta acum copilul nu se mai plange ca e batut...
acum nu stiu,poate ca vreodata oi fi zis mai in gluma ca poate sa-l urecheze daca nu e cuminte...si asta s-a interpretat ca poate sa-l bata....
asa ca acum nu mai zic nimic,nici macar de urecheala

melina si noua ne-a luat doamna o carte pt vacanta...de romana
si despre faptul ca e in lumea lui la calsa,asa e si Mihnea....
uneori e pierdut rau....
are momente cand e atent si momente cand e absent...cica atentie distribuita!

cand or reveni la normal?!

e firesc sa fie asa?

ma gandesc ca sunt inca prea mici(eeee ,sa nu radeti ca mie tot mic mi se pare ) si ca in timp or sa-si revna...

azi se pare ca au test la mate....am facut cateva ex....daca e atent le face,daca nu,nu...

oricum dimineata ma intreba ca daca nu ia Fb la test am sa-l mai iubesc!
normal ca am sa te mai iubesc i-am raspuns....numai ca o sa fiu cam suparata ca nu ai fost atent!

asa ca nu stiu.....e un fel de loterie daca e sau nu atent![;)

o saptamana frumoasa si...la cine vine vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ca veni vorba, saptamina trecuta o sun pe dna sa vad ce`mi facu cupilu` la scoala si la sfirsitul discutiei imi zice ca daca vad cupilu` zgiriiat pe obraz sa stiu ca e de la ea, ca are un obicei atunci cind is neatenti sa-i mizgaleasca cu pixu` rosu ei bine, acasa l-am vazut cum arata, avea doua zgiriieturi adinci si lungi de-a lungul obrazului si`n plus ionut era nedumerit ca nu stia de ce anume i-a facut asta. am vazut`o cu okii mei cum dracuie si`i pla_mu_ieste
edit, multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

carmen...adica ii da cu pixul rosu pe obraz?!
Doamne!!! mare-ti e gradina!!!
nu-mi vine sa cred....si-ti mai si spune?!
si tu nu iei masuri?
adica ce daca nu e atent?!
acum inseamna ca tb sa-l umilesti in asa hal?!
uite cati copii nu sunt atenti...al meu e la fel...si,cred ca mi-a pus Dumnezeu mana pe umar ca asa o doamna draguta si sensibila si buna a nimerit ca nu-mi vine sa cred...asta poate in compensatie cu educatoarelecare au fost niste monstii....

sunt pur si simplu ingrozita....sa-i injure si sa-i palmuiasca?!
pai ei ce sa invete de aici?
daca asa aud la doama zic ca asa e normal sa vb si ei

imi pare tare rau...si cred ca tb sa faci ceva....parerea mea!

Mergi la inceput