--> --> -->

Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Carmen,multa sanatate! si eu am fost varza (expresia preferata a lui Sebi; pfuu m-am molipsit si eu cu ea..) cu putin timp in urma; din fericire copiii au scapat.Zilele trecute a inceput si sotul meu, sa vedem cum scapam restul de data asta..

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele

Laurina am ramas fara cuvinte cand am citit prin ce ai trecut saraca de tine! Toate gandurile bune si urari de sanatate ti le doresc din suflet!

Alus felicitari pentru sarcina! Iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios!

Carmen sanatate multa intregii familii!

Camelia multa sanatate si voua!
Si Sebi a fost destul de rau racit! l-am tinut in martie la mama la Buzau si nu a avut nika... l-am adus in Bucuresti la gradi 3 zile si a facut amigdalita cu tuse de ti se rupea sufletul cand il apuca criza... dupa 5 zile de antibiotic vad ca e mai bine! 5 nopti de nesomn si lenjerii schimbate datorita vomitatului nocturn! Aseara a fost prima noapte in care s-a odihnit iubirea mea!

Cu burtica sunt la repaus... cu utrogestan! Se pare ca e un mic hematom... insa copii sunt bine! I-am vazut la eco miercuri si deja se disting cu capsor manute si picioruse! Unul din ei a iesit la masuratori mai mare cu 3 zile... dr. dandu-si cu parerea ca e posibil sa fie fetita si baietel!Sunt fiecare cu saculetul sau! Si asa gandacei scumpi mi-au parut de nu va spun!
Vineri voi face bitestul! Sper sa iasa totul bine!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - 10 s - D.P.N 6 Oct. 2008

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Fetelor va multumesc mult!!

La noi totul ok, Julia din fericire este sanatoasa, eu ma simt bine, ma cam mananca burtica, in rest ok, poate mai tarziu am sa simt ca sunt insarcinata. Ieri i-am aratat pe o pagina din internet cum arata bebe ]n primele saptamani. Julia sa uitat la poza la mine si mia spus : ASTA ESTE BEBE, NU VAD NIMIC, EU I-AM ARATAT CUM VA ARATA DEJA LA 20 SEPTAMANI, SA UITAT SI AS PUS : ACUM ARATA MAI BINE!!!

Carmen- va doresc multa sanatate, si eu nu de mult am trecut pri asta, asa tusea ca se inneca si voma, mai ales noaptea, dormeam cu ligheanul lanaga noi si asa nu de fiecare data voma in el.

Cami- asa cum am stabilit cu sotul incercam, deja de vreo 6 luni, pana la urma am spus: Doamne ori de Pasti voi fi insarcinata ori nu te mai trudi!! si vad ca sa speriat si mia dat bebe (asta este o gluma) adevarul este ca de fiecare data cand o faceam ma rugam ca sa nu-mi vine ciclu.

Mephala- si voua va doresc multa sanatate.

Si inca una, mama mea nu stie,e ste in ropmania, iar soacra va afla cand vom fi de Pasti la ea. Va avea un cadou si o surptiza minunata.

Pupici

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, poftiti la ceai.

Alus, frumoasa surpriza le pregatesti parintilor!

fetelor, noi am avut iarasi o noapte grea, cu febra, tuse. La 3 noaptea il impachetam pe Teo, caci ardea tot. In fine, s-au trezit dimineatza plini de secretii verzi (ochisori curgand si mucii verzi). O fi pe trecute?
Daca nici maine nu sunt mai bine, mergem la medic.

O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nallysor, la multi ani!!!
Sanatate si tot ce-ti mai doresti ... si mai ales "samburei" sanatosi, papaciosi si la termen!!! Pupici si petrecere faina!
Sanatate si lui Sebi!!!

Carmen, sanatate multa si voua!
Dupa experienta mea (si am din pacate) miroase a infectie bacteriana, fuga la dr. sa va dea antibiotic. Sper sa ma insel totusi! Pupici sa va treaca repede!

Alus, felicitari!!!! Si ptr. voi un bb sanatos si sarcina usoara!!!!

Cami,
Suntem bine, la München la barfe, baute si mancate la bunici! :)

Numai bine la mamici si poznasi! Multa, multa sanatate!

Mamica de Cristian & Amélie

Mergi la inceput

NALLY
Sa fii sanatoasa si fericita! Sarcina usoara!

Irinusha, super, asa da socializare! te invidiez un pic, noi nu prea iesim cu altii,nu prea avem prieteni

P.S. Nally,am incercat sa te sun,aveam un nr. de acum vreo 2-3 ani; din pacate se pare ca acum este al altcuiva... Poti sa-mi dai nr. tau actual,daca vrei evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Nally! Sarcina usoara si samburei santosi! baiat si fetita, minunat!

Carmen, multa sanatate puiutilor! Exista picaturi oftalmice cu cloramfenicol sau tobramicina. Poti sa le pui in ochisori si nasuc daca zici ca au secretii verzi. Sa aveti o noapte usoara!

Va pupam!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Naly Sanatate si samburei sanatosi. oau, felicitari pentru baietel si fetita. Sanatate si lui Sebisor.
Carmen Eu zic sa mergeti la doctor. Sanatate multa.
Alus Are dreptate Jullia. Asa da surpriza pentru parinti intr-o zi sfanta.

Ete, ca am reusit sa nu ma duc la munca in we. M-am tinut tare pe pozitii. Ieri am facut curatenie si papica. Azi am dus-o pe Bia la tara si am mai ajutat-o pe soacramea prin casa si curte. Pe BIa am lasat-o la tara pentru 2-3 zile ca sa termin la servici.
Iar seara am incheiat-o aproape apoteotic cu o discuti la nervi maxim in casa cu toti locatarii. Pentru ca s-a spart o teava la baie si cine a fost acasa nu a fost instare sa stranga macar apa de pe jos. Si discuti-a s-a dus despre ce face si nu face fiecare din casa. iar eu le-am spus clar ca si cu tabel nominal si sarcina precisa tot no sa se rezolve nimic. Asta e suntem individualisti la maxim, dar eu una m-am saturat. Cateodata tac si inghit, alteori sar la scandal.

si noapte buna

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Nally! Si multe bucurii... Si sanatosi si voiosi.

Carmen, ce fac copii? Sunt mai bine?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Buna dimineata,o saptamana placuta si usoara tuturor!
Nicoleta,din pacate,oricat m-as intelege cu soacra sau cu altii,sunt sigura ca ar aparea divergente daca as sta impreuna cu ei prea mult.Cred ca tu esti totusi prea rabdatoare! Ai mai incercat sa iti cauti ceva cu chirie pana va mutati la casa (ca sunt sigura ca va mai dura,stiu cum este)? Trebuie sa gasesti ceva convenabil in vreun cartier,nu cred ca peste tot se cer sute de euro. Serviciul tau in ce zona este,gradinita Biei?

Acum despe noi: pt. prima oara in viata,asta-noapte a cazut din pat .Acum doarme cu tati,are laterala de protectie,patul este destul de mare pt. diverse manevre de intors...Totusi, a cazut pe la picioarele patului. Nu a patit nimic, l-a cules tati de pe jos, l-a pus la loc si a adormit dus ...

Mergi la inceput