Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)
Raspunsuri - Pagina 11

monet spune:
uau, irinush, ce veselie la zapada! bine c-ai prins pozele sa le zici "primavara cu zapada 2008". ce mari sint copiii! m-am tot uitat si m-am minunat..... ce miracole, roboteii astia cu idei si pofte!
ce mai face boby? ce mai faci tu? eu intreb ca n-am mai dat pe-aici o vreme si chiar mi-e dor de voi....
mephala, frumosi baieti ai. stiu, am mai zis, da' nu ma pot abtine. pupici multi si indesati!
bebe beca, saracuta rebeca. sint sigura ca fetele ti-or zis deja de cereale si iaurt, prune uscate si multe lichide. dac-ai putea sa-i dai legume si fructe, ar fi super. ale mele maninca mere si banane cu gramada, mai putin legume: din toate, cele mai binevenite sint "frunze verzi" (salata) mai ales cind ma vad pe mine ca maninc. ii de-ajuns una din fete sa vrea ceva, ca cealalta imediat vrea si ea. doua maimutele am
anacami, esti scumpa cu ce spui. si stiu exact ce vrei sa zici, ma mir ca reiese din poze asa ceva, dar maya are intr-adevar un magnetism deosebit. pusici iubitilor tai!
lia face progrese uimitoare la scoala. stie sa-si scrie numele fara nici o jena si-l semneaza pe toate desenele si picturile ei, stie sa aranjeze toate literele alfabetului de la A la Z si numerele de la zero (!) la 20). recunoaste cuvinte scurte in engleza (fara poza linga ele) cum ar fi: cat, house, dog, frog... multe, multe (avem si puzzle-uri cu format de cuvinte cu si fara poze). la capitolul "arta" ma lasa cu gura cascata... ma uit cum deseneaza, dup-aia vine cu acuarela si-i iese o piesa de nu mai prididesc cu inramatul....
maya tare vrea s-o imite pe sora-sa, dar inca nu-i la nivelul de rabdare al liei. oricum, are si maya setul ei de litere de alfabet si numere, asa ca le incearca si se munceste sa reuseasca.
amindoua fac toate "pentru tata" sau "pentru mama". asa, obiectul capata o semnificatie de dimensiuni universale
ma duc sa lucrez la un proiect. azi am scoala doar intre 1 si 4pm. dup-aia ma duc s-o vizitez pe lotti, dadaca lui liutza, vizavi de unde am locuit noi acum 3 ani.
va pup!!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

madutza spune:
laureta, nally, alus, gabitza si bertha!....si madutza (aprox. 30.11.2007)
fetelor, am niste senzatii ca la ciclu. stiu ca sunt un fel de contractii. sa ma ingrijorez? o fi normal. nu mai stiu de acum 4 ani...
Madutza,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

laureta spune:
Nu imi vine sa creeeed Suntem 6 burtici.
Madutza felicitari, sarcina usoara. Poti sa iei No spa sau scobutil ( eu iau supozitoare), nu te lasa cu dureri. Cand mergi la echo?
Diana sa fugiti zici? Vine potopul de bebei
Irinusha ce zapada faina, spor la inotat.
Mephala, ai baieti frumosi , fata cand vine
?( vezi ca e perioada fertila:))
Monet, pupam printele frumoase si destepte, si mamica lor frumoasa
Anacami bafta cu diversificarea, si io tot morcovul stiam primul
Bebe beca o lingurita de miere dim pe stomacul gol, poate merge la Rebecutza
Tnicoleta, pina la cat este programul lung la gradi la voi?
Eu am fost la doct mea, s a uitat pe analize si echo de la Iosup (nu prea vrea ea sa ma duc la Iosup). Si m a urcat si pe masa
Concluzia este ca suntem bine si eu si burtica, cica n am voie sa ma ingras. Avem voie la "prostioare" bland ( io zic ca asta e semnul cel mai bun ca totul este ok, nu-i asa?:)), oricum eu sunt speriata de bombe la sarcina asta cum a venit, si ce probleme au fost.
Ma mai duc pe 5 aprilie si imi da si trimitere la triplu test.
Intrebare voi ati avut candida in sarcina, ati tratato? Mi a iesit la analiza candida ( doctorita zicea ca din cauza sarcinii si a utrogestanului), eu nu simt nimic nu ma deranjeaza, mananca, ustura nimic. Doctorita mi a dat Clotrimazol ( parca). Nu prea vreau sa bag nimic langa bb daca nu ma deranjeaza...hmmm
Laureta bb2si galusca Inisa
(10 iunie 2004)

mephala30 spune:
Madutza, felicitari, si sarcina usoara!
Laureta, da, am avut candida in sarcina, dar am tratat-o superficial cu Canestene (la sfatul medicului: atat, o vom trata dupa ce nasti, )
fata...poate la anul sau peste doi ani...
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

DianaR spune:
Oho, inca o graviduta! Madutza, felicitari! Mey, dar chiar asa, 6 gravidute deodata...
Irinush, . Hai ca pana la urma ii bine. Macar aveti zapada calumea si se distreaza copii. Pot spune ca si in fata pozelor voastre am pocnit de invidie, macar sunteti la sanius...
Laureta, da e de bine daca aveti liber la prostioare!
Carmen, ti-am vazut frumosii, am mai scris si dincolo. Frumosi ca mamica lor (dar se cere o faaaaaata!)
Mona, cred si eu ca esti tare mandra de lia! Merge la o gradinita Montessouri, nu? Parca asa imi aduc aminte... ma gandesc ca si asta o ajuta f mult. Pe aici nu prea sunt sau sunt printre cele mai scumpe, m-ar fi tentat si pe mine.
Pupici la toata lumea!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete

monet spune:
madutza draga!!! felicitari, frumoaso! sa fie-ntr-un ceas bun. ce mai face ana-maria? unde v-ascundeti, fetelor?
laureta, io am avut candida la prima sarcina. parc-am luat un tratament usor, parca era ceva cu "t".... pe reteta. mi-a trecut un-doi. nu lasa netratat, ia clotrimazolu' si dup-aia vezi. dupa ce-am nascut, n-am mai avut nimic (am luat medicamentul cam prin saptamina 10).
diana, da, lia merge la montessori si din toamna merge si maya acolo (acuma maya-i la o gradi normala ). intr-adevar, pare ca progresele liei sint uimitoare, cel putin pentru mine.
pupam mamicile, copiii si burticile
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

mephala30 spune:
Neatza, haideti la un ceai verde.
La Iasi ninge!
votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

tnicoleta spune:
Buna fetele
Mei, se adevereste dedicatia Irinushei. Ploua cu bbi...
Felicitari Maduta bb sanatos si mancacios.
Si ca tot suntem la bbi, aseara il tinea sotul in brate pe Stefanel si se juca cu el si io tatonand terenul, l-am intrebat cand ne apucam de urmatorul. De data asta n-a mai zis ca e suficient Bia dar ca din lipsa spatiului ar fi bine sa amanam putin.
Irinusha Io, zic ca o sa mai schimbam un capitol pana atunci. Cu atatea vesti bune sa tot scri.
Monet Felicitari Liei. Mai, ce fata desteapta ai, iar Maya nu se lasa mai prejos. scumpetelor.
Laureta Ma bucur ca sunteti bine. Programul la gradi este pana la 17.30 teoretic, sunt parinti care ajung si mai tarziu, aproximativ 18.00. Noi am facut deja si reinscrierea si au afisat si programul de inscrieri pentru anul urmator.
Carmen Multumesc de ceai, da parca tot as bea o
Azi am ajuns foarte tarziu la gradi. Am plecat si noi cam tarziu de acasa si a fost si foarte multa politie pe strada si a trebuit sa ocolim. Asa ca Bia a pierdut masa de dimineata
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Bebe Beca spune:
Madutza, felicitari pentru burtica!!! 6 gravidutze, nu-i gluma!!!!
Mona, foarte faina treaba cu Lia. Este o incantare sa vezi astfel de progrese. Am gasit si in Bucuresti o gradinita, costa 1350ron/luna... :(
Rebeca este la teatru acum, nu a facut caca inca, are deja 6 zile. In seara asta o sa ii pun supozitor. Iar am uitat sa luam recipient pt cacutza, pentru coprocultura.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Irinusha spune:
Buna fetele dragi!
Am vorbit cu Madutza ... na, s-o felicit live. E bine, fara mari schimbari pana acum ... Ana se bucura de fratior/surioara. Si mamica tot asa :)
Io sunt cam asa: ... cand am fost eu cu burtica n-ati avut chef de bb2 sa am si eu cu cine vorbi :(
Noroc cu Cami, ca am avut si eu pe cine zapaci de cap ;)
Laureta, eu la Melie am tot facut candida ... si am tratat-o cu crema/supozitoare cu clotrimazol. Spala-te doar cu apa, nu mai folosi sapun sau geluri intime ... si ptr. spalarea lenjerie intime nu mai folosi balsam. Astea au fost sfaturile ginecologului meu, de cand il ascult nu am mai avut probleme. Succes!
Laurina, cum te mai simti? Sper ca esti bine! Mihnunita ta tot asa! Te pup!
Nico, tinem pumnii sa rezolvati cat mai repede cu casuta vs., sa va puneti si voi pe treaba! Voi aveti voie sa duceti copilul la gradi cand vreti voi? Ca aici e program fix, copiii trebuie sa apara la gradi intre 8-8.30, dupa care se incuie usile ... s-ar putea sa-ti deschida, nu stiu ca n-am intarziat pana acum. Se procedeaza asa ptr. ca incep programul si i-ai deranja.
Carmen, ca de cand vreau sa te intreb. Tu ce ceai verde folosti? E varsat sau in plic, cu aroma sau simplu? Cum ti-am mai spus, mi-am cumparat si eu - pliculete simple - si parca n-are gust. Trebuie sa iau varsat si ceva special? Multumesc de raspuns!
Mona, isteata foc Liuta! Cum a fost la fosta dadaca? :)
Sarut-mana de intrebari, noi suntem bine, cum ne stii ... nimic nou. Cand o sa am mai mult timp incerc un mail. Pupici si bafta in continuare!
Burtici dragute, cum va simtiti? Ce mai faceti? Hai, treceti aici la povestit sa mai retraim si noi prin voi perioada cu burtica!
Va pupic, o zi faina si copii sanatosi!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)