Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)
Raspunsuri - Pagina 4
Nally spune:
Multumesc frumos fetele pentru urari!
Fac cinste cu intarziere, ieri nu am intrat deloc pe net... am petrecut impreuna cu familionul o duminica suberba la mama acasa... cu gratare si o curte plina de copii galagiosi si frumosi!
Sebi e mult mai bine dupa tratament! S-a jucat ieri de ziceai ca nu a avut nika!
Fetele nu va entuziasmati prea tare cu Fetita Si Baiatul! Doar si-a dat cu parerea! Eu is mai sceptica... desi ar fi ideal asa! Sanatosi sa fie! Am avut saptamana aceasta recomandare de stat la pat de mi-au amortit buciurile de atata stat si m-a durut capul de la atata somn!
Vineri sunt programata la bitest si la dr. Iosup pe 10 aprilie pentru morfologica! Sper sa iasa toate bine! Nu stiu daca v-am mai spus asta... treceti cu vederea daca ma repet!
O zi superba si o saptamana asemenea! Afara a venit primavara!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - 10 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
mephala30 spune:
cu o mica intarziere, La multi ani cu sanatate si fericire, Nally!
Tinem pumnii la eco.
Am fost la medic, ne-a dat Eurespal, Tobradex (pt. Teo), Vibrocil si antibiotice pentru amandoi. M-am consultat cu o prietena de-a noastra (medic pediatru) si ne-a sfatuit sa asteptam pana maine, daca se vor simti mai bine, nu le vom da antibiotic.
De azi dimineatza nu mai fac febra, sa vedem ce-o fi la noapte.
Cami, bine ca n-a patit nimic...
tnicoleta spune:
Cami Poate a fost prea agitat si de aia a cazut. Bine ca nu s-a speriat.
Cam greu cu mutatul acum si mai ales cu zona. Bia e la gradi in Romana, eu la podul cotroceni si sotul in Vitan langa Cet sud.
Da, trag adanc aer in piept, fumez vro "n" tigari (ca faza cu numratul pana la 10 nu mai tine) si ma duc la mine in dormitor.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
NALLY LA MULTI ANI
Carmen, poate a visat ceva, dar daca a cazut si nu a plans, etse bine, inseamna ca nu sa speriat din pricina cazaturi.
Mephala tu nu ai probleme cu copii sa ia medicamente rele laq gust? Julia nici nu vrea sa auda, ii fac stari de voma si chiar vomeaza, nu0i pot da nimic, orice cu gust dulce (dar nu foarte dulce ca tot nu ia), antibiotic a luat cu gust de capsuna, foarte bun, daca nu exista asemenea antibiotic, trebuia sa-i fac atunci injecti.
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Alus Depinde de copii si de gusturile fiecaruia. Bia ia si medicamente cu gust amar sau acru.
Apropo de gust , se pare ca am dat rateu cu lacul de unghii. Roade Bia la ele incontinuare de numa.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Nally spune:
quote:
Originally posted by tnicoleta
Apropo de gust , se pare ca am dat rateu cu lacul de unghii. Roade Bia la ele incontinuare de numa.
Poi daca spui ca ii plac cam toate gusturile... era de asteptat sa ii placa si gustul ojei speciale!
Cu ardei iute ai incercat? Tin minte ca mama asa a incercat sa il dezvete pe fratele meu... care pana la 20 de ani a adormit cu degetul in gura!!! Acum nu mai stiu ca nu l-am mai vazut de vreo 10 ani cum adoarme! Dar nu mai mare semnele de dinti pe degetul mare!!!
Pupici si succes cu dezvatatul suptului la deget!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - 10 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
laureta spune:
quote:
Originally posted by tnicoleta
Alus Depinde de copii si de gusturile fiecaruia. Bia ia si medicamente cu gust amar sau acru.
Aoleu, si Inisu ia medicamentele ( chiar si metroclopramid picaturi). Deci nici la ea nu va merge daca i ung degetu
nally La multi ani si aici
mephala multa sanatate
anacami bine ca nu s a lovit rau
laurina sa mai scrii cum te simti
Eu sunt rupta de oboseala zici ca nu e inceputul saptamamani. De dimineata pina acum am fost in foc continuu.
Greturile vin si pleaca, deja suntem prietene. Bebelica e cuminte, am impresia cateodataca simt falfaieli usoare dar nu stiu daca este bb.
Cateodata e asa liniste in corp de zici ca nici nu sunt insarcinata si apuca paranoia, oare bebe este bine?
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna!
Pup gravidutele frumuselele!
Nally,multumesc de PM . Cred ca daca a doua oara as fi avut 2 fetite, as fi fost in al 9lea cer- desi stiu ca este greu cu gemenii..
Succes la bitest!!! eu am facut doar ecografii destul de dese, apoi am facut triplul test .Stiu ca bitestul este mai exact decat triplutest, dar pe atunci nu prea se facea ca acum (si nu a trecut decat un an )
Laureta, mai ai putin si vei simti micarile cu adevarat!
Cu greutatea cum mai stai? sper ca nu ai slabit prea mult...
Multumesc, se pare ca nu a avut nimic! Zilele viitoare vrem sa testam si programul lung de la gradi, acum merge doar pana la 13:00.Se schimba baiatul meu destul de mult in ultima perioada,pe zi ce trece; va vine sa credeti sau nu , el singur mi-a spus ca ar vrea si el sa doarma acolo, dar nu are pijama.
Si mai avem o cerere: vrea in excursie !!!Pe 1 iunie se va organiza o excursie la Paltinu, era incantat ca vor merge cu autocarul si vor face picnic intr-o poienita .Nu-mi vine a crede ca vrea sa mearga fara noi, in conditiile in care daca mergeam cu el la un hotel stateam o zi/seara intreaga sa-l convingem sa intre in camera (cica voia sa ne intoarcem la casa noastra draga ).
Oricum, singur nu il lasam, imi este frica sa nu isi dea seama pe drum de adevarata semnificatie si sa faca crize pe acolo.Daca este sa mearga, il ducem si il aducem noi cu masina, eventual il lasam doar acolo cu ei iar noi stam mai departe .Parca isi doreste asa mult..imi este sa nu povesteasca ceilalti dupa si sa nu se simta exclus de la grup...Este tare entuziasmat, sa vedem daca poate tati sa mearga...
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
Carmen, de cate zile au febra? sper sa le treaca cat mai repede, fara antibiotic!
Nici Sebastian nu ia cu niciun chip medicamentele amare. Pe cele dulci, insa, mi le cere singur ... chiar daca nu sunt necesare : de ex. Panadol, Nurofen, Pikovit, si alte asemenea ca gust...
Camelia, Sebastian si Stefania
monet spune:
alus, felicitari din suflet!
nally, ce fain, ce fain - io tot la tine ma gindesc de cind ne-ai dat vestea cu gemenii tai! mor de drag!!!
ce-i ala bitest? (io-s mai inapoiata)
sanatate tuturor!!!!
(va mai scriu. fug la curs acuma)
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Lia si Maya, mari"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA