Fetele din jud. Hunedoara
Raspunsuri - Pagina 5
marami spune:

Distractie placuta fetelor! Va las voua tot muntele, eu vreeeeeaaaaaaau la maaaareeeee!!!
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
danuta36 spune:
Ochi_verzi te invidiez ca stai aproape si poti sa mergi oricand.Las' ca poate reusim sa ne luam masina si ajungem si la munte,mai bagam si un Uricani,ceva...ca Mihai mai are pe acolo vechi prieteni,colegi...
ramyteo spune:
Ei ce iti pasa ,ai dormit, eu m-am pus langa ficamea si nu a vrut nici cum sa se culce si binenteles ca m-am ridicat de langa ea i-am dat sticla si intr-un minut a adormit
si binenteles ca mi-a sarit somnul.
Acum mi se cam clatina ochii'n gura![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Pai mai fete de asta nu a vrut Marami sa intre in vb. ca ea vrea la mareeeee, poi mei acuma?
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Danuta mie sincer nu imi vine sa cred ca mai un pic si nu mai pot sa imi ridic printesita in brate, e grea mei....desii are numai 14 kg mie mi se pare greacand o duc in brate.
-icuri
va ofer cate ode relaxare si cate o
![]()
![]()
Perlute
Pai a mea deja imi pare grea si are doar vreo 7 kile.

ramyteo spune:
Danuta no iti dai seama ca atunci cand ajunge la 14 ti se lungesc mainile ca la maimuta![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
ochi_verzi spune:
Sall, Marami!
Danuta, pe ai nostri barbati îi cheama la fel
a si eu sunt Mihaela![]()
Marami, las ca nicio nu ma omor cu muntele si eu prefer tot caldura, ete eu vreau in Tunisia..am fost in vara.Mi-am pus termopane de la Gealan si-am castigat o excursie de 7 zile in Tunisia.A fost super fain...am ales noi perioada, am fost la un club de 4* a fost fain dar mai vreau..cred ca schimb si usile![]()
Diana 22.11.2004
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
Sall, Marami!
Danuta, pe ai nostri barbati îi cheama la fela si eu sunt Mihaela
Marami, las ca nicio nu ma omor cu muntele si eu prefer tot caldura, ete eu vreau in Tunisia..am fost in vara.Mi-am pus termopane de la Gealan si-am castigat o excursie de 7 zile in Tunisia.A fost super fain...am ales noi perioada, am fost la un club de 4* a fost fain dar mai vreau..cred ca schimb si usile
Diana 22.11.2004

va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Pai mai fete de asta nu a vrut Marami sa intre in vb. ca ea vrea la mareeeee, poi mei acuma?
va ofer cate ode relaxare si cate o
![]()
![]()
Perlute

ochi_verzi spune:
Noi avem 17,5kg dar in brte doar cand ne iubim sau ne jucam ca altfel nu mai rezista coloana...mi-a strambat-o pt ca ea n-a vrut in carucior...urla ca din gura de sarpe si lumea se uita la noi ca la urs si decat sa imping c-o mana caruciorul si in alta s-o car pe ea...am renuntat la carucior...
Diana 22.11.2004

-icuri