Durerea unei pierderi de sarcina (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Oana , felicitari !Sarcina usoara si bebel sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oanaaa felicitariiiii!!!!
cetii da pe fugarevin maine cu completari..
va pupp pe toate..

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Buna ziua tuturor!
Ma alatur si eu discutiilor de pe aici, desi nu prea stiu unde ma incadrez, la aspirante nu as zice ca nu prea mai am curajul sa sper..............
Am 34 de ani, am 5 sarcini pierdute si pt mine durerea pierderilor de sarcini este atat de mare incat imi este foarte greu sa vorbesc despre asta.
Sper sa ma primiti printre voi chiar si pt cateva discutii.,..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Bobo9, sigur ca te primim! Imi pare rau ca ai trecut prin acesta durere...nu pot sa iti spun decat ca iti sunt alaturi si ...fii sigura ca aici iti vei gasi multe prietene adevarate care te vor intelege!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Ninia81 eu sunt urmatoarea? Hai ca mai e o gramada pana la galerie. Oricum abia astept sa vina termenul sa-mi tin fetita in brate.

Baby r7 pe bambinuta mea cred ca o va chema Ana Maria. N-am stabilit inca nimic sigur. In sarcina asta am incercat sa nu-mi fac prea multe planuri, sa nu ma gandesc prea mult la marea intalnire, nici macar la nume nu m-am gandit eu, sotul meu a venit cu ideea si eu am acceptat-o oarecum.

Danangie imi pare rau ca ai probleme cu stomacul. Of saracuta de tine, si nici nu prea poti sa faci mare lucru sa-ti treaca.

Mav hai ca mai ai un pic si trec greturile. Din pacate trebuie sa trecem si prin aceste “placeri” ale graviditatii.

Bobo9 te primim cu mult drag, chiar daca imi pare rau de cate ori se alatura o fata grupului nostru. Atunci cand vei putea sa vorbesti despre tine, noi suntem aici sa te ascultam si sa-ti oferim un sprijin.

Pepsi ce faci?

Cristina Ana ce ne mai spui de Andreiut si de tine?

Va pup pe toate si va doresc in continuare o duminica placuta

Cristina 31+ viitoare mamica de

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Bobo9,

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Bobo ,esti binevenita si cand doresti poti sa ne spui problemele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mav, alinushca intru pe fuga ca sa nu va mai tin pe jar.am facut un test vineri seara si a iesit negativ, dar fiind facut seara eu inca mai sper la unul pozitiv.azi sunt Z29 din 30.de obocei aveam pete de prin Z25-26, dar acum nimic.mai fac maine dimineata un test.
revin maine ca acum sunt obosita rau, am umblat tot weekendul.

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc

in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Fetelor, va invit la o felie de tort si o cupa de sampanie...
Nu va apropiati prea tare ca-s racita cobza!
Va pup de la distanta!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput
Mergi la inceput