Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)
Raspunsuri - Pagina 14
Nally spune:
quote:
Originally posted by monet
sint complet buimaca: mi-au spart masina in parcare la restaurant. imi lasasem portmoneul in sertar, n-am vrut sa-l port cu mine la restaurant ca n-aveam buzunar, asa ca mi-am luat un card de credit in mina si am lasat restu' portmoneului in masina. nu mi-a venit sa cred cind am deschis portiera: era sticla peste tot, lucrurile ravasite, un dezastru. sint necajita si trista. c-am putut fi asa proasta sa-mi las cartile de credit, carnet de conducere (acuma nici nu pot zbura acasa! bine ca am pasaport, sa mi-l trimita sean prin posta, ca sa ma pot pune pe avion!), id de la scoala, card medical, asigurare de masina, ce mai, tot era in portmoneul ala.... ca sa nu zic de niste poze din copilaria mea cu frate-meu, ai mei, eu... tineam la ele mult. toate s-au dus si nu le mai am.... din neglijenta mea si nebunia unor ticniti care alta treaba n-au decit sa vandalizeze masini.... of.
la 1 noaptea l-am sunat pe sean sa sune la cartile de credit si sa le anuleze (toate informatiile despre asta sint acasa, eu nu am aici, la pittsburgh, nimic din acte sau documente) si-mi spune ca maya a vomat. sper sa nu fie nimic grav ca eu nu-s obisnuita sa le am bolnave pe copile.... sint asa de ingrijorata de nu va pot spune. si-s singura, singura cuc......
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Mona am ramas socata cand am citit! Imi pare rau ca ti s+a putut intampla asa ceva! E vreo sansa de recuperare... ai vorbit cu politia
Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 12 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Poze cu Sebi!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
mephala30 spune:
Monet, offf, imi pare tare rau...ce sa mai zic, am trecut si noi prin aceeasi suparare: sotul a gasit geamul spart in dimineatza asta, bine ca n-au avut ce fura, dar asta ne lipsea acum...
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
anacami spune:
Bunaa!
Laureta, am vazut emisiunea, dar nu chiar de la inceput; am vazut ceva despre cresa Titan IV- tot acolo este Inisa?
Nicoleta, asa ar fi daca ar semana cu Sebi - zic ca a vorbit destul de devreme. Insa, (din fericire, pt. unele aspecte), nu seamana si tot ce este posibil sa vorbeasca mai tarziu..Nu ar fi nicio problema, ca mi-a tocat destul Sebi nervii..are si acum niste expresii de mori (si de ras, dar si de nervi)..Sebastian a fost "ranjit" de mic- radea in hohote de dadea in sughit deja dupa prima luna, bombana pe limba lui toata ziua.Stefania este mai cuminte, de abia schiteaza cate un zambet, foarte rar rade in hohote (si astea f. "cuminti").Daca nu ii este foame, nici nu zici ca ai copil mic in casa- isi gaseste si singura de joaca cu manutele ei sau cu jucarii. M-as bucura sa fie cuminte si pe viitor
Bertha, sarcina usoara! waw, chiar ca stie o multime!!! am ramas uimita, Sebastian nu numara decat pana la 10, stie si el cuvinte dar doar in engleza (este drept ca ii place mult, cica este limba lui Thomas; de franceza nici nu a auzit...).
Invata repede poezii si cantecele; cu numerele le are (dar nu ca Darius cu scaderi, adunari,etc), dar de litere nici nu este interesat (stie sa-l scrie doar pe X ).
Au invatat la gradinita punctele cardinale, despre tari, despre corpul omenesc, corespondente intre multimi,forme geometrice.
Bravo, felicitari ,cred ca trebuie sa-l dai direct la grupa mare!
Despre gradinitele din zona aia nu stiu ce sa-ti spun, dar daca sunt locuri la grupa mijlocie si sunteti f. aproape nu au de ce sa nu va primeasca.Acum singura problema este sa nu mai fie locuri-cei deja inscrisi de anul trecut avand prioritate
Bafta!
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
aaa, de cand este la gradinita stie si el zilele saptamanii; stiti de ce? asteapta cu nerabdare weekendul, asa ca zi de zi ma intreba in ce zi suntem ; deja cand vine joaia este bucuros, nu mai zic de vineri cand este in extaz !
Lunile anului nu cred ca le stie, i-au invatat doar anotimpurile la gradinita
Monet, felicitari si pt. Lia ! Sebi stie sa faca doar pictura/desen abstracte,sa scrie A, x,1,6,7 si 8
anacami spune:
Bertha,la mine ambele sarcioni au fost la fel: fara varsaturi,pofte ; singurele neplaceri au fost starile de somnolenta,arsurile de la sfarsitul sarcinilor si multele kg in plus (la Stefania mai mult, dar am luat si vitamine Elevit..)
madutza spune:
Buna fetele,
am intrat sa va dau mai multe detalii despre noi.
In legatura cu sarcina, sper ca merge bine. De vre-o doua zile am inceput sa nu mai am pofta de mancare, adica mi-e foame dar nimic nu ma atrage. Nici la Ana nu am avut greturi prea mari...Oricum, e abia la inceput. Am inceput sa dorm mai mult decat inainte, deci sunt pe calea cea buna, sper. Azi am inceput sa iau si no-spa, de capul meu, si vad ca nu ma mai doare burta. Sunt programata la dr. abia peste o saptamana. Imi facusem programare luni, dar am amanat-o pentru ca tb sa vin din Ploiesti in Bucuresti pentru asta si cu summit-ul, nu e o idee prea buna.
Ana este bine. Inca nu am depasit problema cu obrajorul, adica fetisul ei de a se scarpina pana isi face bube cand doarme. Nu stiu ce sa ii mai fac. In rest e un copil normal, ii place sa danseze, sa cante sa joace roluri...Mergem saptamanal la ora de "Arte si indemanare" unde este initiata in ale picturii si alte d-astea. Vreau la anu' sa o dau la teatru pentru ca este foarte "teatrala". Este pasionata de tigani si de muzica tiganeasca, bineinteles de la serialul de pe Acasa. Este genul innebunit dupa printese si zane. Nu mai vrea decat sa se imbrace in rochii si alea lungi si sa se invarta. Nu stiu ce m-ai face cu ea, asa cocheta. Tot incerc sa o invat ca important e sa fi bun si destept, nu frumos. Dar nu m cu cine....In rest e f. rasfatata de bunici, care ii fac toate poftele si o ridica in slavi, o lauda de fata cu ea...Ma dispera, pentru ca devine din ce in ce mai obraznica si fitoasa.
De la 1 iunie o sa fac naveta la Bucuresti, pentru ca mi-am schimbat iar locul de munca, tot in Petrom, dar la alt departament. Eu am vrut si am alergat dupa doi iepuri si i-am impuscat pe amandoi: o slujba mai buna si un bebe. Am acceptat pentru ca si sotul face naveta acum si chiar firma lui va avea birouri in aceeasi cladire, deci o sa facem naveta impreuna. Macar 40 min dus si 40 min intors o sa avem timp sa stam de vorba. Noi muncim destul de mult, pana seara pe la 7-8. Asa ca in week-end nu prea mai accept sa imi neglijez familia. Macar doua zile sa fiu 100% a lor. Sunt bucuroasa ca mi s-au aprobat 2 zile de concediu saptamana asta si mergem toti 4 intr-un week-end prelungit, la munte.
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
anacami spune:
Felicitari Madutza !!!!
Faci ce faci si tot in Bucuresti ajungi .Daca vii cu sotul, atunci este perfect- sau mai mult ca perfect!
Chiar imi este dor de voi, pozele de pe yahoo le-ai mutat, mai poti sa ne arati poze mai noi? Las-o sa fie cocheta, are de castigat!Presupun ca este la fel de frumusica sau chiar mai frumoasa decat acum 1 an si ceva de cand nu ne-ai mai aratat-o
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Oau, ce de vesti de la burtici.
Berta Inca o data, sarcina usoara si bb sanatos. Ce ma bucur pentru voi. Felicitari frumusetei pentru tot ceea ce stie. Banuiesc ca o buna parte din ccea ce stie a invatat de la bunici, nu? Si asta este un avantaj foarte mare pentru voi ca s-au ocupat si de educatia lui, chiar daca ii permit sa face tot ceea ce vrea.
Cu gradinitele fete au dreptate, depune dosarul la mai multe gradinite si poate apuci loc la una. Gradinita poate fi si in aproape de serviciul tau sau al sotului. Perioada de inscriere incepe pe 1 iunie, oficial, si pentru dosar iti trebuie adeverinte de la serviciu ca sunteti salariati, copii dupa buletine, certificat de nastere si cerere tip, pe care o iei de la gradi.
Cami Pai fetitele sunt mai linistite, mai serioase si mai cohete decat baieteii. scumpetei mici si serioase.
Monet Imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat.
Maduta Pai lasa fata sa fie cocheta, cu siguranta va si invata si va fi si desteapta. Bafta la noul serviciu si conversatii placute cu sotul pe drum.
Ca tot se vorbeste de aptitudini. Vad ca Biei ii place foarte mult sa cante si inventeaza cantele pe loc de iti iese o poveste de ramai masca. Apoi ma pune sa cant cu ea, cica ma invata ea cantecelul, si evident iese cu totul altceva. Mai nou facem si exercitii de dans, iar unucru care ii place mult. Mai si deseneasa si desi ii place, nu ii prea ies combinatiile si ingenerat dedenele sunt intr-o singura culoare sau cel mult doua.
Ieri am dus-o la tara, era tare incantata, ei ii placet tare mult acolo. Saptamana asta trebuie sa fete si vacuta, acum are si closca pe oua si o gasca. Toate spre bucuria copiilor.
si va doresc o saptamana frumoasa si cu mult soare
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
Buna fetelor
Monet imi pare rau, sper sa se rezolve totul cu bine. Pupici si tin pumni.
Medutza FELICITARI! Cam cand nasti?. Eu nu stiu, dupa mine cam noiembrie, pe 24 aprilie am USG si voi vedea atunci cu adevarat in cate saptamani sunt. Dupa HCG cam 4-5.
Berta- si tie iti doresc o sarcina usoara. Darius ets eun mic geniu. Julia stie sa scrie pe A, T, E, L, O ,U, plus ca scrie TATA, ELA, OLA, ULA, (suntt nume din polonia), toate cuvintele care se scriu cu ajutorul acestor litere. Cu numaratul mai rau, nu vrea de loc sa invete, deci cred ca ii va place mai mult sa literatura nici matematica. Prinde totul foarte repede, nu poti sa o prea pacalesti.
Naly- eu bine am inteles ca ai doi in burtic? Ai crija de tine, lasa treaba nu fuge.
In rest la noi totul ok, eu ma simy bine, cam obosita, as manaca in continuare, dar incerc sa nu o fac,chiar daca nu mie foame as manaca. Eu zic ca este baiat, dar se va vedea.
Noi sambata ne-am intors, de sarbatori am avut zapada, lui Julia aproape pana la genunghi. A fost asa de fericita, prima data anul acesta a vazut asa multa zapada. Se arunca in ea, nu o puteam lua acasa. Dimineata nici bine nu deschidea ochi ca deja cerea afara. A facut om de zapada, vreo doi, au iesit cam strambi dar nu ma lasa de loc sa fac eu cum trebuie, ea si gata, am ajutat-o putin. In rest a fost bine, mam odihnit putin, de la traducceri, acum am din nou. Iepurasul ia adus Juliei o tabla de scris cu creta, ii place mult sa scrie pe ea, sa deseneze. Mai mult ne pune pe noi. Astazi dupa o luna de stat acacasa sa dus la gradi, sa trezit foarte bine, fara probleme sa imbracat, cand am ajuns si a intrat in sala a spus: IN SFARSIT AM VENIT! Astazi la gradi este un teatru, nici nu stiam. Cand ma duc sa o iau, voi vedea ce imi va spune, cum a fost.
Am o intrebare, la voi copii tot nu pot sa sea un minut locului. Julia nu, tot timpul se misca, numai cand doarne, se uita la desene sau mananca sta locului, asa nici cand.
Pupici la toate. Ma apuc de traba.
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
DianaR spune:
Mona, of imi pare rau! Am crezut ca numai la noi se intampla dinastea!
Carmen, ioi ce neplacut! Imi pare rau. Mey, eu nici nu stiam ca aveti masina, stiu ca era in proiect sa va luati dar am ramas in urma rau cu noutatile despre voi... Apartament mai mare cum iti doreai v-ati luat?
Madutza, ei cum sa nu fie cocheta cand e asa frumoasa! Mis Pitici 2004! Succes la noul job!
Bertha, wow cate stie Darius! Felicitari!
Nally, stai cuminte si ai grija de burtica!
Ce parere aveti? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)