Fetele din jud. Hunedoara

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mei nu ma mai faceti sa rad ca imi trezesc fata
PS:e dincolo

Mai mai stati? Nu mergeti la nanica? Nu aveti barbatii pe langa voi?

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

..de ce razi Ramyteo?
nu ma crezi, ai?
mey eu vb serios...castigasem si habar nu aveam.primeam telefoane de felicitari si eu nik...anuntau astia la radio si ne intrebau unul si altul "voi sunteti?"
...scuze dar mi-e greu sa mai folosesc majuscule

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

...a luat tratamentul si-a facut pufurile si sforaie...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

ochi-verzi aoio da cu mainile cum stai, cred ca ai muschi mai da e grasunica ficata sa o

Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ramy pana una alta mi s-a umflat incheietura mainii drepte,dar cred ca si de la carutz mi se trage,ca l-am scos singura de cateva ori.Noroc ca stau la 1...

Mihaela ce norocoasa ai fost!Asa-s pestii,norocosi

Marami imi place si marea,dar aia de 'dincolo',daca s-ar putea,ca pe asta am tot vazut-o..

Mergi la inceput

Io si sotul am tras la sapa pana acuma , am avut treaba ca noah nu ne-am prea intalnit saptamana asta si nici sa vb nu am reusit asa ca in seara asta ne-am facut de lucru

Perlute

Mergi la inceput

s-au lungit ca la maimutza si deh sunt si grasa rau(eu)
ea nu-i grasa doar e rotunda la fata, ca-i si inalta, n-am mai masurat-o cam de multisor dar cam ar trebui si va zic(chiar sunt curioasa acu', dar n-o trezesc s-o masor) si in rest e scleptzi..îi numeri coastele...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

sa va fie de bine "lectura", Ramy!
Danuta, Mihai a fost norocos ca eu i-am zis ca nu cred in concursurile astea cu taloane...adevarul ca pana in vara n-am iesit din tara din e-N motive...
Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Hm , io am cam carat carutul , stau la et. 2 dar numai pe scari ca de ridicat.....mai greu, al meu e din ala de la TCM, si pe trei roti din alea cu camera si cu doua locuri adica in fata si spate , nu stiu daca stiti ei da cred ca am in poza carutul cu ficamea. No asta numai gol de abia il ridic dar sa mai fie si ficcamea.....aio

Perlute

Mergi la inceput

pai no te prezentai la culturism

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput