Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
anacami spune:
Buna!
Felicitari Gabitza,felicitari Bertha! sarcina usoara,sa fiti sanatosi! Observ ca multe mamici de bb1 primavaro-varatici au schimbat macazul pe bb2 de toamna-iarna .Daca mai asteptam si eu un an, eram un grup zdravan
Nally,Laureta,cum va mai simtiti?
Carmen, sunt prin zona din cand in cand, imi este o lene de forum (de neinchipuit ceva timp in urma ).Nu am niciun motiv (vreo cearta ceva
), pur si simplu imi este o lene "de ma doare".
In rest,toate merg excelent (bine,inafara de tonajul meu care ma macina si la fizic (dureri de glezna) si psihic).Stau si ma gandesc cum sa scap de vreo ..20 kg numa'.De iesit ies cu caruciorul si dau cateva ture de cartier in pas alergator ,de mancat nu orea mananc..As vrea sa ma duc la aerobic-pilates, dar este cam departe de casa si deja cam sar calul sa o rog pe soacra-mea sa stea si pt. asta cu Stefi (sta cu ea cand il duc pe Sebi dimineata,pentru alte treburi urgente pe care le mai am..).
Eu sunt fata strangatoare din fire- pun usor si dau extrem de greu kg de grasime
Despre copii:
-Sebastian se face tot mai intelegator (ptiu-ptiu, sa nu-l deochi), desi mai are si perioade de agitatie maxima.Si ca sa va faceti o idee, va spun ca dupa ce ne-am chinuit cu el sa stea cateva ore la gradinita, acum ne-a cerut singur pijama ca ar dori sa doarma acolo. Dorinta i s-a indeplinit "imidiat" (vorba lui), are deja o saptamana de program lung!!! Prima zi a fost euforia de inceput, in urmatoarele zile a mai marait el nitel dar nu a avut ce face- si-a facut-o cu mana lui .
Stefania este o scumpa, imi vine sa o smotocesc tot timpul.Este cumintica, ii place mult in brate ,aproape ma implora sa o iau din patut- scoate niste sunete de disperare, da din aripioare precum un fluturas. Cand o luam in brate, toata lumea este a ei, zambeste satisfacuta si mandra tare intoarce capul in toate directiile sa nu scape nimic.
A inceput si ea sa stie una-alta, este curioasa si atenta.Sunt indragostita! ma minunez in fiecare zi de cat de neajutorati pot fi, de cata nevoie au de noi, de inocenta lor.
Cu papa mi se pare ca nu mai mananca cine stie ce laptic (san, i-am dat si lapte praf), ma gandesc ca in curand sa incepem diversificarea (bine, una doua lingurite de suc, supa).Initial ma gandeam spre 6 luni, acum cred ca nici la 5 luni si ceva nu-i o tragedie, mai ales ca saliveaza cand ne vedem ca mancam ceva, intinde mana sa prinda, mesteca in gol.
Diana,Carmen, sau alte fete cu diversificarea mai recenta: cand si cu ce ati inceput?
Hai ca m-am contrazis: mi-a iesit un ditamai mesajul, desi ma plangeam de lene acuta !!!
Va pupam pe toti!
Camelia, Sebastian si Stefania
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anacami spune:
Nicoleta,bafta! nu prea am inteles despre ce-i vorba...un fel de "limbajul trupului" ?
Monet, am vazut o explozie de bucurie si frumusete!sa iti mai spun o data ca sunt indragotita de Maya (nu de frumusetea fizica, ca nici surioara ei nu este mai prejos; are un fel de a fi care imi place mult, din ce pot sa vad in poze) ?
Irinusha,ninge??la noi au inflorit copacii, miros super!din pacate,se pare ca vine din nou vreme urata...sa nu strice mugurii si florile
Laurina,eu cu cat il ignor mai mult, cu atat devine mai linistit-acest fenomen se intampla mai de curand. Chiar devine mai bun, incearca sa imi castige/atraga atentia. Mai face cate o prostie, ii spun ca m-am suparat si nu vreau sa mai vorbesc cu el- se linisteste si imi spune "da mami, eu te iubescccc" (cu intonatia de rigoare, mai plangacioasa).Repet,asta in ultimul timp,cred ca s-a mai schimbat datorita gradinitei.Am incercat si inainte, dar cu niciun rezultat, cand i se punea pata nu auzea, nu vedea nimic,urla si se tavalea pe jos.Mihnunita mai merge la gradinita?
Irinusha spune:
Ne-am intors de la zapada, inghetati toti trei ... ne-am dat intalnire si cu o vecina si baietelul ei, asa ca s-a jucat putin Cris si eu am scapat de tras prea mult de saniuta.
Aici poze de azi. Cica e primavara ...
A aparut si un fotograf de la ziarul local sa faca poze la singurele nebune din parc ... cica aparem in ziar. Daca da, scanez si va arat
Cami, pe mine nu m-ai intrebat, dar ma bag in seama. Io am inceput la Melie pe la 19-20 sapt. (deci putin inainte de 5 luni), dar usor, usor. La Cris m-am grabit mai mult. La Melie a fost mai greu, dar n-am stresat-o. Acum papa aproape de toate ... e curioasa sa guste, dar nu papa mult, ma intreb cu ce creste ;)
Edit iar ca am uitat sa-ti spun cu ce am inceput: morcov. Am tinut-o asa vreo 3-4 zile, dupa care am introdus cartoful, iar am stat asa cateva zile si tot asa. La inceput numai legume, fructele pe la 5 luni si ceva. Poti incepe si cu cereale, cred ca-i mai usor asa. Si binenteles ca doar cateva lingurite ca impingea cu limbuta mancarica din gurita ... pana a inceput sa priceapa cum merge treaba. Cand am introdus mai multe legume am inceput si cu carnita, dar nu mai mult de 2 ori/sapt., ca-i prea greu ptr. rinichi. Pe la 7 luni lactatele, oul/galbenusul pe la 8 luni, etc.. Vezi ca e un subiect cu diversificarea ... o mamica "Gravidutza" parca l-a deschis. Succes!Pupici dulcetei!
Diana, , daca mai ai nevoie te ajut cu placere :) Iti trimit mail sa-ti explic cum e cu autobuzul si astept sa-mi trimita ultimul datele bancare (lipseste ceva si i-am trimis intrebare) sa transfer banii. Deci acum astept.
Nally, tot uit. Cum te simti? Greturi, ceva ciudat? Si profita din plin ... eu ma oftic si acum ca nu l-am stresat pe al meu barbat cu pofte sau alte cele ...
Pupici si sanatate multa!!!
Edit, ca am uitat. Pe 1 aprilie (si sper sa nu fie gluma ;)) incepem inotul. Ne-am inscris, dar n-am mai apucat locuri, ne-au pus pe lista de asteptare ... si cica au mai format un grup. Asa am apucat si noi. Sunt curioasa cum o sa ne descurcam si cum o sa-i placa ... acum e incantat tot, dar il cunosc mai bine ... sigur o sa-i fie frica sa sara in apa, si tot asa. Dar na, incercam si noi.
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
anacami spune:
Irinusha,
sincera sa fiu, tocmai ma gandeam la ele ca au alaptat mai mult exclusiv- si imi faceam mustrari ca eu m-am delasat...
Nu mai fi suparata cu iarna, se pare ca lui Cris ii place extremmmm de mult! radiaza de bucurie acum chiar ca plec, ne pregatim de iesit afara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tnicoleta/tnicoleta.jpg)
tnicoleta spune:
Ha, ha...
referitor la subiect linistit. Pai cand nu suntem deloc, cand scriem ca sa plezneasca de invidie celelalte subiecte
Cami Ceva de genul asta. cica ii aduce mai mult in armonie cu starea de spirit, ii linisteste si ii invata sa se explime si prin gesturi. Sa vedem ce o iesi.
Irinusha Bafta la inot. Dupa atata frig o sa vina si soarele. Frumoase poze.
Am reusit si noi sa gasim un instructor de dans. Cursurile vor incepe in toamna cu o grupa de pitici incepatori. Bia trebuie sa stie sigur care este stanga si dreapta, cum sa se intoarca. Floare la ureche pentru ea ca o mai invata si Stefania.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
cateva poze recente
ma duc sa vad pozele Irinushei, revin...Teo sta incolacit pe mine,
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bebe Beca/Bebe Beca.jpg)
Bebe Beca spune:
Hop si noi...
M-am uitat la poze... Carmen si Mona, copilasii vostri au asa ochi frumosi
Irinusha, mare distractie la sanius! Dar nu as putea spune ca e prea dragutz sa ai zapada la sfarsitul lui martie, mai ales cand abia astepti primavara si caldura...
Felicitari burticilor noi, sa aveti o sarcina usoara si frumoasa. Cochetam si noi cu idee unui alt bebelus, de fapt ne gandeam ca ar fi frumos sa avem 3... Dar, usor de facut, greu de crescut...
Rebeca are, in continuare, probleme cu caca. Face foarte rar, i-am oprit dulciurile si acum insistam pentru o alimentatie mai corecta. Sa vedem cum o fi. Si trebuie sa ii facem o coprocultura.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
mephala30 spune:
Ioana, multumim.
Activia ai incercat? Sau nu e voie la varsta asta?
Irinusha, dar e zapada in toata regula la voi. Am vazut fratiorii scumpi la sanius.
Camelia, diversificarea am inceput-o pe la 6 luni, cu suc de morcov. Apoi suc de morcov cu mar, legume, banana...am uitat, .
v-am spus ca Teodor e stangaci?
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bebe Beca/Bebe Beca.jpg)
Bebe Beca spune:
Carmen, tocmai astazi i-am cumparat activia. Nu stiu daca merge la copii, dar cred ca nu are ce sa ii faca rau. sa speram ca o sa aiba rezultat.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Irinusha spune:
Carmen, asa imi place ca nici ai tai nu seamana intre ei ... bine, in afara de ochisorii superbi. Imi place mult blondutzul tau, e frumusel foc! Stangaci spui?! :) Aici gasesti foarfeci si stilouri ptr. stangaci ... eu tot ma intrebam cum scrie o prietena cu stanga, tinea si caietul total ciudat ... na, mai special baiatul tau. :)
Ioana, nasol cu constipatia asta. Am auzit si eu de copii, care de frica ca o sa-i doara funduletul refuza sa mai faca, kkutza stand in colon se intareste si mai tare (colonul absoarbe lichidul) si tot asa. Noi rezolvam problema cu Actimel de la Danone. Nu-s eu fan Danone, dar cu reclama asta nu pot sa-i dau altceva, el vrea frate doar Actimel rosu. Incearca, sigur o sa faca mai usor.
Nico, si noi vrem sa-l dam pe Cris la dans. Deja vorbisem sa faca o ora de proba prin aprilie, dar cred ca amanam daca face si inot ... de fapt vedem cum ii place in apa, cum ma descurc cu amandoi dupa mine ... Oricum, nu-l ia inaite de 4 ani.
Si apropos, va dati seama ca urmatorul subiect il putem deschide la copiluti? Acum face Sebi lu' Nally 4 anisori :)
Zapada s-a dus, tot ninge, dar nici macar pe iarba nu se mai asterne .... bine ca am fost inspirata sa merg de dimineata cu ei afara, ca iarna asta n-am avut zapada. Ciudata vreme....
Pupici!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)