Discutii despre clasa I (partea a V-a)

Discutii despre clasa I (partea a V-a) | Autor: filofteia

Link direct la acest mesaj

Prima parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106350
A doua parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109288&whichpage=1
A treia parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112042&whichpage=1
A patra parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115234

Lista scolareilor de clasa I.

Bucuresti
mnarcisa---------- George Narcis

Violeta 69---------Mihnea-------------Scoala 128

Gabib------------- Alexandra

Bobita-------------Maria

Melinav------------Andrei

Preda vicky--------Dani----------------Scoala 126

Roxanal------------Maria---------------Scoala 171

dcop----------------Anamaria----------Scoala 172 "Sf. Andrei"

mikim--------------Karla----------------Scoala 195

Anuska-------------Ana-Claudia --------Scoala 117

LORE33-------------Mihai---------------Scoala 197

Alba Iulia
mmi---------------Mihai

Constanta
TinnaS.-------------Andrei

mishu n------------Rares

Cluj Napoca
Simonaflo----------Oana

Cugir
Sarrb----------------Raul

Galati
Mihmir--------------Robert-------------Scoala 31 GHEORGHE MUNTEANU

Iasi
Carmenp-------------Ionut---------------Scoala 23

Pitesti

Valipop-------------Maria

Anamaria-----------Bogdan

Piatra Neamt
Dora 78------------Amelia

lunna27------------Paul Marian

Oradea
Mirelacarmen-------Oana-------------Liceul Pedagogic

Targu Mures
Sense------------------Bogdan

Belgia
Nora-----------------Victor

Germania
Roxy-----------------Cristi

Kika---------------?

USA
Alintaroma---------?

Canada
Cricor----------------------?

RO
myk 75-------------Mihai

lilach-----------------Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Si eu sunt o indulgenta in ceea ce priveste boroboatele. Ba chiar ma amuza. Ma supar pe moment si dupa vreo 30 de secunde izbucnesc in ras. Si radem amandoi si ne pupam si reparam ce este de reparat.
Este pacat sa dramatizam niste fleacuri chiar daca pe moment ne dau batai de cap.

E super ca nu va mai doare burtica, e tot ce conteaza, da-l in colo de S. Eu i-am spus lu'Mihaita ca nu conteaza calificativele, trebuie sa le luam in considerare, dar asa orientativ.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Azi dna m-i s-a plans ca Ana vb in ore..... Ca pune mana la cap si cu spatele la dna da-i si vorbeste..... Uf! Leocoplast aveti?
Acu' trebe sa tinem "sfatul batranilor" si s-o lamuresc ca pauza e de vb si dupa ce termina orele....
Voi ce idei imi dati?

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!Filofteia si eu ma gandeam ca poate il doare burtica pt ca a fost stresat
stiu o fetita care zilnic avea greturi cand mergea la sc;dupa masa nimic.N-ar tb sa se intample asa ceva;ar tb sa le fie drag de scoala;cum deocamdata ii e Oanei.La noi sunt si scoli step by step,unde nu primesc calificative,nu sunt stresati.
Violeta,multumesc,sa stii ca nu citeste toate pag, intr-o zi dar dc ii place povestea ar sta pana o termina.N-am stresat-o niciodata legat de citit ,totul a venit de la sine,n-am fost in stare nici sa-i explic cum sa citeasca,la 5 ani,cand cunostea toate literele.De multe ori o intreb cum a fost cartea citita si-mi povesteste ,cu multe amanunte.Cred ca ar tb sa-i lasam,sa nu-i stresam pt ca vor invata ei,fiecare in ritmul lui,ce e important.In clasa cu Oana e o fetita care ia frecvent si s si i rar fb si b;dar ea spune cand o cearta dna ,ca stie sa scrie desi greseste la fiecare dictare,e un exemplu de gandire pozitiva .In final va sti si ea sa scrie si sa citeasca si nu se streseaza deloc.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mirela cata dreptate ai!!!
cred ca eu sunt f agitata si transmit asta si copilului!
aseara ne-am ciondanit ca nu mai voia sa refaca tema la mate(ce de dinainte de sedinta,la care a scris urat)....
pana la urma a scris-o si la final mi-a dat dreptate ca a scirs urat atunci si ca trebuia refacuta....
acum mi-a promis ca incearca sa faca literele si cifrele mai frumoasa,iar la semi a avut asa o tentativa ....nu e cum vreau eu dar e un inceput...spre bine

si de citit am citit dintr-o carticica despre planete....
usurel -usurel,nu citeste bine toate cuvintele, dar o sa se obisnuiasca...

filofteia,la chestia cu cititul enuntului si noua ne-a spus doamana ca o sa inceapa sa nu le mai citeasca....si mai rau ca pt tema de acasa va trebui sa scriem si enuntul...adica nu ca pana acum,doar rezolvarea si gata
si pt Ady,asa cum spune si Mirela tb sa-i sadesti multa incredere in el,mult optimism si multa gandire pozitiva....
eu recunosc ca sunt mai negativista decat fi-meu...el e de un optimism exagerat.....si f descurcaret!!!
ceea ce e bine,recunosc si incerc sa nu-l mai influentez negativ(ca eu am un defect de zodie,doar critic...uneori uit sa mai si laud )

felicitari pt cei 2 fb si la mai multi

pupici pt toate mamicile si pt toti scolareii muncitori

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Aseara am avut o experienta uimitoare cu Adi. Ne-am apucat sa facem dictare, ii spusesem ca-i dau numai cuvinte, (aveam eu in cap astea cu b, p, d) , asa ca el a venit cu o propunere ca pentru fiecare cuvant sa-i dau un punctaj pe jocul cu sageti. Are un joc cu sageti, din acela in care arunci sageti (habar nu am cum s-ar numi) si care canta diferit pentru fiecare punctaj (100, 60, 40, 20, 10).
quote:

Poti sa detaliezi putin cum ai facut?

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Azi dna m-i s-a plans ca Ana vb in ore..... Ca pune mana la cap si cu spatele la dna da-i si vorbeste..... Uf! Leocoplast aveti?
Acu' trebe sa tinem "sfatul batranilor" si s-o lamuresc ca pauza e de vb si dupa ce termina orele....
Voi ce idei imi dati?
quote:

Si fi-miu vorbeste prea mult. Problema este ca el inceraca sa abata discutia de la ore pe domeniile lui de interes... Educatoarea e foarte oripilata. Eu cred ca este normal sa vrea sa dicute despre ce-i place lui.
Doar ca: are deja 7 ani, la toamna incepe scoala si prevad o alta "oripilata" in persoana invatatoarei. Oricata dreptate i-as da, tot trebuia sa-i spun intr-un fel sau altul ca societatea nu accepta un astfel de comportamnet, ba mai mult, il sanctioneaza.
Asa ca m-am lansat intr-o tirada...
Iar el calm, asculta si apoi raspunde: "da, stiu mami ca nu trebuie sa vorbesc despre ce-mi place mie la ora de matematica, dar m-am cam lasat dus de val...".

Eu cred ca ei stiu ca nu este bine sa stai de vorba la ore, dar chiar si asa, pentru ca sunt copii, uneori "se lasa dusi de val". Si este asa de frumos, sa te mai lasi dus de val din cand in cand... O sa incerc si eu, cat de curand. Ce daca or sa se oripileze cei din jurul meu? Prietenii adevarati ma vor intelege.

alice

Mergi la inceput

Mergi la inceput