Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)
Raspunsuri - Pagina 5
alus spune:
Julia are obicieiul prost sa se scarpine in nas. Din pacate nu exista nici un leac sa o poata dezvata. Acest obiciei prost a luat cred ca de la mine , eu asa faceam cam pana la 7-8 ani, ma ascundeam cu asta. Sper ca ei sa-i treaca cat mai repede.
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
mephala30 spune:
Cami, au 3 zile/4 nopti de febra. Azi Iustin a fost mai voios, semn ca-si revine. Teo a facut si azi febra, nu prea mare. Le-am dat nurofen seara, la culcare, sa vedem cum se trezesc maine.
Alus, Iustin ia fara probleme medicamentele, indiferent ce gust au. Dupa cele cu gust amarui, ia o gura de apa si e ok.
Saracutul, ma intreba zilnic: mama, mi-ai dat Stodalul? Dar sinupretul? Vitamina c? Nurofenul? Tinctura de propolis?
sa aveti o noapte linistita.
Nally spune:
Buna dimineata!!!
Haideti la un bol de cereale cu lapte! E tare bun!
Am dormit aseara super bine si binedispusa de la unmomentdat... si Sebi la fel. Nu a mai tusit noaptea ... l-am auzit razand in somn si vorbind... "da-mi drumul la mana ca acum vreau sa dansez singur!"
Mona multumim ca te gandesti la noi din cand in cand Bitestul detecteaza anomaliile din sangele piticontilor, din cate am inteles mai cititind pe ici pe colo, e mai precis ca triplu test... oricum e o metoda de prevenire a eventualelor nereguli invizibile la ecograf acum, la bebei. Se face doar in saptamnile 12 14 ale sarcinii. Va spun vineri ce si cum si daca nu voi putea atunci sigur luni il facem! Asa ramas cu doctorul stabilit... eu sper sa facem toate cele de vineri si sa scapam... Am un pic emotii ... dar cred ca e normal... sunt un pic paranoia de cand cu sarcina gemelara... vreau sa fac absolut toate testele si investigatiile necesare!
Pupam strumfii de mai-iunie cu urarea de insanatosire grabnica la bolnaviori! O zi superba va doresc!!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - 10 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Nally spune:
Mey ... hop pe prima pagina! Ce liniste totala azi...
Unde sunteti fetele?!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 11 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
tnicoleta spune:
Buna seara
E, mai am 2 pagini si termin revista, restul e deja la tipar. Dar din pacate nu ma pot duce azi dupa Bia, asa cum i-am promis si deja e tarziu.
Alus Din pacate si Bia are acest obicei. Cica are mucii lipiti si nu poate respire.
Carmen Cum se simt piticii?
Nally Sa iti fie de bine petrecerea. Mei, si mie imi place cand se aduna toti verisorii si nu se aude decat rasete si chiote. Asa ma binedispun si ma minunez de ei. Tinem pumnii sa iasa bitestul bine.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Iustin e bine, ma gandesc ca am scapat. Teo a facut febra toata ziua, 39, asa ca mi-am luat inima in dinti si i-am dat acu juma de ceas antibiotic (Unasyn). Asta e....
somn usor!
Nally spune:
Buna fetele!
Carmen ma bucur sa aud ca Iustin e bine! Sanatate multa si lui Teo sa se faca cat mai repede bine fara febra si alte "bucurii"!
Nicoleta intr-adevar e o placere sa vezi atatea suflete adunate la masa si sa ii vezi cum se bucura unii de altii! Abia astept sa imi vad buburuzele cum se joaca impreuna ... desi sunt constienta ca mai e dum lung pana acolo!
Eu ma simt bine si azi... m-am plicitisit de atata repaus ..abia astept sa ii vad vineri la eco!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 11 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Sebi la 1 An!
Laurina spune:
Salutare fetelor,
Multumesc mult pentru incurajari si gandurile bune! Deocamdata sunt mai bine, sunt intr-o pauza de medicatie, analizele sunt in continuare proaste,mai vedem ce o urma... . Trebuie sa ma odihnesc, sa nu fac efort si sa mananc. Foarte complicate cerinte, deja a devenit un stres, toata lumea vrea sa ma indoape daca ar putea mi-ar turna cu palnia mancarea in gura:), de odihna ce sa zic incerc ,dar la birou sunt multe de facut, acasa am redus mult activitatile casnice ma ajuta mama, totusi tot raman si trebuiesc facute.
Din pacate, s-a imbolnavit Mihnunita mea are din nou otita de vineri, deja a intrat pe antibiotic nu ii ceda febra si durerea. Uf, nu stiu ce o sa ne facem cu otitele astea, a capatat o sensibilitate la urechi si acum de cate ori face mucusori face otita… Credeam ca am scapat nu mai facuse din decembrie, dar uite ca nu. Eh. si ca sa fie complet a racit si tati , abia mai vorbeste, il tinem departe de noi:) sa nu luam si noi, mai ales la mine ar fi foarte periculos.
Trebuie sa va povestesc , aseara cand am ajuns acasa, Mihnea s-a enervat absolut degeaba( ceva cu o napolitana) a inceput sa tipe, sa se tarasca pe jos,tot tacamul asa ca l-am pedepsit. I-am spus ca nu are voie dulciuri, fara desene si sa stea in dormitor, binenteles a inceput sa protesteze si mi-a spus curgandu-i lacrimile ‘Iti dau cuvantul meu de onoare ca nu o sa mai fiu niciodata prietenul tau’ exact asa (asta pe langa ca imi spune ‘urat-o’). A fost foarte dragut, imi venea sa il mananc, dar m-am tinut pe pozitie. In ultima vreme am impresia ca s-a rasfatat foarte mult, noi am fost stresati si recunosc l-am lasat sa cam faca ‘armata’ cu noi, a stat mult la mama care nu prea are cuvant in fata lui si uite asa… .
Nally, La Multi Ani!!! cu intarziere dar din suflet! Iti tin pumnii sa iasa bine bitestul, sunt convinsa ca totul este perfect nu te stresa inutil. Sebi ce zice, i-ai povestit de bebelusi?
Carmen, multa sanatate pentru baieti, of sper sa isi revina repede
Cami, si Mihnea a cazut din pat de cand doarme in pat mare, ba chiar cu mine in pat era, l-am adunat repede de pe jos, el dormea in continuare. Cand te intorci la birou, stiu ca initial ai spus ca incepi in martie, mai stai acasa?
Alus, felicitaaaaaaaariiiiiii, ma bucur foarte mult, stiu cat de mult iti doreai, chiar va fi o surpriza de paste cand o sa ii anunti pe toti.
Uf, revin, trebuie sa ma intorc la lucru
pupici
Bebe Beca spune:
Buna dimineata mamici dragi. Help me... Rebeca nu mai face cacutza, a facut dupa 5 zile, cu supozitor doar. Si de alaltaieri nu a mai facut. Plange ca o doare burtica, ii este frica sa faca, se tine si tot asa... Aveti ceva remedii?
Am fost cu ea la ecografie abdominala, totul este in regula. Ni s-a spus ca ar trebui sa facem o clisma cu bariu, habar nu am unde s-ar putea face. O sa ii fac si o coprocultura, poate are viermisori. De mancat, nu mananca...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
DianaR spune:
Ioana, ioi saraca Rebeca... 5 zile... Prune uscate inmuiate sau facute compot, stafide, tarate in iaurt dimineata pe stomacul gol, ulei de ricin cam astea imi vin in minte ca remediiptr constipatie. Exa cu bariu puteti face la orice centru de investigatii paraclinice (ex aici in Arad exista Euromedic, Policlinica Municipala in bucuresti sunt convinsa ca sunt cu zecile...).
Laurina, ai grija de tine!
Nally, tinem pumnii la bitest! Asa mi-e de drag cand te aud ca vorbesti de burtica ta cu 2 minuni!
Fetelor, a inceput votarea! Linkurile spre pozele mele le gasiti la semnatura.
Mai sunt si pozele lui Carmen, ale Irinushei si ale Laaurei intra ele probabil sa va dea linkurile. daca mai sunt si altele si mi-au scapat, va rog sa ma trageti de mana!
Daca va plac si ne votati eu va multumesc!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
Clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaia de stropi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean