Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)
Raspunsuri - Pagina 8
tnicoleta spune:
Buna fetele
Paste fericit! celor se sarbatoresc.
Carmen Sanatate lui Teo si sa scapari mai repede de mucisori.
Laureta Sanatate si tie. pe burtica vizibila. Abia astept sa va vad la TV. Da sa ne aduci aminte, ca eu una sunt cam uituca
Cu neascultatu. Eu o ignor pe Bia cand nu ma asculta sau o anunt ca va primi o pedeapsa daca nu face ce zic.
Diana Multumesc de asfat. Io perseverez. Lacul asta zice ca protejeaza si hraneste si cuticulele si asta e bine, ca de la atata ros i se exfoliaza.
Lauraa La multi ani! Sa fii fericita. Ce iti mai fac fetele?
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Nico, multumi de urari. Week. frumos, cu multa odihna.
Laureta, io zic sa mergi pe aprecieri, chestii pozitive de genul: "cine e fata mamii, cuminte, harnica si ascultatoare? ", . La Iustin functioneaza, dar poate e mai usor de pacalit.
Multa rabdare!
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
gabitza_ro spune:
buna fetelor
au trecut ceva luni de cand nu am mai postat nimik pe forum, v-am mai citit in schimb din cand in cand
am si eu o veste mare...sunt gravidutza, am aflat sapt aceasta....DN este cred pe 25 nov...
sunt super fericita caci am incercat de ceva vreme
Dennis e baiat mare de acum, cu o personalitate pe masura...si astept cu nerabdare sa aiba si el un fratior sau o surioara.
Nally...wow vei avea gemeni, felicitari....sigur vom avea multe de vorbit anul asta..
mai este cineva cu burtica in afara de Nally?
va pup si ne auzim
Gabitza si baietzelul Dennis, 9 iunie 2004
Gabitza cu Dennis
mephala30 spune:
Gabitza, waw, felicitari si sarcina usoara!
Cu burticutza mai sunt: Laureta si Alus.
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Nally spune:
Buna fetile!!
Gabitza felicitari pentru sarcina! Sanatate multa si un bebel sanatos si mancacios!!! Laureta mai e burtika
Fetele stiti ca am fost la bitest vineri ... astept vreo ora jumate pe hol sa imi vina randul la eco si sa ma duc sa imi recolteze sange... fac eco si ma duc la relcoltarea de sange unde aflu ca nu se face bitest la sarcina gemelara!! Eu de ce am stat pe acolo aproape doua ore!!!??? Explicatie de ce nu se face.. fiind doi valorile automat sunt mai mari si nu sunt concludente . Important e ca bubulinele cocolinele sunt bine merci... au crescut la peste 5 cm sunt in parametrii normali si plini de energie! Inotau de mama focului si abia i-a putut masura pe fiecare in parte!
Aaaa si "fatul A" are dpn pe 4.10.2008 iar "fatul B" pe 6.10.2008 nasc la doua zile distanta asa era si ultima eco... unul mai mare decat celalalt cu 3 zile... puii mamii! Tati e indragostit la culme ... ne pupa... ne alinta ... ne face toate poftele!! Si aducand vorba de pofte... ieri mi s-a nazarit de gratar la iarba verde!! Nu aveam nika de iarba verde... nu gratar nu ustensile... nika! Poi si cum sa refuze tati 3 sufletele pofticioase de gratar??? Si asa ne-am dus in sellgros si am facut aprovizionarea cu toate necesare iar azi am fost la padure unde paparam frigarui pana am simtit sa plesnim la propriu ...
Sebi e in continuare la buni de unde m-a sunat foarte incantat ca are o mitzi mare si grasa!!! E innebunit dupa pisici! Numa cu ele in brate ar sta toata ziua fug toate din calea lui! Ca le tine in brate si nu le da drumu' Doamne fereste! Cei mai indragiti tovarasi de joaca, pisicile sunt!
Irinusha, Lili, Irinel, Anacami, DanaA si celelalte fete... pe unde sunteti?
Pupici la toate mamicile de mai-iunie!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 11 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
DianaR spune:
Nally, ce drag mi-e sa te aud vorbind de burticuta cu gemanasi... Chiar ma gandeam cum o fi dublu si triplul test la gemeni, au alte valori normale ptr hormoni, nu-mi dadeam seama...
Gabitza, felicitari! Sarcina usoara!
Aoleu, fetelor, paziti-va, vad ca e val de gravidute pe aici! Care mai doreste, care mai pofteste... Irinel, hai baga un nas pe aici acum e momentul sa se ia si sa fie cu ochisori!
Multumesc ptr voturi!!!!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
tnicoleta spune:
Buna fetele
Gabita Felicitari pentru sarcina, sa fie usoara si bb mancacios si sanatos.
Carmen Sa treci burticile noi pe listuta.
Nally Pai, sa va fie de bine gratarul la iarba verde si inotatorilor.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by tnicoleta
Carmen Sa treci burticile noi pe listuta.
ok, bine ca mi-ai amintit.
Clipe de viata, 2007:
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
PASTE FERICIT!!!!Lumina in suflet si tot ce va doriti!!!
Lauraa La Multi Ani!!!Ce fac fetele cucuietele?:)
Gabitza, felicitari sarcina usoara! te asteptam mai des aici!
Nally, bine ca bubulinele sunt in forma, mmm ce pofta mi-ai cu gratarul! Ce dragut este Sebi cu pisicutele, ai poze noi sa-l vedem si noi cat a crescut?
Carmen cum se mai simt baietii?
Laureta, uf, trebuie sa se ia de mana cu Mihnea, exact la fel face si el, incerc cu pedepse, dar obraznicatura imi raspunde tot timpul. Ma lupt un pic si cu ai mei ca nu suntem unitari in pedepse si observatii. Poate este la fel si la voi.
revin
pupici
laureta spune:
Buna fetili.
Miine am " chemare" la doctorita mea sa duc analizele si echografiile si sa evaluam situatiunea cum mai stam, si ma va trimite cred sapt viitoare la triplu test.
Multumesc pentru sfaturi in leg cu Inisa, nu merge cu ea nimic. Si stie ca sunt super nervoasa tot face cum vrea ea. De ignorat nu pot ca nu rezolv nimic, de exemplu la facut"trasnai" nu pot so las sa isi faca de cap.
gabitza_ro, felicitari pentru sarcina, suntem 4 gravidute pina acum in perioada sept- noiembrie
Laurina
Cred ca avem subiectul cel mai linistit din forum
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)