Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)
Raspunsuri - Pagina 12
tnicoleta spune:
Irinuha Teoretic si la noi este program maxim pana la 9.00 sa ajungi, atunci se serveste masa. Dar cred ca tin cont si de faptul ca foarte multi copii nu stau aproape de gradi si se mai tine cont si de trafic. Gradinita este in Piata Romana, deci in buricul Bucurestiului, nu cred ca locuiesc foarte multi asa de aproape.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
ce voiam sa va intreb: voi ati cerut dreptul de a primi un salariul bonus la nastere? Io am ajuns in instanta sa-mi cer drepturile, am avut azi prima infatisare. Sa vedem sentinta, is curioasa...
Irinusha, beau ceai verde la plic. Inca sunt in perioada incercarilor, am probat mai multe marci (Lipton mi se pare cel mai bun pana acum), mi-a placut si ceaiul verde cu lamaie (e mai baubil). Acum am unul cu iasomie, nu-mi prea place...
am fost si la medic, Teodor s-a trezit iar cu ochisorul lipit.
Ce sa mai zic... a primit biseptol (nu i-au trecut mucii, nici tusea), nici nu stiu daca sa-i dau, abia am terminat antibioticul.... Dupa amiaza avem programare la oftalmolog.
votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
DianaR spune:
Carmen, eu n-am cerut si nici nu mi s-a dat. Ca la toti bugetarii si la mine si la tine e aceeasi situatie. Numai ca eu n-am ajuns in instanta.
Cami, eu am asteptat pana la 6 luni la Timi dar era alaptata exclusiv. Am inceput cu cereale, apoi legume si in cele din urma fructe. La noi oricum diversificarea a fost un dezastru, Timi n-a fost si nu este mancacioasa.
Laureta, eu am avut candida in sarcina la amandoi si am primit tratament. Dar era in trim 2-3, nu in primul trim.
Ioana, saracuta Rebeca... Ce-ati mai incercat?
Merg sa ma intind si eu cu pruncii un pic. V-am pupat!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Madutza, FELICITARI pentru sarcina. Sa ai parte de o sarcina de vis, de o nastere pe masura si de o bebelina (ce-mi venii?!?!??!) la fel de frumoasa ca Mariuca.
Cred ca mai sunt si alte gravidute pe care nu le-am felicitat pana acum. La ritmul in care se anunta gravidutele pe aici, nici nu este de mirare... Oricum, felicitari tuturor si bebelici sanatosi si norocosi.
Mona, ti-am vazut fetele frumoase. Am remarcat ce slabuta este Lia... Tu iti faci griji? Eu il pipai toata ziua pe Tommy sa vad daca i se simt oasele (el este TARE mofturos la mancare si cam slabut...).
Oricum, bravo Liei pentru progrese. Si Tommy isi scrie numele, citeste, etc. El este la o gradinita obisnuita. Noi ne-am ferit de Montessori mai ales datorita faptului ca nu sunt recunoscuti (metoda) de catre sistemul traditional scolar si copiii, vrand-nevrand, tot in sistemul traditional ajung in cele din urma. Am auzit multe pareri contradictorii legate de metoda Montessori, plus ca nu este ceva standardizat (fiecare gradinita/scoala aplica metoda cum crede de cuviinta). Eu stiu?!?!?
Va doresc o zi frumoasa in continuare.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
anacami spune:
Buna!
Multumesc fetelor! La Sebi am inceput pe la 5 luni jumatate cu suc de morcov si apoi combinat cu mar.
Si pe Stefania am alaptat-o exclusiv ceva timp, dar cam face mofturi si i-am bagat si formula.Desi alaptam exclusiv mi-a venit ciclu f. repede- la vreo 2 luni dupa nastere; la fel a fost si la Sebi. In perioada cu pricina Stefania nu vrea mai deloc san in timpul zilei, desi noaptea manca; Sebi din cate imi amintesc nu avea probleme "de gust" . Oare am prea multi hormoni ? glumesc, stiu ca fiecare organism este unic, desi as fi vrut si eu ceva mai mult fara ciclu...
Sebi manca in primele luni din ora in ora ,zi si noapte, ea la 3 ore ziua iar noaptea de max. 3 ori in prima luna, apoi de 2 ori pe noapte, acum se trezeste direct la 6 in conditiile in care se culca la max. 20:30. Asta in conditiile in care am alaptat-o la cerere, nici gand sa-i fac program.
Diversificarea o sa o incep peste vreo 2-3 saptamani (peste cateva zile face 5 luni), deci pe la 5 luni jumatate, ca si la Sebi. Acum, stiind ce inseamna, am ceva emotii- fiind mai usor doar cu laptic...Am si eu fata mare, ce mai
Carmen, bafta, sa ai castig de cauza.Eu am primit acel salariu, dar lucrez la o firma privata si se da "by default" cand duci copie dupa certificatul de nastere.
Eu de luna asta am intrat pe indemnizatie- de fapt nu am luat niciun ban in martie, ca abia dupa 2 luni ii primesc cumulat cu luna urmatoare...
Iulia, lasa ca stiu eu ca iti este gandul si tie la o bubulina! de asta si ce gandeai pt. Madutza, cred..Ce-ti mai fac frumosii tai?
Camelia, Sebastian si Stefania
monet spune:
iulia draga, ce vroiam sa spun cu montessori e ca lia a facut progrese in 4 sau 5 saptamini de la nimic la asa de multe. bona doctorita pe care-am avut-o nu s-a ocupat deloc de copii cu citit, scris - doar le hranea si ajunsese sa fie interesata de propria ei viata si cum sa puna mina pe un milionar. treaba ei a fost, io am ajutat-o cum am putut, multumita n-am avut, da' cine-s io sa judec?! deci, sa revin, pe mine m-a impresionat performanta in scurt timp a copilei.
da, lia pare slabuta, da-i inalta, are 45 de inci si 37 de lb. noa, cit ii aia? 114 cm inalta si 16.5 kile. io zic ca-i ok.
maya-i 38 de inci (96.5 cm) si 34 lb (15.5 kile).
nu-mi fac absolut nici o grija. io am fost o "scobitoare" pina m-am maritat
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
'Neata fete dragi!
Dau o si un ceai verde!!!
Sa aveti o zi faina!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
mephala30 spune:
vin la ceaiul verde, multumesc, Irinusha.
Auzi, dar un ceai rosu, mai pe la pranz, dai?
Diana, de tine stiam...ma refer la salariul bonus, mai discutasem noi problema asta. Eram curioasa daca au primit celelalte fete banii. Vad ca numai Camelia l-a luat.
sa aveti o zi frumoasa!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Irinusha spune:
Ceai rosu?
Pe asta il astept de la tine, ca habar n-am despre ce vorbesti.
Nu le am cu ceaiurile ... deja am facut un efort cu cel verde ca am auzit ca-i sanatos ... ajunge ptr. ceva timp ca prea multa sanatate strica ;)
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Irinusha
Cami Mai ce fata mare ai! Mai inca un pic si incepe sa si vorbeasca. Si eu la Bia am inceput tot cu suc de morcov, dupa cat tin minte. Apoi suc de mar, pulpa de la mar si pe urma supa de legume.
Carmen Sanatate lui Teo. Of, el e mai micut si cu iminitatea mai scazuta decat Iustin. sa ii treaca ochisorii.
Mai, io inebunesc. Azi am plecat la 8.00 de acasa si la gradi am ajuns fix dupa o ora. De cand cu Summit-ul asta se circula ca naiba prin oras, iar capetele de creta din intersectii mai rau incurca circulati. Asa ca saptamana ce vine o duc pe Bia la tara pt ca o sa fie restrictii de circulatie prin centru.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)