Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)
Raspunsuri - Pagina 13
Nally spune:
Buna fetile!!
Madutzule asta da veste!!! Sa fie intr-un ceas bun... sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!
Mona m-am uitat la poze si nu imi vine sa cred ce mari au crescut fetele!!! Sunteti o familie tare fericita cu asa printese mumoase, destepte si zambarete!
Nicoleta la gradi la voi nu au liber de sumit? Noua asa ne-au zis ca e liber si sa ii tinem acasa! Oricum Sebi e tinut acasa dr cand cu raceala dar incepem din nou dupa sapatana nebuniei ce urmeaza in Bucuresti! Pupa Bia Ciocarlia care a crescut asa de mare!!
Ioana cum se mai simte Rebeca?
Irinusha eu sunt ok... nu mai am greturi asa mari ca pana acum... ma mentin la kilograme nu am luat !inca! la purtator nici un kil ... a inceput sa se contureze burtica si asa se simte ca sunt doi!!! Imi pare rau ca ne-a burdusit Sebi aparatul foto si suntem in pauza acum ... pana ne luam altul... mai trece o luna! Sper ca numai atat! Ieri m-a apucat o harnicie de ziceai ca au intrat zilele in sac si m-am apucat sa fac curatenie in casa iar seara am avut o secretie maronie care m-a linistit instantaneu ... am sunat-o pe Laura care mi-a tras o sapuneala numa buna de bocit! Asa ca Laurici sa nu ma mai certi si aici! Acum sunt cuminte.. cu utrogestan si nospa la pat... numai 10 min la computer sa vad ce -sa mai intamplat in ultimile zile!
Laurina multa multa sanatate! Sper sa ne dai vesti bune cat mai curand!
Camelia pupa pe Stefi cea mare!!! auzi mey ce mai trece timpul ... incepeti diversificarea!! Noi am inceput cu suc de morcovi, mere, banane si mere bine pisate cu mixerul. Supa de legume strecurata initial... iar apoi ingrosata treptat cu legumele fierte.
Carmen pup baietii frumosi si ochenati! Or sa franga mii de inimi cu ochii aceia albatrii ca cerul!!!
Pup toate mamicile... daca am sarit pe cineva nu a fost cu intentie.. fug in pat caci am stat mult deja! O zi superba va doresc din tot sufletul!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 12 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Poze cu Sebi!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Irinusha,
Mona, . Si zici ca nu a gasit bona nici un milionar?!?!? In alta ordine de idei, este adevarat, bagajul genetic conteaza mult, iar tu esti si acum zvelta.
Nally, ai grija de tine si de bebei.
Nico, la noi este trafic in fiecare dimineata, de ne vine sa ne urcam pe pereti. Mai ales in aceasta iarna, cu vremea asa de urata, a fost tare, tare rau.
Carmen, iti tin pumnii, sa ai castig de cauza. Pupici cavalerilor cu ochisorii de azur.
Cami, stiu ca tu ma intelegi. Micuta Stefi, s-a facut domnisoara mare... Legat de diversificare, noi am inceput cu cereale pentru bebelusi si doar mai apoi piure de legume biologice din borcanas (parca morcov si cartofi dulci la inceput).
Eu inca ma lupt cu urmele racelii. Tusesc mereu de azi dimineata. Mai grav este ca si micutul David avea puseuri de tuse inainte sa plec la serviciu. Macar el de s-ar face bine mai repede...
In rest, a iesit si la noi SOARELE!!!!!!!!!! De cand il asteptam... Si acum parca vad ca peste doar cateva zile o sa avem 30 de grade si o umiditate insuportabila, de nu poti sa respiri. Asa este pe aici: cand prea frig, cand prea cald.
Va doresc o zi minunata.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
Irinusha spune:
'Neata mamici dulci!
Dau iar o si un ceai verde!
Cu matinala mea (fra-su e pe urmele ei) pot sa-mi deschid cafenea ...
Nally, imi vine sa vin sa te bat personal la fundulet! Bravo Laureta ca ai certat-o ca merita de n-are grija de burtica! Vezi ca a ta e dubla valoroasa, ai grija de ea ca ne suparam ;)
Pe bune, stai cuminte si las-o incolo de curatenie ... mai ziceam pe aici, avem motive (eu 2 tu 3 :D) sa fie mai dezordine la noi.
Pupici!
Iulia, si aici vine primavara ... asa ma bucur ca deja era sa dau in deprimare!
Mai ales ca week-end-ul viitor suntem la Hamburg (cadoul de Craciun al bunicilor) si mi-am luat gecuta de primavara sa ma laud cu ea ;) ... si deja ma vedeam cu cojoc plimbandu-ma. :) Ce probleme am si eu ...
Carmen, mi-am ramas datoare un ceai rosu ;)
Azi vine mama sa stea cu banditii, eu ma duc sa ma tund, sa fiu frumoasa ... cum spuneam, ptr. Hamburg ;)
Duminica mergem iar cu copiii la teatru (Iulia, uitasem, nu-i teatru de papusi. Aici n-am vazut asa ceva, l-a dus Oma la München si i-a placut. E teatru ptr. copii de la 4 ani .. ultima oara a fost interactiv, fi-mea s-a distrat de minune), dupa care iar la o barfa cu prietenii. ´Cred ca fac muffini de cioco, ca i-au placut sotului ;)
Pupici si va doresc de acum un week-end fain cu mult soare si copii sanatosi!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
ralu spune:
Buna Fetele!!
Nu am mai scris de mult, dar v-am citit zi de zi.
Inainte de toate vreau sa felicit cele 6 gravidute si sa le spun Sarcina usoara!!!....si sa fie cuminti.
M-am uitat si eu la pozele voastre. Aveti niste minunatii de copii, unul mai frumos decat altul.
Despre noi... suntem bine. Maria nu a mai fost racita. Face progrese uimitoare. Desi se duce la o gradinita normala deja stie sa recunoasca o gramada de litere (in special literele din numele ei), stie sa-l scrie pe M, A si R. Apropo si ea este stangace. Mi se pare tare ciudat atata timp cat in familiile noastre nu sunt stangaci. Dar are dexteritate. Decupeaza foarte bine cu stanga. Am inceput sa ma obisnuiesc si eu cu "stangacia" ei. A inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine si in romaneste, dar cand este obosita ii vin cuvintele doar in franceza. Saptamana viitoare are carnaval si deja spune la toata lumea ca ea va fi imbracata in printesa. Este o smechera.
In rest totul bine. Eu tin o cura de slabire... (montignac). Pana acum am dat vreo 7 kg si ceva, dar de o saptamana stagnez si imi vine sa mananc numai prostii. Saptamana viitoare, la final, vom pleca in Ro (Bucuresti) si parca vad ca o sa ma indop. Voi vedea..
Va pup pe toate si incerc sa va mai scriu.
Va doresc un we cat mai placut!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Irinisha Mai ce de destractii pe capul vostru. Asa imi place de voi ca stiti sa va faceti viata frumoasa.
Nally Ai grija de burtica. Cum zicea si Irinusha, cu asa comori ai voie sa mai lasi putin balta curatenia. pe burtica
Iulia Ma bucur ca a iesti soarele si la voi. Mie nu imi place frigul, io abia astept caldura cea mare. Si legat de trafic, gasisem un traseu de ajungeam in 20 de min la gradi. Dar de cand cu Summitul Nato e varza tot orasul.
Si legat de asta. In plin cartier important, Cotorceni, si cu politie ce patruleaga din ora in ora si cu paznic la cladire, aseara s-au gandit niste hoti ca n-ar strica o spargere. Asa ca ne-au spart birourile de la firma. Au ravasit toate sertarele. Cica nu au luat prea multe si ca s-ar fi cautat mai mult acte. La o alta firma, cu un etaj mai sus, le-au furat actele de firma in original si ce a fost mai mic si de valoare.
si sa aveti un sfarsit de saptamana frumos si cu mult soare.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Salutare!
Cu scuzele de rigoare pt intarziere, revin cu detalii
Asa cum va spuneam sunt ff fericita ca o sa avem din nou un bebelus, incerc sa savurez aceste momente minunate, pt ca ma simt f bine, fara greturi, pofte etc, doar o stare de somnolenta permanenta ma chinuie un pic, in rest totul e perfect deocamdata. De altfel,asa a fost si la Darius, n-am vomitat nici macar o data, chiar daca au mai fost zile cu greturi usoare, totul a fost suportabil.
Darius e f incantat de bb, de unde pana acum vroia o surioara, acum sustine sus si tare ca vrea fratior, ca apoi sa incheie impaciuitor "ce-o fi, pan'la urma". Le povesteste mandru tuturor ca "mami are deja un bb in burtica". Inca mi ma intreaba cand apare, desi i-am explicat cat de cat, e rabdator
Sapt viitoare o sa ma duc si la dr, sper sa am timp sa intru sa va povestesc.
Fetelor, cate gravidute deodata, parca nici nu-mi vine sa cred!Ma bucur atat de mult ca nu sunt singurica pe-aici, cine stie, poate ne mai inmultim, ce ziceti? ca stiu ca multe mamici se gandeau la o a doua sarcina.
Despre Darius: e tot la Craiova, e destul de greu cu gradinita, cele de stat n-au locuri si sunt si f multi, cele particulare sunt destul de scumpe...am auzit ca si educatoarele se schimba f des...grea problema Sta cumva cineva in zona Sebastian, 13 Septembrie, Ispirescu sa am ajute putin? Am fost si pe la subiectele despre gradi...dar mai bine nu te duci, parerile sunt atat de impartite, ca nu mai sti ce sa crezi.
De vreo 2 sapt Darius poarta ochelari, are un usor strabism care sper sa se corecteze repede. E f mandru de ei, ii strege de 20 ori/zi, nu pune mana pe lentile "pt ca asa mi-a spus dna de la magazin". Acum sa nu va inchipuiti ca-i un copil cuminte, e cuminte doar cu ochelarii...in rest... suntem intr-un razboi continuu, cam cum povestea si Anacami mai demult. E f obraznic si rasfatat, are replici de genul "mami, eu uneori nu pot sa te-ascult","nu-mi spui tu mie ce sa fac", "tataie, sa nu-ti mai aud glasciorul", fetelor, pe scurt, e de-o obraznicie si-un tupeu incalificabile. Inutil sa sa spun ca toate aceste replici sunt savurate de bunici care considera ca e f destept si cu personalitate, f bine ca nu-i bleg.
Realitatea e ii merge mintea de-adevaratelea, stie o multime de la maruntisuri ca lunile anului (inclusiv cate zile are fiecare), numara pana la 100 in romana, engleza si franceza, stie o gramada de cuvinte in engleza (in franceza mai putine), citeste aproape orice cuvant compus din silabe cu 2 sunete (ex ca-me-ra), socoteste f usor pana la 10 (adunare si scadere), stie vocalele, consoanele, stie toate figurile geometrice in plan si spatiu (asta i se trage de la un joc cu cubulete, piramide, triunghiuri etc), chiar nu-mi mai aduc aminte acum sa va mai povestesc. Am observat insa ca n-are nici cel mai mic talent la desen, colorat, si nici nu cred ca o sa-i placa sa scrie (stie sa scrie nr pana la 10, dar nu se omoara sa deseneze, sa coloreze, picteze etc). Ii place sa asculte muzica, atat cantecele pt copii, cat si pt noi.
Am scris ceva mai mult despre Darius pt ca n-am mai povestit nimic de mult, sper ca nu v-am plictisit prea rau.
Nally, fundu-n sus, se poate sa faci asemenea imprudente?! Bine ca te-a certat Laura! Pai o singura pereche de gemenasi avem si noi pe-aici, ia vezi! Serios vorbind, sunt sigura ca acum o sa fii muult mai cuminte, sarcina gemelara chiar presupune grija suplimentara.
Wow, parac nici nu-mi vine sa cred ca ai doi samburei!
Laureta, ce mai faci, mami, ti-e mai bine?
Madutza, tu esti bine? Ziceai ceva de contractii... Baga un ochisor si povesteste-ne!
Gabitza, Alus, ce mai faceti?
Laurina, sper sa citesti mesajul meu, m-a gandit mult la tine, cunosc f bine boala ta, pt ca si sora mea are aceesi suferinta. Vreau sa te incurajez, sa-ti spun putin despre ea. Boala a fost descoperita in 2004, intamplator, avea tensiune mare si nu se stia de ce. Ea are un rinichi f mic care functioneaza f putin si unul aproape normal ca dimensiuni, dar care functioneaza f prost. Niciunul nu poate fi scos, pt ca se pare nu se completeaza. In tot acest interval a tinut regimul ala alimentar pe care sunt sigura ca-l cunosti bine si a reusit sa chiar sa reduca nivelul ureei si al creatininei, nu la un nivel normal, dar mai scazut decat cel din momentul cand s-a depistat boala. A fost si la Bucuresti la prof. Sinescu si la Cluj la prof. Lucan, care i-au spus acelasi lucru, ca depinde de ea sa mentina valorile cat mai scazute prin regim si odihna. Si ea a avut anemie, dar s-a rezolvat intr-un interval mai lung de timp, dat fiind ca nu regimul alimentar nu permite sa te axezi pe alimentele bogate in fier.
Te-ai gandit la un transplant? Ma gandesc la faptul ca exista sanse mari sa fii compatibila cu un membru al familiei.
Oricum, sunt sigura ca stii ca trebuie sa fii curajoasa, sa tii regimul, sa te odhnesti f mult, sa eviti, pe cat posibil, stresul si o sa vezi ca o sa fie bine, sora mea spune ca nici nu se simte bolnava, daca n-ar fi medicamentele pe care le ia zilnic, nici nu si-ar aduce aminte, s-a obisnuit cu un acest mod de viata si se roaga ca totul sa ramana asa.
Te rog sa ne mai povestesti despre tine, suntem langa tine si-ti dorim multa sanatate! pt tine si pt Mihnunita!
Pup dulce toate mamicile si toti poznasii (si scuze pt romanul in care s-a transformat mesajul meu)
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
mephala30 spune:
Bertha, am ramas masca de cate stie Darius sa faca, bravo lui, ati lucrat mult cu el. si sarcina usoara
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
Nally spune:
Bertha ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui cate ceva despre tine si Darius!!
In legatura cu gradinita incearca sa depui dosarul normal la gradinitele care iti sunt aproape. Presupun ca si in zona voastra s-au renovat gradinitele si si-au marit spatiul...Fa dosarele si mergi in zilele de inscriere cu incredere! Eu anul trecut am depus dosarul doar la o singura gradinita si regret ca nu am depus si la gradi vis-a-vis de noi unde s-a intrat fara probleme la program prelungit! Noi initial am fost la grupa cu program prelungit si ne-am trezit la program scurt! Anul acesta stiu sigur ca vom fi la program lung in toamna la noi in gradi, dar voi depune dosarul si vis-a-vis unde sunt sigura ca v-a fi acceptat la program lung fara probleme! Cand vor veni si piticii imi v-a veni destul de greu sa fac un drum de 15 min cu toti pana la gradi unde e acum! Asa doar traversez strada!
Pupa personalitatea scumpa ce o aveti! si inca odata sarcina usoara si fara greturi!
Ralu bine ai revenit! Te asteptam mai des
Noi suntem la Buzau la pitic! Asa a crescut in doua saptamani cat nu l-am vazut!! Si asa dulce imi pare!
Burtica e bine ... gemeneii cresc pe zi ce trece ... nu stiu cu ce sa ma dau pe burta deja a inceput sa ma manace si mi-e sa nu crape si mai tare fata de cum a fost la Sebi! Eu am ramas cu vergeturi destul de multe si neestetice si mi-e groaza daca imi mai apar altele!!! La Sebi ma dadeam cu ocrema destul de scumpa (cca 80 ron) ceva de la avensis sau ceva de genul si tot degeaba!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 12 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Poze cu Sebi!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
mephala30 spune:
www.youtube.com/watch?v=yW8zH4r0zbM&feature=related" target="_blank">bunicuta dansatoare
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
monet spune:
sint complet buimaca: mi-au spart masina in parcare la restaurant. imi lasasem portmoneul in sertar, n-am vrut sa-l port cu mine la restaurant ca n-aveam buzunar, asa ca mi-am luat un card de credit in mina si am lasat restu' portmoneului in masina. nu mi-a venit sa cred cind am deschis portiera: era sticla peste tot, lucrurile ravasite, un dezastru. sint necajita si trista. c-am putut fi asa proasta sa-mi las cartile de credit, carnet de conducere (acuma nici nu pot zbura acasa! bine ca am pasaport, sa mi-l trimita sean prin posta, ca sa ma pot pune pe avion!), id de la scoala, card medical, asigurare de masina, ce mai, tot era in portmoneul ala.... ca sa nu zic de niste poze din copilaria mea cu frate-meu, ai mei, eu... tineam la ele mult. toate s-au dus si nu le mai am.... din neglijenta mea si nebunia unor ticniti care alta treaba n-au decit sa vandalizeze masini.... of.
la 1 noaptea l-am sunat pe sean sa sune la cartile de credit si sa le anuleze (toate informatiile despre asta sint acasa, eu nu am aici, la pittsburgh, nimic din acte sau documente) si-mi spune ca maya a vomat. sper sa nu fie nimic grav ca eu nu-s obisnuita sa le am bolnave pe copile.... sint asa de ingrijorata de nu va pot spune. si-s singura, singura cuc......
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA