Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)
Raspunsuri - Pagina 9
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by laureta
Cred ca avem subiectul cel mai linistit din forum
asa este,
an electoral: ati votat?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mephala30 spune:
Laurina, multumesc, Iustin a reinceput gradinita, Teodor a terminat antibioticul dar mucii sunt tot prezenti.
Tu, cum te mai simti?
Cameliaaaa, hai sa semnezi condica!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
bertha spune:
Am citit cu sufletul la gura ultimul capitol!
Laureta, ai gresit, suntem cinci, vine si la noi barza!!!!!!!!!! Cred ca pe undeva pe la mijlocul lui nov, promit sa revin cu detalii cand am mai mult timp.
tuturor!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
laureta spune:
Bertha supeeeer veste, sarcina usoara
Cred ca a fost ceva in aer
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
monet spune:
citesc de fetici cu burtici si mi se umplu ochii de lacrimi de bucurie! felicitari, inc-o data, laureta, nally, alus, gabitza si bertha! sa fie-ntr-un ceas bun, pentru fiecare, si sa va "vedem" cu prunci frumosi si sanatosi!
eu am inceput ultimul semestru din anu' 1 la scoala saptamina trecuta si-l termin in 6 saptamini. nu m-am putut abtine sa stau departe de minunile mele si m-am aruncat pe avion joia trecuta sa petrec weekendu' cu iubitele mele si cu tata lor . aveti mai jos poze de simbata.
va pup!
diana, ce se-aude cu lego duplo al tau?
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
mephala30 spune:
Bertha, felicitari, ! Sarcina usoara si bebe sanatos!
mephala30 spune:
neatza.
Monet, ft. faine pozele la malul marii.
Participam la concurs:
Irinusha spune:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ploua cu "burtici!!!! Ce fain, ce fain!!!!
Gabitza, Bertha, felicitari din inima!!!!!! Bb-i sanatosi si sarcini usoare!!!! Ce ma bucur ptr. voi!!!!
Mai, voi v-ati vorbit? ;)
Carmen, ma bucur ca-ti sunt baietii bine!
La copii rasfatati nu ma bag cu sfaturile, ca si eu am unul, deci nu ma pricep ;) ... eu incerc acum sa vorbesc cu Cris si sa-i explic ce astept de la el. Eu zic ca intelege ... ca nu vrea sa priceapa e alta chestie.
Mona, bafta in continuare!!! Ce faine poze ... fete frumoase ... si vreme, de-mi vine sa ma mut la tine :) Aici nu se mai vede cladirea din fata de ninsoare. Bine ca am avut o iarna de cacao, incepe si primavara tot la fel. De cateva zile e mai frig decat in decembrie, acum si ninsoare .... imi vine sa-mi iau campii!
La noi totul ok. De Pastele catolic am fost la mama in München ... de atata frig am amanat plimbarea la Legoland, am fost doar la gradina zoologica ptr. ca au promis organizare ptr. copii. Si a fost organizare de toata jena ... oua nu s-au cautat, au mimat ceva asemanator ... doar ca se pictau copiii pe fata (dupa ce stateai la coada de te saturai). Dar copiii (ca am mai fost cu niste prieteni si baietelul lor) s-au distrat, deci a meritat ca am inghetat pe acolo ;) Promit si poze.
Multumim ptr. voturi! Nu trebuie sa ne votati asa de dragul nostru ... doar daca va plac pozele, va rog! Ne gasiti la pag. 13 si 36.
Dispar, ca se bazaie fataita! Pupici si o saptamana faina!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Berta Chiat ma gandeam la tine zilele trecute ca nu ai mai dat pe aici. Felicitari pentru sarcina, bb sanatos si mancacios.
Monet Bafta in ultimul semestru. 6 saptamani trec repede. Spor la invatat si mai apoi la rasfat cu fetele si sotu.
Irinusha brr, zapada? Nici la noi vremea nu-i prea buna. O zi soare, o zi frig de iti iei geaca de iarna pe tine si apoi mori de cald. Si asa nu-mi place...
Bia mea a inceput sa faca din ce in ce mai multe prostii. Aseara a scris cu pixul pe perete, asa ca i-am dat un burete si am pus-o sa stearga. A stat si a frecat pana nu a mai putut. Nu prea i-a convenit situatia mai ales ca obosise de atata frecat.
Si am primit si o veste buna de la gradi. De ieri au inceput sa faca "euritmie". Un lucru bun, mai ales ca stau foarte prost cu optionalele pentru ca nu prea sunt profesori care sa predea in sistem Waldorf.
Va dau si ce am gasit despre euritmie.
Euritmia este o forma de miscare frumoasa, care completeaza stradania metodicii Waldorf de a introduce artistic fiecare continut, fie el notional sau de formare a deprinderilor.
Euritmia însasi este o arta: vorbirea si a cântatul reprezentate vizibil, folosind ca instrument de redare corpul uman. Ea aduce în fata ochilor intervale, tonuri muzicale, sunete rostite printr-o curgatoare si expresiva gestica a bratelor, a palmelor si a corpului, într-o unitate dinamica.
A doua latura a euritmiei este cea didactic-pedagogica, fortificând copilul întreg, asa cum este el privit în pedagogia Waldorf. În timpul orelor de euritmie, copiii mici interpreteaza prin miscari sugestive mici întâmplari sau povestiri. Pe masura ce cresc, ei dobândesc abilitatea de a-si controla gesturile bratelor, formele de deplasare cu pasii si reusesc sa dea forma prin miscarea bratelor si a picioarelor unor ritmuri, unor sunete care cer gesturi specifice.
Piesele muzicale sau poetice care sunt transpuse euritmic rezulta din translatarea tonurilor sau a sunetelor în gesturi precise, de conotatie specifica. Nu se cer posturi, ca în balet, nu se cere un mimetism, ca la vârstele mici, ci se cere o întelegere a mesajului, a sunetului corelat cu mesajul si cu gestul, a costumului si culorilor acestuia cu întreaga semnificatie a gestului artistic.
Elevii sunt îndrumati sa înteleaga semnificatia ritmurilor, sa o aplice, odata cu instrumentalizarea trupului pentru expresia artistica. Exista si un al treilea domeniu al euritmiei – cel terapeutic – latura de sine statatoare folosita în tratarea diferitelor deficiente.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
DianaR spune:
Mona, multumesc de intrebare, poti sta linistita, Alina (Irinusha) m-a ajutat si le-a cumparat de pe Ebay. Saraca de ea atata am batut-o marunt la cap, cred ca prea curand nu se mai inhama ea la a ajuta o geamana la cumparaturi . Dar ea a fost absolut minunata si f f f draguta si m-a ajutat! Iaca zic si aici in gura mare multumeeeesc!
Mona, sunt minunate fetele tale si pocnesc de ciuda cand le vad la plaja si la noi e frig, bate vantul si cade lapovita. Sunt tot mai frumoase si seamana... Nu te intreaba lumea daca sunt gemene)ca eu patesc cu ai mei nu de alta te intreb, desi zic eu ca e evidenta diferenta de varsta...).
Bertha, felicitari! Aici se intampla ceva (sa fuuuuugiiiim ).
Nico, interesanta metoda de care vorbesti.
V-am pupat si multam de voturi!!!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete