Discutii despre clasa I (partea a V-a)
Raspunsuri - Pagina 4
carmenp spune:
gabi, nu te supara da`s curioasa, mama fetitei ce a avut de spus? pen` ca asa ceva nu se face, ori ii inviti pe toti ori pe niciunu`, parerea mea
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
gabi, nu te supara da`s curioasa, mama fetitei ce a avut de spus? pen` ca asa ceva nu se face, ori ii inviti pe toti ori pe niciunu`, parerea mea
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
da.....e o intrebare!

numai ca din pacate am presimtirea ca mama respectiva nici nu s-a dat seama de "suferinta" celorlalti copii!(cei neinvitati)...
daca l-at vedea pe Mihnea cum plange si cum sufera poate ca ati intelege....
cateva zile(cand e ziua vreunui copil) imi tot spune ca abia asteapta sa fie si ziua lui si sa nu il cheme pe x ...sa vada si el cum e!!!
eu incerc sa-i explic de fiecare data ca nu asa se porcedeaza,ca poate nu e loc suficient in casa copilului,ca el nu a fost la gradi cu ei si nu-lcunoaste mama respectivului.....ca aia sau ca cealalata!
din pacate in sufletul lui ramane ceva si ...uite ca unii copi gasesc sa reactioneze violent!
e suficient ca unul sa se manifeste si sar si ceilalti "frustrati"...
cred ca nu se cauta adevaratii vinovati pt traumele lor interioare!

problemele sunt destul de complexe.....
insa bina ca acum stiu ...ca am citit aici ...la viitoarea sedinta am sa incerc sa vb cu doamna si chiar cu parintii ca invitatiile sa le faca in alt mod si sa nu fie afectati si cei neinvitati!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
carmenp spune:
vorbeam cu o tipa careia i s-a intimplat acelasi lucru diferenta este ca ea era prin liceu si`mi spunea ca s-a simtit ca un rahat, ma scuzati, ginditi-va atunci cum se simte un copil de 7 ani...
gabib spune:
Mama fetei si-a dat seama ca a gresit vis a vis de modul cum si-a instruit copila sa dea invitatiile si a motivat ca intentionat nu a invitat pe cativa, din cauza comportamentului lor.
A ramas dupa sedinta, impreuna cu invatatoarea si mamele nazdravanilor.
Exista si la noi la clasa 2 -3 grupuri de copii care au fost colegi de gradinita si care se cunosc mai bine.
Se pare ca acest "copil problema" avea aceleasi "apucaturi" si la gradinita.
Celalalt, merge la un curs de arte martiale/karate, si exerseaza cele invatate pe colegii de clasa - indemnat de "copilul problema".
Fiica-mea nu are colegi de gradinita in clasa, insa se intelege bine cu colegii de la semiinternat (sunt 10 copii, toti colegi de clasa, care stau impreuna pana la ora 18) - s-au legat prietenii intre ei, isi fac program comun si la sfarsit de saptamana; cu ocazia asta ne cunoastem si noi parintii intre noi si discutam problemele comune.
Sincera sa fiu nu-mi doresc sa fiu pusa in nici una din siuatiile de mai sus (mama de copil batut/bataus).
violeta69 spune:
eu una nu tin ca fi-meu sa fie invitat la toate petrecerile...
insa lui ii pasa...ce sa-i fac?
el sufera...e copil si nu stie inca....
mereu imi zice ca de ce pe el nu-l iubeste nimeni...ca afara de Marius,Andrei si nu stiu mai care ceilalti nu-l iubesc!
cum sa-i explic eu copilului ca iubirea asta nu e asa o chestie care vine cum vrei tu?! ![]()
pt el a iesi in evidenta este echivalent cu "copii o sa ma placa si o sa ma iubeasca"!!!
nu stiu daca -i lipseste iubirea.....poate ca-i lipsesc copii....sau cei apropiati!
e singur acasa, e singur in bloc,e singur la bunici...
se simte frustrat ....
il simt si incerc sa-i explic....nu preaintelege el...pt el viata e roz
si bine ca e roz!!!![]()
are si el prieteni la semi...dar nu sunt decat 3 de la el din clasa si acestea sunt fetite(celelalte doua)...
si aici e frustrat ca Ioana cand e la calsa fuge de el si sat numai cu fetitele
si-mi zice"vezi mami,de asta nu o iubesc eu pe Ioana ca ea sta cu fetitele si pe mine ma da la o parte!!"
ufff...e grea viata asta....si multe o sa aiba de tras....
dar eu ii spun in fiecare dimineata"nu te baga in belele,evita sa te tii dupa turma!! ![]()
eu stiu cum o sa le evite?
ca nu stiu....nu suunt cu el mereu sa-l apar...sa-l tin sub aripa mea 
va tb sa-si ia viata in maini si sa infrunte viata...depinde poate si de noi sa nu o ia prea tare in freza!
asa se ne ajute Dumnezeu!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
carmenp spune:
io am alta problema, de prin noiembrie ionut vine acasa cu chilotii uzi, adica toata partea din fata uda. nu stiu, tind sa cred ca in pauza are altele de facut decit sa mearga la wc drept ptr care ajunge in ultimul moment. acu`s in investigatii, i-am facut sumarul de urina a iesit ok, mai astept si urocultura, miine e gata. sper sa nu fie nimic dpdv medical, voi ati avut probleme d`astea?