Fetele din jud. Hunedoara

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Si eu am dormit dupa -masa,de fapt toti trei...al meu doarme,trebuie sa se odihneasca,dimineata are conducere..si-asa e cam stresat

Marami ai fugit de la noi?

Mihaela tu de mult lucrezi in invatamant?Mi-a zis al meu ca a avut o prietena in Petrila,una Zilahi...parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Eh lasa ca lecturaram da acu ma certa ca sa ma duc in pat ca cica nu aude la tv de tastatura mea
Va pe toate si noapte buna!!!!!!!!!

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

nu-mi zice nimic numele...
predau de 14 ani...de la 18 ani.pe vremea aceea eram necalificata si am facut colegiu la blaj si lucram si uite asa...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Culturism ,hai?

Hai ca acu chiar ca am plecat la pitici

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

noapte buna, Ramyteo!..spune-i sa-ti ia o tastatura silentioasa si luminata din aia vreau eu acuma ca no mai arunc si privirea pe tastatura si lumina doar de la lcd...
Marami, unde esti?ai fugit?

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Danuta, dar Zilahi..lucreaza in invataman?

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Moamaa,ce m-ati facut sa rad...poate-i trezesc pe-ai mei,astia rup paturile,de cand dorm...

Nici pe una Mioara n-o stii?dar asta s-a maritat si a plecat in timisoara,parca..

Ramy somn usor!

Mergi la inceput

? sincer nu stiu...sunt 6 scoli in oras, orasul nu-i mare dar no, nu pot sa imi dau seama..e invatatoare sau prof?
stiu o inv care s-a maritat si-a plecat in TM, zaharela e din deva sau hunedoara parca...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Nu lucra,era studenta in Petrosani,Zilahi.Cealalta lucra in inv. era invatatoare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

Nu lucra,era studenta in Petrosani,Zilahi.Cealalta lucra in inv. era invatatoare.

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

nu stiu..numele nu-mi spune nimic si singura inv ce o stiu de-a plecat in TM e cea de care ziceam dar are copil mare...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput