Discutii despre clasa I (partea a V-a)
Raspunsuri - Pagina 16
Anuska spune:
Stai ca inca nu stiu daca merita felicitari! Poate doar pt ca citit si a stiut ce are de facut la test! Spuneti-mi si mie cand si unde vad si eu rezultatele, pe site-ul Cangurul? Ca am uitat sa intreb pe dna...... 
Ana, dupa ce a fost nevoita (tema data de invatatoare!) sa citeasca povestea "Fata babei si fata mosneagului" a spus ca nu-i mai place romana........., pentru ca dupa citirea si a povestii "Capra cu 3 iezi" sa declare ca a fost fraiera sa spuna ca-i place romana, ca acum o uraste! ![]()
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
carmenp spune:
felicitari pentru ca a participat, ca si-a batut capul si s-a zbatut ca raspunsurile nu se stiu inca. si felicitarile le merita toti care-au participat
cica la cangurul se afiseaza pe net, am cautat si io vineri dar n-am gasit nica
si ionu e cu dragostea`n cap de la gradinita, acu sufera ca una din fetitele de la centru nu`l iubeste pe el ci pe altu`, ehh, telenovela in toata regula;))
Anuska spune:
quote:
Originally posted by carmenp
felicitari pentru ca a participat, ca si-a batut capul si s-a zbatut ca raspunsurile nu se stiu inca. si felicitarile le merita toti care-au participat
cica la cangurul se afiseaza pe net, am cautat si io vineri dar n-am gasit nica
si ionu e cu dragostea`n cap de la gradinita, acu sufera ca una din fetitele de la centru nu`l iubeste pe el ci pe altu`, ehh, telenovela in toata regula;))
Tare haiosi mai sunt puiutii astia!
Si noi cand eram mici traiam cu intensitate orice, dar am uitat.
Ai dreptate, trebuie felicitati pt participare.

Deci mai vizitez si eu cand si cand sa vad daca au afisat ceva sau ba.....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
carmenp spune:
din cite zici ar tb s-o citesc si io;))
quote:
Originally posted by filofteia
Am plecat la Busteni fara o carte, cu gandul ca-mi cumpar acolo. Dar surpriza, singura librarie, avea doar 10 carti mari si late asa ca pana la urma am cumparat "Si tu poti fi supernnany" de Irina Petrea...Mi-a placut tare mult, am citit-o in doua zile, merita...Te face sa te simti mai ingaduitor fata de copil.
violeta69 spune:
filofteia,bine ai revenit!
ti-am spus eu ca Adi si Mihnea sunt ...argeseni![]()
el nu a facut 15 probleme,ca deja sarise 10 si altele cred ca le-a gresit!![]()
oricum nu mai coneaza..."ai invins mergi mai departe,n-ai invins mergi mai departe"cam asta i-am spus...si nu mai e nimeni stresat!
mai exista si la anu..si anul dupa la anu' etc![]()
noi sa fim sanatosi,ca de concursuri nu o sa duca lipsa...si in timp va fi f bun!
ufff...si la noi cititul e o corvoada!
dar nu-l las,la inceput va fi mai obligat-fortat!
poate-poate ii vine chef de citit...desi eu una ma cam indoiesc ca generatia asta va mai citi cu aceeasi placere cu care o faceam noi!![]()
dar incercam...
de cele mai multe ori citeste,a devenit o obisnuinta..cand nu are chef il mai las...e fortat,dar nu-si da seama![]()
mai avem putin si vine vacanta..si apoi inca putin si vine vacanta cea mare

eu o astept mai ceva ca el![]()
va pup pe toate,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
simali spune:
quote:
iar parintii au spus ca nu mai are voie sa se joace cu Adi daca noi nu-i facem exudat faringean
quote:
Eu i-as face exudatul. Daca prietena lui a avut scarlatina este posibil sa aiba si el; adica sa fie purtator de streptococ beta hemolitic si sa nu faca formele evidente de scarlatina. Poate insa sa faca mai tarziu forme grave de reumatism. E aiurea ca parintii aia ti-au spus chestia asta cu exudatul ca pe o conditionare; puteau sa discute frumos si prieteneste. Dar au dreptate sa fie speriati. Daca copilul lor face a doua oara scarlatina de data aceasta poate sa moara.
alice
violeta69 spune:
si Ioana,prietena lui Mihnea a fost suspectata de scarlatina acum cateva luni...
si mama ei nu ne-a trimis la exudat!!!![]()
poate ca io trebuia sa-i interzic copilului sa se mai joace cu Ioana!!!![]()
![]()
![]()
daca eram ceva mai 
asa ca...asta e....viata merge mai departe

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!